Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

user posted image[/URL]
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na Ziogeli, apziurejau Jusu visu zaisliukus, ir nusprendziau, kad man dar ne liga lotuliukas.gif , kad gyventumete Siauliuose, sulauktumete nekviestu sveciu ph34r.gif Ziauriai pavydziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 01 08, 13:19)
na Ziogeli, apziurejau Jusu visu zaisliukus, ir nusprendziau, kad man dar ne liga lotuliukas.gif , kad gyventumete Siauliuose, sulauktumete nekviestu sveciu ph34r.gif Ziauriai pavydziu 4u.gif

Na aš nežinau ar man liga lotuliukas.gif ,visi žaisliukai nupirkti tik šiemet, nes iš pradžių tikslas buvo pasipuošti senais eglutę, o paskui vis buvo maža ... doh.gif dabar jau sustojau, nes reikia kai ko daugiau namams, ne tik žaisliukų...
Atsakyti
Ziogeli to, besmegenio, nykstuko, meskutes, ir klouno kaip noreciau aisku visu po du, atsargai aisku kitas butu. Bet tikrai nesitikejau, kad tokie faini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 08, 17:14)
Ziogeli to, besmegenio, nykstuko, meskutes, ir klouno kaip noreciau aisku visu po du, atsargai aisku kitas butu.  Bet tikrai nesitikejau, kad tokie faini  wub.gif

šiandien norfoj mačiau yra dar tokių, kokių žiogelis neturi bigsmile.gif
beje buvo klounų gal keturių rūšių, angeliukų, muzikantų, laivelių, gėlių krepšiukų, ir nykštukų ir liūtukų, ir meškiukų, net beždžioniukų lotuliukas.gif gražių burbulų taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 01 08, 18:10)
šiandien norfoj mačiau yra dar tokių, kokių žiogelis neturi bigsmile.gif
beje buvo klounų gal keturių rūšių, angeliukų, muzikantų, laivelių, gėlių krepšiukų, ir nykštukų ir liūtukų, ir meškiukų, net beždžioniukų lotuliukas.gif gražių burbulų taip pat smile.gif

na Jūs tai nežinau lotuliukas.gif šitaip žmones erzinti, kai ta Norfa tai už kokių 150 km nuo manęs bent jau. Klausiau pažįstamos, tai sakė šįmet pas mus nieko naujo nevežė, pardavinėjo per kelis metus susikaupusius, tai jau tuščia.
Dar atkreipiau dėmesį, kad ant dėžių tai rusiški užrašai, tai gal žaisliukai rusiški g.gif
tai kas liko pas mus, šiaip tai mašina nėra labai kruopščiai padaryta
user posted image
user posted image
Atsakyti
zogeli2003, kokie grazus, bet kiti ir nematyti, cia Kaune pirkti?
as siandien truputi turejau reikalu, neseniai tik namuos atsiduriau, rytoj tuos paukstukus nufotkinsiu ir kitus us norfos smile.gif
Atsakyti
šian pažįstamas pažiūrėjo Šiauliuose, tai sakė būta paukščiukų su pricepukais, bet visi sudaužyti cray.gif , kur dar jų gauti, taip noooooriu
tai tarp duženų rado vieną mėlyną mašinytę ir musmerytę , na gerai kažkuri sakėt, kaimo tai jau nepasieks tie žaisliukai, o gaila ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 09 sausio 2012 - 12:52
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 09, 13:40)
šian pažįstamas pažiūrėjo Šiauliuose, tai sakė būta paukščiukų su pricepukais, bet visi sudaužyti cray.gif , kur dar jų gauti, taip noooooriu
tai tarp duženų rado vieną mėlyną mašinytę ir musmerytę , na gerai kažkuri sakėt, kaimo tai jau nepasieks tie žaisliukai, o gaila ....

Na aš galėsiu savo norfoje pažiūrėti gal jų dar yra, nes šeštadienį ar tai sekmadienį žaisliukų dar gal 3 dėžutės buvo nors į paukščius tai nebuvau atkreipusi dėmesio ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki..../dsc-0005m.html
va mano norfiniai ir rozinis paukstukas pries kelis metus senukuose pirktas, peleda pernykste, siemet tokios nemaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 09, 17:30)
Na aš galėsiu savo norfoje pažiūrėti gal jų dar yra, nes šeštadienį ar tai sekmadienį žaisliukų dar  gal 3 dėžutės buvo nors į paukščius tai nebuvau atkreipusi dėmesio  ax.gif

nupirkit man jų nors ir 10 wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
kad tik būtų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sraige @ 2012 01 09, 17:36)
http://public.fotki..../dsc-0005m.html
va mano norfiniai ir rozinis paukstukas pries kelis metus senukuose pirktas, peleda pernykste, siemet tokios nemaciau smile.gif

Na koks grožis wub.gif
Pakeitėm orientaciją žiūriu, nuo senų prie naujų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 09, 18:55)
Na koks grožis  wub.gif
Pakeitėm orientaciją žiūriu, nuo senų prie naujų  lotuliukas.gif

senu neina gaut, tai reikia kazkaip patenkit poreiki bent tokiais biggrin.gif
vaikams bus seni wub.gif
Atsakyti