Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Ka as zinau, bet nesenai grizau i Norfos Siauliuose kitais reikalais biggrin.gif , tai dar skelbesi nuolaidas, tik maciau, kad figureliu nelabai kas...
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 01 15, 22:37)
Ka as zinau, bet nesenai grizau i Norfos Siauliuose kitais reikalais biggrin.gif , tai dar skelbesi nuolaidas, tik maciau, kad figureliu nelabai kas...

Čia už prūdelio?
Atsakyti
Geras, o jau turėjo baigti prekybą, matyt išparduoti nori.
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 01 15, 22:37)

GANA lotuliukas.gif pas mus jau suslėpta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 15 sausio 2012 - 22:30
As buvau Brukline, dar pakilnojau ten tas raganas, dar dideli tokie, kaip dovanele ar kas,ir burbulai...
Papildyta:
Buvau su vyro sese, ryt guldom ligoninen anyta, tai reikalai kiti, nepatogu man buvo uzsilaikyti prie tu zaislu blush2.gif ,kol kas nelabai kas toki mano "hobi"supranta lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziogeli, eik, gultau g.gif nepykdyk, savo brangiausiojo : biggrin.gif
Atsakyti
na va, sutvarkiau per paskutini menesi pirktus, gautus dovanu zaisliukus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
irocka7212 Ziuriu ten pas Jus kazkaip geru graziu galima gauti, patiko eglute su tuo prignybtuku, su kuju ir pjautuvu, su zvaigzde, grybukas, zuikuciia, nameliukas, vynuoges labai grazios, labai labai neblogai sakyciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Labai grazus zaisliukai,
namukas toks nematytas, svogunas thumbup.gif na ir, zinoma... mano meile... serp ir molot... wub.gif Taip as jo ir negaunu... doh.gif Vis ieskau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 01 16, 00:11)
Ziogeli, eik, gultau g.gif nepykdyk, savo brangiausiojo : biggrin.gif

jau išvažiavo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irocka7212 @ 2012 01 16, 00:52)
na va, sutvarkiau per paskutini menesi pirktus, gautus dovanu zaisliukus 4u.gif

user posted image

aha, tikrai labai labai. Tuos didžiuosius įtariu ir aš iš ten pat pirkau ax.gif , nes labai panašūs.
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2012 01 16, 02:34)
Sveikos,
Labai grazus zaisliukai,
namukas toks nematytas, svogunas thumbup.gif  na ir, zinoma... mano meile... serp ir molot...  wub.gif  Taip as jo ir negaunu... doh.gif  Vis ieskau..  ax.gif

serp ir molot gavau dovanu darbovietej rolleyes.gif , bet kitoks koki turiu as
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 16, 03:30)
jau išvažiavo  lotuliukas.gif
Papildyta:
aha, tikrai labai labai. Tuos didžiuosius įtariu ir aš iš ten pat pirkau  ax.gif , nes labai panašūs.

taip, pirkom pas viena pardaveja, papildziau gigantu komplekta, turiu jau 6 vnt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2012 01 16, 01:34)
Sveikos,
Labai grazus zaisliukai,
namukas toks nematytas, svogunas thumbup.gif  na ir, zinoma... mano meile... serp ir molot...  wub.gif  Taip as jo ir negaunu... doh.gif  Vis ieskau..  ax.gif

Su žvaigžde mačiau ebay pirkti bet ir kaina 15 $ doh.gif
Atsakyti