Is tu nebejaunu as turbut pasiuciausia...juk jau ir anukiuka turiu pusmetini ...o svaigstu del zaisliuku ...oi puosiu as jam eglute...bus pati paciausia
ziogeli super nauji seni zaisliukai egluteeeee
as jau neismanau kur ju beieskoti
ziogeli super nauji seni zaisliukai egluteeeee
as jau neismanau kur ju beieskoti
jo... ka cia bepridursi
Papildyta:
O, Vedda, Jus is Siauliu musiau, greit prisipazinkit, kur tu pauksiu galima dar rasti? mama Radviliskyje mate du vargsiukus be jokiu uzsegimu pakabinimu
Papildyta:
O, Vedda, Jus is Siauliu musiau, greit prisipazinkit, kur tu pauksiu galima dar rasti? mama Radviliskyje mate du vargsiukus be jokiu uzsegimu pakabinimu
o aš iš čia kaip norėčiau
bet kaip gi vyrui besakyt, nušautų tikrai. bet pažiūrėkit kokie užsegimai kaip ir šitų kur pas mus, gal ir pas mus kada nors jų bus...
http://allegro.pl/li..._...5097141&p=1
Papildyta:
aš tai sakau reikia pasiimti ir be užsegimų, jie su karštais klijais priklijuoti, sudaužysi kokį ir pasikeisi bet pas mus nebuvo jokių
arba čia mažučiai rinkinukai, žemiau pažiūrėkit
http://allegro.pl/li...?us_id=20321108
bet kaip gi vyrui besakyt, nušautų tikrai. bet pažiūrėkit kokie užsegimai kaip ir šitų kur pas mus, gal ir pas mus kada nors jų bus...
http://allegro.pl/li..._...5097141&p=1
Papildyta:
QUOTE(skraide @ 2012 01 12, 15:18)
jo... ka cia bepridursi
Papildyta:
Papildyta:
aš tai sakau reikia pasiimti ir be užsegimų, jie su karštais klijais priklijuoti, sudaužysi kokį ir pasikeisi bet pas mus nebuvo jokių
arba čia mažučiai rinkinukai, žemiau pažiūrėkit
http://allegro.pl/li...?us_id=20321108
QUOTE(skraide @ 2012 01 12, 14:18)
jooo. Paukstuku nemaciau daugiau,siaip jie buvo su nukritusiasi prisegimasi...knisau visa deze...radau imestus, dar viena lisna i kisene isidejau
o is alegro tiesiogiai perkat ar kaip bet kainos tai kaip cia pasakuis, nors as labai ir neskupiju jei labai uzsimanau.
QUOTE(Vedda @ 2012 01 12, 15:30)
jooo. Paukstuku nemaciau daugiau,siaip jie buvo su nukritusiasi prisegimasi...knisau visa deze...radau imestus, dar viena lisna i kisene isidejau
o is alegro tiesiogiai perkat ar kaip bet kainos tai kaip cia pasakuis, nors as labai ir neskupiju jei labai uzsimanau.
mano vyras ten vietinis , tai tiesiogiai, bet bijau prašyti kai pamatė palovius pilnus dėžučių su žaisliukais, tai sako kad ligonis jau aš ir šiaip šitas mano naktinis sėdėjimas prie kompiuterio jį varo iš proto
Na prisizvengiau mergos as is jusu...o dabar gailiuosi, kad mamai nepasakiau, kad imtu be kobiniuku , sako islindusios plunksnos is uodegu kazkokios, o as paskui ziuriu i jusu foto, kad rimtai ten su pukais kazkokiais
QUOTE(skraide @ 2012 01 12, 15:44)
Na prisizvengiau mergos as is jusu...o dabar gailiuosi, kad mamai nepasakiau, kad imtu be kobiniuku , sako islindusios plunksnos is uodegu kazkokios, o as paskui ziuriu i jusu foto, kad rimtai ten su pukais kazkokiais
plunksnytės ten
QUOTE(skraide @ 2012 01 12, 13:16)
Sveikos , taip gaunas turbut, kad as pasigrobiau paskutine raudonkepuraite is Norfos prie prudelio , ar spejo kas ziogeliui?, vakar vakare is Klaipedos grizau traukiniu, tai sunus veze namo, sakau uzsukam i Norfa maisto, o as aisku prie tu zaisliuku, sukau, sukau ratus, tai, ne ka ten belike buvo, kad as dar radau angela dideli toki pilka, ir mazus panasius, ir ta mergaite tik viena jau tebuvo...man jau geda pries savo dvidesimtmeti buvo, sako motina pakvaisus , o Klaipedoj viena Norfa aplankiau didele tokia, bet nieko gero nebuvo, tik maziukus rozinius angelus paemiau, laiveli ir aviniuko neturejau Kazkaip nebuvau macius as tokiu paukstuku niekur...na, bet reikia stabdzius ijungt.
Aš tą mergaitę raudonkepuraitę ir palikau Bet jos ta viršūnėlė, kur kabliukas siūlui truputi paskilęs buvo Vakar toje norfoje buvau du kartus - ryte tų žaisliukų buvo vos ne kokių tik nori, o jau pavakary kai buvau labai mažai telikę buvo
Papildyta:
QUOTE(skraide @ 2012 01 12, 15:18)
jo... ka cia bepridursi
Papildyta:
Papildyta:
Brukline kurią tai dieną (antradienį atrodo ) mačiau du paukščiukus, abu be pricepuku, o vienas dar ir su nuskelta galva
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 12, 14:16)
vat net įdomu pasidarė , o kelintą valandą grįžot nes vakar aš užmigau su vaikais ir neprasitryniau pašto, o šian ta mamytė dar nebuvo prisijungus
Persiprašau, bet dar ne mamytė
Persiprašau, bet dar ne mamytė
[/quote]
ups negaliu patikėt kokių gerų žmonių būna
[/quote]
ups negaliu patikėt kokių gerų žmonių būna