Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

buvo ir tokių
user posted image
Atsakyti
nu zinokit,ziuriu as ziuriu i tuos Norfinius dabartinius...nu ne tas ir viskas. Bet siandien nuejusi duonos ir pieno nesusilaikiau ...ir nusipirkau paukstuka,musmerikes,ragana,angeliuka ir dyyydeli klouna doh.gif

Atsakyti
O kokiam mieste Jus cia taip gavot, ir pauksciuka ir ragana? smile.gif
Atsakyti
Saules mieste mirksiukas.gif
Dar siandien turiu reikalu, tai vaziuosi i didziaja Norfa,reiks ten paslankioti ax.gif ...kaip sakant del sventos ramybes rolleyes.gif

O siaip tai siais metais sakyciau labai sekmingai papildziau savo kolekcija. Pasirodo anyta turejo paslepusi figureliu ir kitu groziu...konfiskavau...cypavau kaip maza mergiote lotuliukas.gif ,geresnes kaledines dovanos nereikejo biggrin.gif

va cia siandieniniai
user posted image

situos kazkaip netycia nusipirkau RIMI pries kaledas.Mazuciai,bet kokybiski ax.gif
user posted image

o cia keli is anytos spintos,dar palikau jai viena seni salti, nes po mazute eglute stato biggrin.gif
user posted image

kai visus tvarkingai sudesiu i dezes,tada parodysiu visa kolekcija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 10 sausio 2012 - 12:33
Ptikekit, jei rasciau po egle dezutej kokiu senu figureliu ir man geresnes dovanos nereiktu... bet niekam namie nedašunta,nors pomėgį žino... smile.gif
Atsakyti
nepirkau laivu ir masineliu...nepatiko,kad kabinasi uz galo...vaizdo nera,neapgalvotai padare. Dar visai negrazios bezdziones.
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 01 10, 12:40)
nepirkau laivu ir masineliu...nepatiko,kad kabinasi uz galo...vaizdo nera,neapgalvotai padare. Dar visai negrazios bezdziones.

Kaip tik tą patį pagalvojau : mašinėlės ir laivai pakabinami už "užpakalio" visai nesižiūri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2012 01 10, 13:52)
Kaip tik tą patį pagalvojau : mašinėlės ir laivai pakabinami už "užpakalio" visai nesižiūri  ax.gif

žinokit mums tai gal visaip atrodo, bet vaikams tai patinka, ypač kai mes su sese tik berniukus auginam, tai mums super wub.gif

ir dar pažiūrėjau, kad šįmet buvo rasta daug prisegamų burtininkų thumbup.gif

o dėl senumo, tai palaukim, kol laiko dulkės juos padengs, bus gražu wub.gif , kai ypatingų milijonų vaikams gal nepaliksiu, tai nors gerus prisiminimus apie vaikystės Kalėdas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 10 sausio 2012 - 13:18
Ziogeli, apgailestauju, bet nėra tų paukštukų niekur nors šiandien savo mieste perėjau 4 Norfas doh.gif Vienoje buvo 2 paukštukai, bet abu be pricepuku, o vienas dar ir su trečdaliu nudaužtos galvos doh.gif
Kadangi buvau 4 Norfose, tai turiu vieną pastebėjimą: vienoje norfoje likusios tik bažnytėlės, tos senutės susilenkusios ir laiveliai, prie mano namų liūtukai ir visokiausi žmogeliukai, Tilžėje tik keli klounai, laiveliai. Bet visur likusios tos beždžionėlės. Man tai jos irgi kažkaip nelabai, kaip ir tie laiveliai bei visi žmogeliukai schmoll.gif Vat gyvūnėliai tai labai gražūs, pati nusipirkau nerealią pelėdą wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 10, 15:07)
Ziogeli, apgailestauju, bet nėra tų paukštukų niekur nors šiandien savo mieste perėjau 4 Norfas  doh.gif  Vienoje buvo 2 paukštukai, bet abu be pricepuku, o vienas dar ir su trečdaliu nudaužtos galvos  doh.gif
Kadangi buvau 4 Norfose, tai turiu vieną pastebėjimą: vienoje norfoje likusios tik bažnytėlės, tos senutės susilenkusios ir laiveliai, prie mano namų liūtukai ir visokiausi žmogeliukai, Tilžėje tik keli klounai, laiveliai. Bet visur likusios tos beždžionėlės. Man tai jos irgi kažkaip nelabai, kaip ir tie laiveliai bei visi žmogeliukai  schmoll.gif  Vat gyvūnėliai tai labai gražūs, pati nusipirkau nerealią pelėdą  wub.gif  wub.gif

o kokie tie žmogeliai ? kurioje čia Norfoje, toli nuo universiteto , vieno studento paprašyčiau biggrin.gif ? įkelkit foto kai turėsit laiko ax.gif
pas mus tai vienoje norfoje geltonos mašinos kelios, kitoje tik klounai ir keli laivukai
Man tai jau juokas iš savęs ima, nukvakau visai su tais žaisliukais, jau kas per užsispyrimas , užmušk vietoj, norėsiu ir turėsiu doh.gif doh.gif doh.gif . man gal kokioje 8 klasėje klasiokas buvo palinkėjimą užrašęs jei būti, tai būti geriausia. Tai kaip ir užkeikė jis mane, iki šiol taip arba tobulai arba nieko, baisus charakteris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 10 sausio 2012 - 14:19
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 10, 15:11)
o kokie tie žmogeliai ? kurioje čia Norfoje, toli nuo universiteto , vieno studento paprašyčiau  biggrin.gif ?  įkelkit foto kai turėsit laiko  ax.gif

Tai pagrinde visi tokie, kokie jau buvo įkeltose foto - angeliukai, tie su dūdelėmis ir t.t. nemažai ir įvairių buvo (galbūt ir nebuvo kai kurių foto, neatsimenu doh.gif ). Jie Draugystės prospekte esančioje Norfoje, kaip ir sakėt netoli universiteto. O pelėdą baltą radau toje pačioje norfoje, bet paskutinę doh.gif būčiau tikrai daugiau nusipirkusi, nes beveik tokią pat tik rožinę turiu tarybinę ax.gif
Šiandien būtinai įkelsiu nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Įkeliu nuotaukas
user posted image
user posted image
Va dėl šios pelėdos labai labai džiaugiuosi wub.gif
user posted image
Atsakyti