O siaip dar pamastymai... Kai paskaiciau cia apie jusu vaikuciu isterijas, tai pagalvojau, visgi, kad mes su savo isterijom pranokstam visus cia turbut.. Man tokie paklykimai 2-3 kartus per diena pusvalanduko trukmes jau tapo yprastas dalykas Del nieko, del visisku smulkmenu. Uztat po vizito pas homeopata butinai laukia vizitas pas vaiku psichiatre, plius rimtai dairausi, kas siuva vysniu kauliuku anklodes tas-planuojame pasisiuti.... Gal kuri siuvotes ir galit parekomenduot, kur krieptis?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 29, 19:06)
Jokūbas atlaikė net 2d. darže. Juokas pro ašaras.
Susirgo?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 29, 20:03)
Aha.
ziauru
o tu nenori kokio citrosepto pabandyt paduot, bet ne LT pirkto, o is Uk
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 29, 20:05)
aš jau pati nebežinau ko noriu.
atrodo,kad jau niekas neveikia...
trys savaitės namie, dvi darže ir vėl iš pradžių.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 29, 20:08)
aš jau pati nebežinau ko noriu.
man dar tokia mintis persas - pernai Mildai taip buvo, per pusmeti, uz darzelio lankyma mokejau tik uz 3 sav , istisai sirgo, pavasariop buvo geriau - suzinojau ir parsiunciau ta citrosepta, siemet dar nesirgo - girdau citrosepta + pakeitem darzeli , nzn kas daugiau veikia - bet itarimu turiu, kad ne be auklyciu palbos ji sirgo
As uzsienyje dirbu su autistukais mokykloje, turiu siuo metu 2 berniukus pirmokelius Jie labai skirtingi, nors abu autistukai. Man labai patinka su jais dirbti, taigi renkuosi bet kokia informacija ir viska kas su jais susije,skaitau,domiuos.
Iskilo man keliatas klausimeliu... O Lt darzeliuose ir mokyklose jie turi atsikras mokytojas, kurios buna su jais ir jiems padeda? Ar tiesiog jie buna kaip ir kiti vaikai?
Iskilo man keliatas klausimeliu... O Lt darzeliuose ir mokyklose jie turi atsikras mokytojas, kurios buna su jais ir jiems padeda? Ar tiesiog jie buna kaip ir kiti vaikai?
QUOTE(Canana @ 2012 01 29, 20:17)
...aišku kad neturi... utopija LT kad taip būtų...bet...o...tačiau...o UK valstybiniuose darželiuose/mokyklose yra tokie mokytojai???
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 29, 20:15)
man dar tokia mintis persas - pernai Mildai taip buvo, per pusmeti, uz darzelio lankyma mokejau tik uz 3 sav , istisai sirgo, pavasariop buvo geriau - suzinojau ir parsiunciau ta citrosepta, siemet dar nesirgo - girdau citrosepta + pakeitem darzeli , nzn kas daugiau veikia - bet itarimu turiu, kad ne be auklyciu palbos ji sirgo
keletą metų iš eilės mes jį irgi gerdavome - panašu, kad padėdavo, tik vieną kartą stipriai buvau aš užsialerginusi (išbėrė skruostus, rankas), kartu ir Jonukas, jaučiu, kad nuo tų pirktinių apelsinų sulčių, su kuriomis gerdavome, o gal ir pats citroseptas paveikė, tad dabar jau prisibijau gėrimo kiekvieną dieną paskutiniu metu pagerinėjame natūraliai spaustas apelsinų, greipfruktų sultis, po nedaug, skiedžiu kartais morkų sultimis, kartais vandeniu, kartais obuolį kartu įspaudžiu o kartais dar plius ir citrosepto įsilašinų į tokį kokteilį, jei jaučiu kad kokia zaraza "kabintis" nori
[quote=Ice,2012 01 29, 21:34]
...aišku kad neturi... utopija LT kad taip būtų...bet...o...tačiau...o UK valstybiniuose darželiuose/mokyklose yra tokie mokytojai???
Papildyta:
As nezinau, kaip del UK, bet Norvegijoje yra. Labai geros salygos cia. Pritaikyti jiems mokytojai ir padejejai, kurie ruosia specialias ugdymo programas, ateina logopedai, psichologai stebeti, duoda patarimu ugdymui. Gaila Lt toli iki to! O juk autistukai tiek geru savybiu turi, gana unikalus vaikai, tik reikia su jais daug dirbti ir ugdyti juos
Papildyta:
As nezinau, kaip del UK, bet Norvegijoje yra. Labai geros salygos cia. Pritaikyti jiems mokytojai ir padejejai, kurie ruosia specialias ugdymo programas, ateina logopedai, psichologai stebeti, duoda patarimu ugdymui. Gaila Lt toli iki to! O juk autistukai tiek geru savybiu turi, gana unikalus vaikai, tik reikia su jais daug dirbti ir ugdyti juos
QUOTE(Ice @ 2012 01 29, 20:34)
keletą metų iš eilės mes jį irgi gerdavome - panašu, kad padėdavo, tik vieną kartą stipriai buvau aš užsialerginusi (išbėrė skruostus, rankas), kartu ir Jonukas, jaučiu, kad nuo tų pirktinių apelsinų sulčių, su kuriomis gerdavome, o gal ir pats citroseptas paveikė
manau sultyse esme , mes niekad su jom negeriam, is idejos esu pries pirktines , lasinu i vandeni - jei sloga ar gerkle - su svirkstu per nosi pilu, jei siaip, profilaktiskai - gert duodu (aisku ten raso reik 3 kart per diena, duodu tik karta)