Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

O kur cia tas linciulis skelbia? smile.gif Ai radau kur, tai kad burbulu ir taip turiu . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 15 sausio 2012 - 01:20
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 15, 02:18)
O kur cia tas linciulis skelbia?  smile.gif  Ai radau kur, tai kad burbulu ir taip turiu . smile.gif

ot tai išsiblaįškius per tas paieškas lotuliukas.gif
http://www.supermama...;#entry52539894
Atsakyti
Atsiprasau, kad ilindau, bet Marija1, o kurioj Norfoj jus taip apsipirkot?

Atsakyti
Visose LT Norfose buvo kalediniu zaisliuku ispardavimai iki sausio 13 dienos.

Ziogeli,nu kolekcija thumbup.gif As dar netvarkau, bet pas mane net puses kiekio nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 01 15, 10:25)
Atsiprasau, kad ilindau, bet Marija1, o kurioj Norfoj jus taip apsipirkot?

Aš Kaune Aleksoto Norfoj. 4u.gif Ir dar Rudondvario plente Vilijampolej.
Atsakyti
buvau prašiusi ir Vilniuje draugės pažiūrėti, po visą Vilnių nevažinėjo aišku, buvo dvejose Norfose, bet aną savaitgalį nebuvo jokių žaisliukų.
Iročka tai matau orientacijos nepakeitė ir nesusidomėjo naujais žaisliukais ? Aš tai FB pamačiau nuotrauką moters su kuria dalyvavom kursuose iš Rusijos papuoštą eglutę atrodė tokiais senoviniais žaisliukais, pakomentavau taip sakant: va šitą šitą eglutę tai vogčiau, o ji ir atrašė "In fact the toys are new but made exactly in that lovely old-fashioned style smile.gif" tai va, kiškiai meškučiai ir t.t. gaila kad artimiausius 2 metus nebedalyvausiu niekur, tai paprašyčiau kad ir iš ten parvežtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 15, 14:18)
buvau prašiusi ir Vilniuje draugės pažiūrėti,  po visą Vilnių nevažinėjo aišku, buvo dvejose  Norfose,  bet aną savaitgalį nebuvo jokių žaisliukų.
Iročka tai matau orientacijos nepakeitė ir nesusidomėjo naujais žaisliukais ? Aš tai FB pamačiau nuotrauką moters su kuria dalyvavom kursuose iš Rusijos  papuoštą eglutę atrodė tokiais senoviniais žaisliukais, pakomentavau taip sakant: va šitą šitą eglutę tai vogčiau, o ji ir atrašė "In fact the toys are new but made exactly in that lovely old-fashioned style smile.gif" tai va, kiškiai meškučiai ir t.t. gaila kad artimiausius 2 metus nebedalyvausiu niekur, tai paprašyčiau kad ir iš ten parvežtų  lotuliukas.gif

siandien buvau norfoj, nezinau g.gif , vistiek man grazesni seni zaisliukai mirksiukas.gif , patiko tik pauksciukas, bet be defektu ne buvo, tai turguj nupirkau keleta senu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 15 sausio 2012 - 13:24
Sitaaaa, jeigu kas turit kokiu sau neidomiu pasiulykit aaaa rolleyes.gif blush2.gif ...neisranki as dar kol kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2012 01 15, 14:24)
siandien buvau norfoj, nezinau g.gif , vistiek man grazesni seni zaisliukai mirksiukas.gif , patiko tik pauksciukas, bet be defektu ne buvo, tai turguj nupirkau keleta senu lotuliukas.gif

gerai kad gaunat, pirkčiau ir aš senų
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 15, 16:05)
gerai kad gaunat, pirkčiau ir aš senų

tai ir negaunu labai daznai, bet po truputi, po truputi, taip ir dideja kolekcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2012 01 15, 15:31)
tai ir negaunu labai daznai, bet po truputi, po truputi, taip ir dideja kolekcija 4u.gif

kadangi mes anksčiau ar vėliau išemigruosim pas vyrą, tai jam baisu, sako reikės atskiro reiso žaisliukams pervežti , o dar pianiną noriu būtinai pasiimti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 15, 12:41)
Aš Kaune Aleksoto Norfoj.  4u.gif  Ir dar Rudondvario plente Vilijampolej.

ačiū 4u.gif
Atsakyti