Ka as zinau, bet nesenai grizau i Norfos Siauliuose kitais reikalais , tai dar skelbesi nuolaidas, tik maciau, kad figureliu nelabai kas...
QUOTE(skraide @ 2012 01 15, 22:37)
Ka as zinau, bet nesenai grizau i Norfos Siauliuose kitais reikalais , tai dar skelbesi nuolaidas, tik maciau, kad figureliu nelabai kas...
Čia už prūdelio?
Geras, o jau turėjo baigti prekybą, matyt išparduoti nori.
QUOTE(skraide @ 2012 01 15, 22:37)
GANA pas mus jau suslėpta
As buvau Brukline, dar pakilnojau ten tas raganas, dar dideli tokie, kaip dovanele ar kas,ir burbulai...
Papildyta:
Buvau su vyro sese, ryt guldom ligoninen anyta, tai reikalai kiti, nepatogu man buvo uzsilaikyti prie tu zaislu ,kol kas nelabai kas toki mano "hobi"supranta
Papildyta:
Buvau su vyro sese, ryt guldom ligoninen anyta, tai reikalai kiti, nepatogu man buvo uzsilaikyti prie tu zaislu ,kol kas nelabai kas toki mano "hobi"supranta
Ziogeli, eik, gultau nepykdyk, savo brangiausiojo :
na va, sutvarkiau per paskutini menesi pirktus, gautus dovanu zaisliukus
irocka7212 Ziuriu ten pas Jus kazkaip geru graziu galima gauti, patiko eglute su tuo prignybtuku, su kuju ir pjautuvu, su zvaigzde, grybukas, zuikuciia, nameliukas, vynuoges labai grazios, labai labai neblogai sakyciau
Sveikos,
Labai grazus zaisliukai,
namukas toks nematytas, svogunas na ir, zinoma... mano meile... serp ir molot... Taip as jo ir negaunu... Vis ieskau..
Labai grazus zaisliukai,
namukas toks nematytas, svogunas na ir, zinoma... mano meile... serp ir molot... Taip as jo ir negaunu... Vis ieskau..
QUOTE(skraide @ 2012 01 16, 00:11)
Ziogeli, eik, gultau nepykdyk, savo brangiausiojo :
jau išvažiavo
Papildyta:
QUOTE(irocka7212 @ 2012 01 16, 00:52)
aha, tikrai labai labai. Tuos didžiuosius įtariu ir aš iš ten pat pirkau , nes labai panašūs.
QUOTE(Smagute @ 2012 01 16, 02:34)
Sveikos,
Labai grazus zaisliukai,
Labai grazus zaisliukai,
serp ir molot gavau dovanu darbovietej , bet kitoks koki turiu as
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 16, 03:30)
jau išvažiavo
Papildyta:
aha, tikrai labai labai. Tuos didžiuosius įtariu ir aš iš ten pat pirkau , nes labai panašūs.
Papildyta:
taip, pirkom pas viena pardaveja, papildziau gigantu komplekta, turiu jau 6 vnt
QUOTE(Smagute @ 2012 01 16, 01:34)
Sveikos,
Labai grazus zaisliukai,
Labai grazus zaisliukai,
Su žvaigžde mačiau ebay pirkti bet ir kaina 15 $