Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(salutvera @ 2012 01 11, 14:43)
Taip, šiandien dar tikrai jų buvo, raudonkepuraitės gal 2-3, o tų kitų mergaičių berods buvo ir daugiau. Bet čia už prūdelio tos mergaitės, kitose norfose jų tikrai neteko matyti  g.gif

tai iki vakaro ko gero nelabai liks cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 11, 15:53)
tai iki vakaro ko gero nelabai liks  cray.gif

Baikit, toje norfoje žmonių mažai būna ir šiandien kai buvau toje norfoje keli žmonės tebuvo, o ir prie tų žaisliukų niekas taip jau nepuola. Dar ir rytoj bus tų žaisliukų, tik pasakykit kad dėžes pakilotų, nes aš apatinėse dėžėse tuos žaisliukus radau. Beje, jei reikia ten pat mačiau ir gražų katiną toks kaip mano įkeltoje foto, tik snukutis gal gražiau išpieštas ax.gif Beje ir pilkų pelėdų ten dar buvo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 11 sausio 2012 - 15:51
Žiogeli, išsitrinkit AŽ, nes neina parašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 11, 22:14)
Žiogeli, išsitrinkit AŽ, nes neina parašyti  ax.gif

Jau jau, ką tik prisėdau po darbų ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , taip gaunas turbut, kad as pasigrobiau paskutine raudonkepuraite is Norfos prie prudelio ax.gif , ar spejo kas ziogeliui?, vakar vakare is Klaipedos grizau traukiniu, tai sunus veze namo, sakau uzsukam i Norfa maisto, o as aisku prie tu zaisliuku, sukau, sukau ratus, tai, ne ka ten belike buvo, kad as dar radau angela dideli toki pilka, ir mazus panasius, ir ta mergaite tik viena jau tebuvo...man jau geda pries savo dvidesimtmeti buvo, sako motina pakvaisus ohmy.gif , o Klaipedoj viena Norfa aplankiau didele tokia, bet nieko gero nebuvo, tik maziukus rozinius angelus paemiau, laiveli ir aviniuko neturejau blush2.gif Kazkaip nebuvau macius as tokiu paukstuku niekur...na, bet reikia stabdzius ijungt. doh.gif
Atsakyti
O aš nejungiu stabdžių...niekur, jei man ko norisi, imu ir perku, ir ne kiek nestabdau, nes kol gyva reikia tuo naudotis, džiaugtis, nesivaržyti smile.gif Gal pasakykit kur Kauno kurioj Norfoj dar matėt mergaičių tų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 01 12, 13:16)
Sveikos 4u.gif , taip gaunas turbut, kad as pasigrobiau paskutine raudonkepuraite is Norfos prie prudelio ax.gif , ar spejo kas ziogeliui?, vakar vakare is Klaipedos grizau traukiniu, tai sunus veze namo, sakau uzsukam i Norfa maisto, o as aisku prie tu zaisliuku, sukau, sukau ratus, tai, ne ka ten belike buvo, kad as dar radau angela dideli toki pilka, ir mazus panasius, ir ta mergaite tik viena jau tebuvo...man jau geda pries savo dvidesimtmeti buvo, sako motina pakvaisus ohmy.gif , o Klaipedoj viena Norfa aplankiau didele tokia, bet nieko gero nebuvo, tik maziukus rozinius angelus paemiau, laiveli ir aviniuko neturejau blush2.gif Kazkaip nebuvau macius as tokiu paukstuku niekur...na, bet reikia stabdzius ijungt.  doh.gif

Jei spėjo iki Jūsų salutvera, tai spėjo, jei ne tai ne, nesusisiekėm dar nuo vakar vakaro smile.gif
na o čia mano senutės naujienos
Aš kaip Marija1 nestabdau dar doh.gif pati nebeieškau, bet jei pasiūlo imu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Ir apskritai Norfa galėtų honorarus sumokėti už tokią reklamą lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, va mergaites, o as laukiau tipo, kad mane pastabdytumet...varysiu ryt is darbo grizus jauciu dar apziuret likusias Norfas tongue.gif , nes kaip suprantu rytoj paskutine diena nuolaidu...Jau mama ipareigojau Radviliskyje apziuret, gal paukstuku ten buta doh.gif dieve, dieve... ziogeli. labai grazus tavo senobiniai, kaifuoju kai ziurineju. Pas mano anyta tai labai senu yra dar keli, uosvis vis puosdavo kiekvienais metais, tai vis sukala koki, siemet sventes praleido ligoninej, tai nuveziau dirbtine maza su plastikiniais, kad neduztu, sakau, anuos reikia jau saugoti, nes yra 1956m senumo unsure.gif tai tikiuosi, kad as juos perimsiu, jei dar liks kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 01 12, 13:16)
Sveikos 4u.gif , taip gaunas turbut, kad as pasigrobiau paskutine raudonkepuraite is Norfos prie prudelio ax.gif , ar spejo kas ziogeliui?, vakar vakare is Klaipedos grizau traukiniu,

vat net įdomu pasidarė lotuliukas.gif , o kelintą valandą grįžot ax.gif nes vakar aš užmigau su vaikais ir neprasitryniau pašto, o šian ta mamytė dar nebuvo prisijungus rolleyes.gif
Atsakyti
kazkur apie puse 8, o perskaiciau tai tik siandien ryte, kad jus cia kryziau kelius pradejot tongue.gif na, jeigu kur rasiu, tai prigriebsiu daugiau, kad kalte be kaltes ispirkciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 01 12, 14:24)
kazkur apie puse 8, o perskaiciau tai tik siandien ryte, kad jus cia kryziau kelius pradejot tongue.gif na, jeigu kur rasiu, tai prigriebsiu daugiau, kad kalte be kaltes ispirkciau lotuliukas.gif

na tikras pasiutimas nebejaunų moteriškių lotuliukas.gif
Atsakyti