QUOTE(Kriiste @ 2011 12 30, 16:16)
nu Milda garsam irgi labai jautri - nors dabar dziaugiuos, kad jau neber panikos namie - kai gatveje pravaziuoja kokia greituke ar gaistrine, policija ar kas nors grezia, ar zole pjauna (nors gyvenam 5 aukste, ir gatve gana toli, ji zviegdavo iki pamelynavimo). Dabar atlekia tik susinervinus, klausia kas cia, kodel, pasako kad jai nepatinka, kad skauda ausis, kaip ir darzely jei koks vaikas verke - sako man skaudejo ausi, arba namie jei ateina su leliukais ir tie isdrysta verkt - ji tik saukia tada kad jai ausi skauda, bet taip nebepanikuoja, nors jei gatveje sutinkam su sirenom masinu - ji vistiek lipa i mane rekdama. Siuo metu labai bijo tu bambioskiu kurios girdisi is kiemo, va kaip bus per Naujameti - nzn net, pernai sedejom vonioje pasislepe ir ji klyke , nors kur vienas koks fejerverkas - dar bando dirbtinai grozetis
Jokūbas sirenų nebijo, čia kaifas jam. Bambiošėm šaudant krūpteli, bet tik tiek kai namie. Kai lauke šaudėm gražius fejerverkus tai ašaros upokšniais, būt įmanęs būt į mane sulipęs.
O šiaipirgi nepatinka visi burzgalai, džipai, garsi muzika, grojantys, užiantys žaislai...