Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(salutvera @ 2012 01 19, 18:30)
Na ką, nors ir neturiu tų žaisliukų daug ir šiaip nieko gero, bet kiek turiu, tiek rodau. Dar atskirai yra keletas, bet čia jau mano pačios pirkti  smile.gif 

ir kas čia nieko neturi  doh.gif  bent aš tai mažai ką iš čia turiu  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 19 sausio 2012 - 18:09
QUOTE(salutvera @ 2012 01 19, 19:30)
Na ką, nors ir neturiu tų žaisliukų daug ir šiaip nieko gero, bet kiek turiu, tiek rodau. Dar atskirai yra keletas, bet čia jau mano pačios pirkti  smile.gif

nu nieko sau nieko gero...pasakiski zaisliukai thumbup.gif
Atsakyti
Na va mano beveik paskutiniai nupirkti seni žaisliukai. Snieguolė gyvai labai graži tik reikia truputį makiažą pataisyti, tai jau ieškau kaip tą padaryti, išsvajotas paukščiukas ir tiesiog eglutė. Iš tvirtinimo detalių tai atrodo kad labai seni, nors gal tik nepalankiom sąlygom gulėję... ir dar kitoks pelėdžiukas
Parodau tik snieguolę, kitus sukelsiu albume į galą bus kažkur https://picasaweb.go...EGLESZAISLIUKAI
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 20 sausio 2012 - 14:19
Eina sau kokios nerelios kolekcijos, o net nzn ka turiu rusy. bet pradejau ieskot . noriu per metus parinkt mamai. jos svajone puost eglute tarybiniais zaislais.

taigi ruosiu dovana kitom kaledom lotuliukas.gif

tik is kur ju gaut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 20 sausio 2012 - 14:45
QUOTE(auryte2 @ 2012 01 20, 15:43)
Eina sau kokios nerelios kolekcijos, o net nzn ka turiu rusy. bet pradejau ieskot . noriu per metus parinkt  mamai. jos svajone puost eglute tarybiniais zaislais.

taigi ruosiu dovana kitom kaledom  lotuliukas.gif

tik is kur ju gaut?

Na kaip Jūs nežinot ką turit doh.gif lotuliukas.gif gauti tai kaip dievas duos, kam pasiūlo, kas pats kur randa. Aš tai svajoju kai kada kai kur sutikti moteriškutę su maišeliu senų žaisliukų ax.gif bet viską tenka pirkti internetu ir siųstis. galiu pasakyti kad jei tik buvo viskas tvarkingai supakuota, niekas nedužo išskyrus tą kartą, kai žaisliukai palaidi maskatavo dėžėje doh.gif
Atsakyti
Papildžiau Norfos sąrašiuką, gal visų nekelsiu, pažiūrėsit albume kam įdomu , raudonkepuraitės nerealios , visais rakursais nufotografavau wub.gif įtariu kad žmonės galvoja, jog neturiu kas veikt, turiu ir dar kaip, bet man patinka pailsėti tokiu būdu nuo visų darbų maratono https://picasaweb.go...rfosZaisliukai#
user posted image
Auryte2, o mums žinokit kaip įdomu ko Jūs ten turit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 20 sausio 2012 - 17:01
ir as tokia raudona is Norfos nukovus. Nes senuju nerandu pirkti sad.gif
Atsakyti
Dabar pasisakysiu lotuliukas.gif jataus jataus nervuojat iki begalybes bigsmile.gif bigsmile.gif pOvydziu nu realiai pOvydziu
nam kaip iki menulio iki tokiu kiekiu doh.gif
as netvarkau dar zaisliuku, pazaidziu pakilnoju kiekviena vakara ir vel padedu ax.gif

turbut pasidarysiu sau svente...eisiu puosti eglute tik sau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 20 sausio 2012 - 18:58
QUOTE(Elzė @ 2012 01 20, 19:43)
ir as tokia raudona is Norfos nukovus. Nes senuju nerandu pirkti sad.gif

senų nesu mačius mašinų, aš tai noriu indų arbatinuko ar pan rolleyes.gif
Atsakyti
As noriu visokoooo ir visokiu doh.gif biggrin.gif

Norfinius tai beveik visus turiu kaip pas ziogeli, ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 20 sausio 2012 - 19:17
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 20, 20:07)
senų nesu mačius mašinų, aš tai noriu  indų arbatinuko ar pan  rolleyes.gif

as "senus" turėjau galvoje bet kokius, o ne vien mašinas. Nesiseka man rasti jų
Atsakyti
salutvera zaisliukai puikus, ypac patiko pingvinas ir krokodilas gena thumbup.gif

ziogeli, puikus pirkinys, tas maziukas kaledu senis thumbup.gif , na ir aisku su prisepkom wub.gif
Atsakyti