Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Scintilla @ 2012 01 29, 22:30)
console.gif tik negalvok apie savižudybę, o.k? ar tavo mokykloje pedagogai žino tavo problemas? ar jie žino, kad tau mutizmas ir kad tau sunku viešai kalbėti? gal būtų galima atsiskaityti raštu..juk yra išeičių, svarbu jų ieškoti...

Nežino, tik psichologei rodos yra pasakyta, bet aš ją mačius gal tik kartą ir ji manim nesidomi. Nėr tų išeičių..

Canana, aš pati su auklėtoja kalbėt negaliu, o mama neapsiims tokiais dalykais.
Atsakyti
QUOTE(Anime44 @ 2012 01 29, 22:41)
Nežino, tik psichologei rodos yra pasakyta, bet aš ją mačius gal tik kartą ir ji manim nesidomi. Nėr tų išeičių..

Canana, aš pati su auklėtoja kalbėt negaliu, o mama neapsiims tokiais dalykais.

na pabandyk su mama susitarti, kad pakalbėtų...arba kažkaip reiktų pačiai su auklėtoja apie tai pakalbėti...suprantu, kad tau sunku tai padaryti, bet tik taip būtų galima ieškoti išeičių, kažką pakeisti...arba dar kartą sakyk psichologei, bandyk atkreipti jos dėmesį...na kas nors turi tau padėti...tik pati netylėk, juk pakalbėti su suaugusiu akis į akį tau neturėtų būti taip sunku, kaip prieš visą klasę nerimstančių bendraamžių...tik nenuleisk rankų 4u.gif
Iš kokio tu miesto? Gal reikėtų nuvykti į PPT (pedagoginė psichologinė tarnyba) ir ten ieškoti problemos sprendimo būtų, o jų išvadas parodyti mokyklos pedagogams...
Atsakyti
QUOTE(Anime44 @ 2012 01 29, 22:41)
aš pati su auklėtoja kalbėt negaliu, o mama neapsiims tokiais dalykais.

Pabandyk parašyti raštu, ir dar kartą nueik pas psichologę. Na, pasistenk dėl savęs... 4u.gif Gaila, kad mama neapsiima to padaryt, padėti tau. Aš nesuprantu, kodėl ji taip elgiasi, ar nemato, kaip tau sunku?
Jei galėčiau, tai pati tau pasistengčiau padėti, tačiau turbūt mes skirtinguose miestuose? Aš tai Mažeikiuose...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 29, 20:06)
Jokūbas atlaikė net 2d. darže. Juokas pro ašaras. 

Labukas. Zino mums tas pats. Tik man jau isteriskas juokas prasideda doh.gif . Ugnius nuo pat rudens per menesi nueina tris dienas, o paskui menesi serga. Ir vel toliau tas pats... Visi mokslo metaai namie praleisti.
Atsakyti
sveikatytes visiems ligoniukams 4u.gif 4u.gif
maniskis nuo rudens buvo suslogaves tik karta,siaip eina saziningai i darbeli savo ax.gif ir nezinia nuo ko priklauso vaiko imunitetas,mes ir patys is neserganciu,pernai vaikui davinejau IMUNOTROFINA,dabar geriam tik zuvu taukus... siandien irgi nuveziau,nors nezmoniskai salta,bet pirma,nenorejau kad iseitu is ritmo,nes rytais dabar kazkaip ramiai be asaru pasilieka,o antra pas mus namie laabai vesu,rodo tik 16 silumos,tai darzely tikrai silciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2012 01 30, 09:37)
Labukas. Zino mums tas pats. Tik man jau isteriskas juokas prasideda  doh.gif . Ugnius nuo pat rudens per menesi nueina tris dienas, o paskui menesi serga. Ir vel toliau tas pats... Visi mokslo metaai namie praleisti.

console.gif console.gif console.gif
Jetau, jetau.

aš bijau, kad tuoj savęs man pagails, jog tokiu tempu neturiu savo gyvenimo. Į kirpyklą mirtinai reikia, pas gydytoją pasirodyt, bet... doh.gif
Nu nieko, kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 30, 12:33)
console.gif  console.gif  console.gif
Jetau, jetau.
aš bijau, kad tuoj savęs man pagails, jog tokiu tempu neturiu savo gyvenimo. Į kirpyklą mirtinai reikia, pas gydytoją pasirodyt, bet...  doh.gif
Nu nieko, kaip nors...

o padėjėjų visai nera? unsure.gif močiutė, senelis, , draugė, auklytė...ar Jokūbas nepasilieka su svetimais?
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 01 30, 16:56)
o padėjėjų visai nera?  unsure.gif močiutė, senelis, , draugė, auklytė...ar Jokūbas nepasilieka su svetimais?

kaip ir nėra... mama gali tik savaitgaliais pabūt, nes dirbanti, tėtis kitam mieste gyvena. Uošvis yra, bet jam Jokūbas mažai rūpi. Draugės visos vaikučius turi, tai sergančio vėl neužkrausi...

skambinau vėl atidėt vizitą pas odontologą, tai laiko jau neskyrė, sakė kada galėsi tada ir ateik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 30, 17:34)
kaip ir nėra... mama gali tik savaitgaliais pabūt, nes dirbanti, tėtis kitam mieste gyvena. Uošvis yra, bet jam Jokūbas mažai rūpi.  Draugės visos vaikučius turi, tai sergančio vėl neužkrausi...

skambinau vėl atidėt vizitą pas odontologą, tai laiko jau neskyrė, sakė kada galėsi tada ir ateik  lotuliukas.gif

nu cia jau nieko nebepadarysi - svarbi issveikit iki gimimo dienos - kad galetumet graziai atsvest mirksiukas.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Nuo treciadienio i VRC. Gal ir gerai, bet irgi klausimas, kiek mes ten isbusim...
O siaip- viskas blogai pas mus. Dukra kelinta diena verkia istisai-pediatre priezasties neranda, sunui, aisku irgi viskas persiduoda-slankioja is kampo i kampa, jokios konstruktyvios veiklos nenori, vengia, akiu kontaktas vel sumazejo, dar ta sviesa savo duoda (gyvenam 9 aukste, eme saule i langus pliskint)- istisai uzuolaidos, roletai nuleisti, kad tik jam geriau butu, bet kaip jam gali buti geriau, jei jo mama nuolatos sese ant ranku nesiojasi... verysad.gif Nu, zodziu...Apie kazkokia namu ruosa, maisto gaminima is viso nera net kalbos.

Labai labai labai sunku.

Rytoj pas mus atvyksta ilagalaike aukle. Bijau net pagalvot, kaip sunus reaguos i nauja zmogu namuose (ji pas mus bus 2-3 savaites, tada savaite isvyks namo, tada vel 2-3 sav pas mus ir tt), bet matau, kad nera, tiesiog nera kitos iseities.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisJa: 30 sausio 2012 - 19:44
QUOTE(LisJa @ 2012 01 30, 19:13)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Nuo treciadienio i VRC. Gal ir gerai, bet irgi klausimas, kiek mes ten isbusim...

Mes irgi nuo treciadienio i VRC, i stacionara gulsim...gal ir susitiksim bigsmile.gif

O del viso kito tai liudna verysad.gif Laikykis, mamuk console.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 01 30, 19:16)
Mes irgi nuo treciadienio i VRC, i stacionara gulsim...gal ir susitiksim  bigsmile.gif

O del viso kito tai liudna  verysad.gif Laikykis, mamuk  console.gif

Bet juk jus kauno VRC, ar ne? Nes mes Vilniaus....
Atsakyti