ziogeli2003, faini zaisliukai
Na, ka...matau, kad visos apsiraminom , Norfoj nuolaidos baigesi, vakar dar nulekiau i dvi, tai radau paskutiniukus grybukus, ten kur po du sulipe, paskui musmires dvi sukibusiais, zmogeliukas-burtininkas, paemiau braske, liutuka ir suni kazkoki, pauksciuko tik uzsegima maciau, metesi ai dar geliu krepseli, nors ir nelabai jis man, bet praeis...dar maza masinike radau melyna, raudona turejau is pernai atrodo, o mergaiciu jau ner tikrai, na ir uzteks neturiu siuo laiku fotiko, tai pasigirciau As jau turbut risu ta zaidima iki kitu kaledu.
Na taip, dabar bus šioje temoje štilis. Nebent pasirodysim savo grobius vėliau, gal vasarą ką pavyks gauti. O kitą gruodį ir vėl į medžioklę
Dabar dar reikia iš berods 5 miestų susirinkti Norfoje pirktus žaisliukus
Gavau dar keletą su pricepukais senų, snieguolė, kitokia eglutė, ir paukščiukas, kai jau bus - rodysiuos.
Gavau dar keletą su pricepukais senų, snieguolė, kitokia eglutė, ir paukščiukas, kai jau bus - rodysiuos.
Normaliai, ziogeli, pavaret bet smagu juk...vakar sudejau i kruva naujus, kur siemet pirkau, dar Klaipedoj pas vyra masinoj keli palikti, o dar pernyksciai ir senesni, kur puosiau egles, normal reikia nauja kokia deze patogesne ieskot, kad nesumalciau...
QUOTE(skraide @ 2012 01 14, 11:56)
Normaliai, ziogeli, pavaret bet smagu juk...vakar sudejau i kruva naujus, kur siemet pirkau, dar Klaipedoj pas vyra masinoj keli palikti, o dar pernyksciai ir senesni, kur puosiau egles, normal reikia nauja kokia deze patogesne ieskot, kad nesumalciau...
jei ne kūdikėlis, tai būčiau tą pačią dieną traukiniu nuvarius iki Šiaulių, kai kažkuri užrodė tas mergaites, nes sakau jei jau noriu, šakės gaila kad galima sakyti artimi žmonės pavedė, net nuraudojau partiją, bet labai džiaugiuosi realiai nepažįstami , o tik forume Marija1, salutvera, nuėjo ir nupirko. Ačiū mergaitės . niu tai va iš Kauno, Šiaulių, Panevėžio ir Rokiškio na ir iš mano kaimo
Kažkokių dėžių ir maximoj vakar mačiau po 5-7 lt kažkur plastikinės su dangčiais. aš tai medžioju tokias baltas kartonines nuo sūrelių gal kur gražiai taip atsidaro. sudedu viena eile žaisliukus ir po lova
na, reiks ką nors sumastyt su tom dežėm, o kažką tai dedi, kad žaislai nesiliestų?
QUOTE(skraide @ 2012 01 14, 12:24)
na, reiks ką nors sumastyt su tom dežėm, o kažką tai dedi, kad žaislai nesiliestų?
šiaip tai turiu diiiiiiiiiiiiiiideli pramoninį rietimą kažko panašaus kaip maistinė plėvelė, tai labai gerai apsivynioja , bet vyras sako kad bestovint gali dažai prikibti, tai išlupau, nors labai saugiai susipakuoja. kur retesni tai suvynioju atskirai į pakavimo maišiukus iš parduotuvės, arba jei atsiranda to pakavimo popieriaus su burbuliukais ar kaip ten pavadinti. bet jei guli viena eile, tai nieko, įdėsiu foto, čia kur radau pas mamą netyčiom , neseni jie, bet iš vaikystės, kaip nauji atrodo tai jie taip sudėti ir ta dėžė nuo glaistytų varškės desertų
jezau, na vistiek, tos akys krypsta į žaislus, kokie jie man gražūs o paskui į dėžę
jo, gera ta plėvelė su burbuliukais, reiks paieškot "sklepe", mano dukra vaikystėj labai mėgdavo juos apaudinėti...dar turiu parsivežus iš kaimo savo vaikystės žaisliuką - gaidelis toks ryškiai alyvinis, blizgantis, tik jis ne stiklinis, bet paplokščias iš kažkokios nei metalo, nei plastmasės, jo kojos jau nulūžę, bet aš jį kabinu visad, juokias draugės iš manęs , nu bet ką, mano , sakau, mylimiausias...
