Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

noresim, noresim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 01 14, 17:37)
Kodėl tik gruodį? lotuliukas.gif  Vat imsiu ir atrūšiuosiu kokį gegužės mėn.

Niu ką gi šiandien ir padariau - surūšiavau lotuliukas.gif
kambarys atrodė taip, čia jau procesas į galą doh.gif
user posted image
galvojau sukelt čia visas nuotraukas, bet neteršiu eterio, įdedu tik nuorodą, kažkaip žiūriu žiūriu ir atrodo nieko gero neturiu g.gif , gal man jau nusibodo.
https://picasaweb.go...UTESZAISLIUKAI2
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 14, 20:50)
Niu ką gi šiandien ir padariau  - surūšiavau  lotuliukas.gif
kambarys atrodė taip, čia jau procesas į galą  doh.gif
galvojau sukelt čia visas nuotraukas, bet neteršiu eterio, įdedu tik nuorodą, kažkaip žiūriu žiūriu ir atrodo nieko gero neturiu  g.gif , gal man jau nusibodo.
https://picasaweb.go...UTESZAISLIUKAI2

doh.gif lotuliukas.gif geras vaizdelis, bet tos nuorodos man neatidaro, rašo taip:
"Deja, šis puslapis nerastas."
Atsakyti
O viešpatie doh.gif thumbup.gif
Pas mane nė pusės tiek žaisliukų nėra, bet ir tai nebežinau, kur visus sutalpinti doh.gif Bet man irgi jau turbūt visi žaisliukai atsibodo, nes kiek žiūriu nieko gero neturiu. ax.gif
Kai atsiras daugiau laiko, žadu sumeistrauti tokią dėžę su skyreliais, kaip seniau būdavo žaisliukų dėžutės. Tik tiek kad man tie rankdarbiai tokie nelabai kelia susižavėjimą, nes nežinau net kaip tuos skyrelius geriau padaryti g.gif O ir dėžės geros neturiu, kad du aukštus sutalpinčiau schmoll.gif g.gif

Beje, man taip pat puslapio nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 14 sausio 2012 - 20:51
Buvau pamiršus padaryti viešą albumą https://picasaweb.go...UTESZAISLIUKAI2
Papildyta:
QUOTE(salutvera @ 2012 01 14, 21:50)
O viešpatie  doh.gif   thumbup.gif
Pas mane nė pusės tiek žaisliukų nėra,

suskaičiavau apie 284 ir žiūriu kad ne visi, tiek jau to...
o kur dar Norfos. Buvau pradėjus pakuoti taip kapitaliai, į popierių, paskui į plėvelę, tai vyras sako o kaip kitais metais žinosi kur kas, sakau tai neieškosiu, naujus pirksiu, tai išėjo žmogus parūkyt lotuliukas.gif
Gal ieškosiu tik prisegamų arba dar noriu:
arbatinuko
šviesoforo
kosmonauto kaip pas Smagutę
snieguolės,
visokių žmogelių kabančių ir prisegamų
laikrodžio
ai nu dar daug ko noriu lotuliukas.gif
kol kas tai nieko neturiu pardavimui, yra keletas visai nevertingų, bet pasiliksiu dėl segtukų, o padužusius parduoti tai man sąžinė neleidžia, nors man juos kažkas visai sėkmingai pardavė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 14 sausio 2012 - 22:25
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 14, 23:10)
Buvau pamiršus padaryti viešą albumą https://picasaweb.go...UTESZAISLIUKAI2
Papildyta:
suskaičiavau apie 284 ir žiūriu kad ne visi, tiek jau to...
o kur dar Norfos. Buvau pradėjus pakuoti taip kapitaliai, į popierių, paskui į plėvelę, tai vyras sako o kaip kitais metais žinosi kur kas, sakau tai neieškosiu, naujus pirksiu, tai išėjo žmogus parūkyt lotuliukas.gif

Bet ir auksinę kantrybę turi surūšiuoti viską ir kožną ant eglės sukabintą nufotografuoti blink.gif
Kol peržiūrėjau 200 nuotraukų doh.gif gali laisvai su viena Vln ponia konkuruoti savo kolekcija, jūsų abiejų aistra tiems žaisliukams vienoda lotuliukas.gif gal norėtum susipažindinti? biggrin.gif
Atsakyti
Ek, tu peklon blink.gif , ziogeli, jeigu tu cia nieko neturi, tada as visai tyliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 01 14, 23:44)
Ek, tu peklon blink.gif , ziogeli, jeigu tu cia nieko neturi, tada as visai tyliu lotuliukas.gif

oi patiko tas peklon thumbup.gif lotuliukas.gif , tai gi žiūrėjau žiūrėjau kelis mėnesius į tuos žaisliukus, nusibodo. Aistra tai tik šių metų senumo, nepalyginsi su Smagute, Marija1, Iročka, Barbadose, mano visi nupirkti per paskutinius 3 mėnesius išskyrus tą dėžutę kur pas mamą radau, nes norėjau pasipuošti eglutę senais žaisliukais ir vis buvo maža, padauginau šiek tiek, bet nebegaliu sustoti doh.gif
Dabar dirbu tik mama, tai turiu laiko tokiems dalykams, nors dažnai perlenkiu lazdą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 14 sausio 2012 - 23:09
O pavyzdžiui šiandien su manim vyras nebekalba... biggrin.gif kai pasakiau kad komodėlę pirksiu žaisliukams biggrin.gif Dar bandžiau taisyti padėtį sakydama, kad į ją bet ką galima bus dėti, bet jau nebeklausė, tas faktas, kad žaisliukams jį šokiravo doh.gif biggrin.gif Nieko jis tik apsimeta.... manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 15, 00:44)
O pavyzdžiui šiandien su manim vyras nebekalba...  biggrin.gif  kai pasakiau kad komodėlę pirksiu žaisliukams  biggrin.gif   Dar bandžiau taisyti padėtį sakydama, kad į ją bet ką galima bus dėti, bet jau nebeklausė, tas faktas, kad žaisliukams jį šokiravo  doh.gif   biggrin.gif   Nieko jis tik apsimeta.... manau  smile.gif

drinks_cheers.gif
aš tai 2 paros be miego, mezgiau vyrui kepurę prieš išvažiuojant doh.gif irgi norėjau ištaisyti padėtį, kai desperatiškai ieškodama kas nupirktų tų norfos žaisliukų nebeturėjau niekam laiko daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 14 sausio 2012 - 23:52
sveikinu, ziogeli
gerai padirbejot mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 14 sausio 2012 - 23:56
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 15, 00:44)
O pavyzdžiui šiandien su manim vyras nebekalba...  biggrin.gif  kai pasakiau kad komodėlę pirksiu žaisliukams  biggrin.gif  Dar bandžiau taisyti padėtį sakydama, kad į ją bet ką galima bus dėti, bet jau nebeklausė, tas faktas, kad žaisliukams jį šokiravo  doh.gif  biggrin.gif  Nieko jis tik apsimeta.... manau  smile.gif

sujuokinai hihihi.gif gerai, kad liūdniau nepasinaigė lotuliukas.gif
o kodėl nepasiimi iš linciulio žaisliukų, taigi vis skelbia ir šiandien pastebėjau mirksiukas.gif
Atsakyti