QUOTE(Kriiste @ 2012 01 27, 22:45)
siandien su MB vaziavom mieste, sankryzoje mums jau uzsidege zalia, o pereja ejo mama, tetis ir vaikiukas, nu taip gal 2-3 metu, ir anam kazkas netiko - dejo rekt, atsistojo vidury dideles sankryzos ir klykia, rankos neduoda, pats neina, paimamamas spardos ir griuna ant zemes, tevai su pirkiniais - nei mest juos ir tyst ta vaika, nei palikt - nes masinos jau nori vaziuot
, mb dar bande pykt - tipo imkit ta vaika ir dinkit nuo kelio - nu o man pykcio jokio - juokas eme tik, kad va pilieciui uzkniso eit uz rankos vedamam ir uzsimane stovet vidury sankryzos ir nieko nieks jam nepadarys, masinos, gatve, sviesoforai ne motais
man irgi yra taip ne kartą nutikę...na bet nesuprantu, kaip su tokiu mažu nesusitvarkė, juk vedė vaiką už rankos, vadinasi viena laisva ranka buvo...man užtekdavo ir vienos, greitai perskrisdavo gatvę, o tada ant šaligatvio jau galėdavo voliotis kiek norėdavo...na bet ant šalitgatvio jau ne taip įdomu būdavo isterijas rodyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 27, 23:17)
tik kad pamaciau, jog ir NT vaikai ozius rodo paciose netinkamiausiose vietose
na gi viseims vaikams užeina...nors mes nežinom, ar tai tikrai NT vaikas...ir šiaip man atrodo, kad mes kartais per daug savo vaikų elgesį sureikšminam...na kitaip žiūrim į tuos pačius dalykus nei NT vaikus auginantys tėvai...visi vaikai ir pyksta ir ožiuojasi, isterikuoja ir neklauso...
QUOTE(gatana74 @ 2012 01 28, 17:52)
Sveikos, mano autistukui 8 metai.
Sveika
QUOTE(taiklioji @ 2012 01 28, 22:26)
junkis drąsiau
QUOTE(laguna11 @ 2012 01 29, 10:11)
dabar vyrelis kupinas pasidiziavimo savimi kad taip sauniai ismoko tvarkytis su vaiko oziais
šaunuolis, kad pats imasi iniciatyvos
QUOTE(Ice @ 2012 01 29, 16:27)
gal akinukus pavyktų labiau pasaugoti, jei naudotumėte juos tik lauke namie juk turite jau
QUOTE(LisJa @ 2012 01 29, 19:01)
Man tokie paklykimai 2-3 kartus per diena pusvalanduko trukmes jau tapo yprastas dalykas
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 29, 19:06)
Jokūbas atlaikė net 2d. darže. Juokas pro ašaras.
ojej
sveikatėlės Jokūbui
O kaip kiti grupės vaikai? ar didelis sergamumas? gal reikia paieškoti to sergamumo priežasčių
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 01 29, 21:32)
Maniskis nuo visu kvarabu
sitoki geria kasryt. Baseinus lankom 4 kartus per savaite, laukais vaikstom, nu bet neserga...ir praeitais metais nesirgo.
na baseinas irgi laaabai grūdina ir dar taip dažnai einat
o darželį lankot?
Vakar buvom pusbrolio gimtadienyje...kadangi sesė liko su tėčiu, teko važiuoti autobusu...mano mažiui kiek laimės buvo, puikiai atlaike poros val. kelionę...gimtadienis praėjo labai gerai, nors bijojau, kad greitai pavargs, kėlėsi 7 val., o pietų miegelio nemiega...močiutė vis džiaugėsi, kad jos anūkas toks draugiškas, meilus, judrus ir linksmas...kadangi retai matomės, tad ji labai nudžiugo, kai mano vaikas pats ją apkabino, kažką pasakė į ausį o po to davė bučkį
na bučkių tikrai negailėjo, visu norinčius jais apdalino
kai susirinko visi vaikai, gimtadienį šventė užsidarę vieni kambaryje
maniškis buvo pats mažiausias, bet jis ten lengvai pritapo...ir šoko su visais ir žaidė kartu (mačiau dėliojas dėliojo, bėgus statė) ir vienas mašinėles parikiavo...muziką vaikai tokiu garsu leido, kad net man baisu buvo į kambarį įeiti, o maniškis net dėmesio nekreipė
namo važiavom jau temstant, tad vaikui buvo labai įdomu stebėti viską pro langą, kad net nebuvo kada pasnausti...