jo, gera ta plėvelė su burbuliukais, reiks paieškot "sklepe", mano dukra vaikystėj labai mėgdavo juos apaudinėti...dar turiu parsivežus iš kaimo savo vaikystės žaisliuką - gaidelis toks ryškiai alyvinis, blizgantis, tik jis ne stiklinis, bet paplokščias iš kažkokios nei metalo, nei plastmasės, jo kojos jau nulūžę, bet aš jį kabinu visad, juokias draugės iš manęs , nu bet ką, mano , sakau, mylimiausias...
Gaila, kad nesupratau ir nebuvau laiku pamačius Norfoje tų šiuolaikinių figūrėlių, nes jos..... nerealios! Man niekas iš šiuolaikinių netiko daug metų, baisūs man visi naujoviniai žaisliukai buvo, bet kai pamačiau šituos, iš karto širdis suplazdėjo, vieninteliai šilti žaisliukai atėję i mano širdį po daugel metų (neskaitant senovinių) . Gal jie tikrai ne kiniški?...
Aš visad maniau, kad jie rusiški, nes visi herojai lyg su rusiškais motyvais, tos mergaitės, raudonkepuraitės, klounai, arba kinai pagal užsakymą darė. O, Marija01, nenusiminkit, prieš kitas kalėdas juk vėl jų bus, nes aš jau kokius 4metus vis po kelis grobiu
jau prieš kitas Kalėdas tai pasiausiu iš karto iš pradžių senienas iškelia su 40 pro. nuolaida
manau kad tikrai jie rusiški, o ne kartą esu mačiusi ir vaikiškų lietuviškų knygučių spausdintų Tailande, Kinijoje.
manau kad tikrai jie rusiški, o ne kartą esu mačiusi ir vaikiškų lietuviškų knygučių spausdintų Tailande, Kinijoje.
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 14, 10:26)
Na taip, dabar bus šioje temoje štilis. Nebent pasirodysim savo grobius vėliau, gal vasarą ką pavyks gauti. O kitą gruodį ir vėl į medžioklę
Kodėl tik gruodį? Vat imsiu ir atrūšiuosiu kokį gegužės mėn. saviškius kur po tris vnt. turiu. Kuriai pirmai pasiūlyt, gal norėsit?
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 14, 12:15)
Kažkokių dėžių ir maximoj vakar mačiau po 5-7 lt kažkur plastikinės su dangčiais. aš tai medžioju tokias baltas kartonines nuo sūrelių gal kur gražiai taip atsidaro. sudedu viena eile žaisliukus ir po lova
o ką darysi, jei lova sulūš? blynas gausis iš žaisliukų, dėk kitur
į senovinį čiumodaną rūšiuok, daug telpa ir saugiai ant spintos kelk, o ne po lova , turėsi madingą interjero detalę visus metus iki kitų Kalėdų, žinoma, pirmiausiai jį dekupažu išpuošk
QUOTE(skraide @ 2012 01 14, 15:03)
Aš visad maniau, kad jie rusiški, nes visi herojai lyg su rusiškais motyvais, tos mergaitės, raudonkepuraitės, klounai, arba kinai pagal užsakymą darė. O, Marija01, nenusiminkit, prieš kitas kalėdas juk vėl jų bus, nes aš jau kokius 4metus vis po kelis grobiu
tokio pat stiliaus žaisliukus esu ir Senukuose radus, bet jie tokie brangūs, po 15 - 18 lt., tvirtose plastikinėse dėžutėse įpakuoti, o išpardavimas tik 40 proc., daugiau nuolaidų jie neduoda