[/URL]
na Ziogeli, apziurejau Jusu visu zaisliukus, ir nusprendziau, kad man dar ne liga , kad gyventumete Siauliuose, sulauktumete nekviestu sveciu Ziauriai pavydziu
QUOTE(skraide @ 2012 01 08, 13:19)
na Ziogeli, apziurejau Jusu visu zaisliukus, ir nusprendziau, kad man dar ne liga , kad gyventumete Siauliuose, sulauktumete nekviestu sveciu Ziauriai pavydziu
Na aš nežinau ar man liga ,visi žaisliukai nupirkti tik šiemet, nes iš pradžių tikslas buvo pasipuošti senais eglutę, o paskui vis buvo maža ... dabar jau sustojau, nes reikia kai ko daugiau namams, ne tik žaisliukų...
Ziogeli to, besmegenio, nykstuko, meskutes, ir klouno kaip noreciau aisku visu po du, atsargai aisku kitas butu. Bet tikrai nesitikejau, kad tokie faini
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 08, 17:14)
Ziogeli to, besmegenio, nykstuko, meskutes, ir klouno kaip noreciau aisku visu po du, atsargai aisku kitas butu. Bet tikrai nesitikejau, kad tokie faini
šiandien norfoj mačiau yra dar tokių, kokių žiogelis neturi
beje buvo klounų gal keturių rūšių, angeliukų, muzikantų, laivelių, gėlių krepšiukų, ir nykštukų ir liūtukų, ir meškiukų, net beždžioniukų gražių burbulų taip pat
QUOTE(ogista @ 2012 01 08, 18:10)
šiandien norfoj mačiau yra dar tokių, kokių žiogelis neturi
beje buvo klounų gal keturių rūšių, angeliukų, muzikantų, laivelių, gėlių krepšiukų, ir nykštukų ir liūtukų, ir meškiukų, net beždžioniukų gražių burbulų taip pat
na Jūs tai nežinau šitaip žmones erzinti, kai ta Norfa tai už kokių 150 km nuo manęs bent jau. Klausiau pažįstamos, tai sakė šįmet pas mus nieko naujo nevežė, pardavinėjo per kelis metus susikaupusius, tai jau tuščia.
Dar atkreipiau dėmesį, kad ant dėžių tai rusiški užrašai, tai gal žaisliukai rusiški
tai kas liko pas mus, šiaip tai mašina nėra labai kruopščiai padaryta
zogeli2003, kokie grazus, bet kiti ir nematyti, cia Kaune pirkti?
as siandien truputi turejau reikalu, neseniai tik namuos atsiduriau, rytoj tuos paukstukus nufotkinsiu ir kitus us norfos
as siandien truputi turejau reikalu, neseniai tik namuos atsiduriau, rytoj tuos paukstukus nufotkinsiu ir kitus us norfos
šian pažįstamas pažiūrėjo Šiauliuose, tai sakė būta paukščiukų su pricepukais, bet visi sudaužyti , kur dar jų gauti, taip noooooriu
tai tarp duženų rado vieną mėlyną mašinytę ir musmerytę , na gerai kažkuri sakėt, kaimo tai jau nepasieks tie žaisliukai, o gaila ....
tai tarp duženų rado vieną mėlyną mašinytę ir musmerytę , na gerai kažkuri sakėt, kaimo tai jau nepasieks tie žaisliukai, o gaila ....
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 09, 13:40)
šian pažįstamas pažiūrėjo Šiauliuose, tai sakė būta paukščiukų su pricepukais, bet visi sudaužyti , kur dar jų gauti, taip noooooriu
Na aš galėsiu savo norfoje pažiūrėti gal jų dar yra, nes šeštadienį ar tai sekmadienį žaisliukų dar gal 3 dėžutės buvo nors į paukščius tai nebuvau atkreipusi dėmesio
http://public.fotki..../dsc-0005m.html
va mano norfiniai ir rozinis paukstukas pries kelis metus senukuose pirktas, peleda pernykste, siemet tokios nemaciau
va mano norfiniai ir rozinis paukstukas pries kelis metus senukuose pirktas, peleda pernykste, siemet tokios nemaciau
QUOTE(salutvera @ 2012 01 09, 17:30)
Na aš galėsiu savo norfoje pažiūrėti gal jų dar yra, nes šeštadienį ar tai sekmadienį žaisliukų dar gal 3 dėžutės buvo nors į paukščius tai nebuvau atkreipusi dėmesio
nupirkit man jų nors ir 10
kad tik būtų
Papildyta:
QUOTE(sraige @ 2012 01 09, 17:36)
http://public.fotki..../dsc-0005m.html
Na koks grožis
Pakeitėm orientaciją žiūriu, nuo senų prie naujų
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 09, 18:55)
senu neina gaut, tai reikia kazkaip patenkit poreiki bent tokiais
vaikams bus seni