Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(laguna11 @ 2012 01 27, 20:28)

ir supaisyk tuos vaikus,kai jau atrodo sunku iki isprotejimo,kai nebezinai ko griebtis ir kas darosi per velniava namuose su tuo vaiku,staiga blykst,padaro kazka gero,gyvenimas vel nusvinta,pasikrauni teigiamu emociju ir esi pasiryzusi viska pamirsti,nes sia minute juk labai gerai viskas thumbup.gif  .....iki kito karto:hihihi:

smagu wub.gif , taip buna su visais vaikais, ne tik su autistukais, su sunum tiek nevilties yra buve - nors sveikas, normalus vaikas unsure.gif

siandien su MB vaziavom mieste, sankryzoje mums jau uzsidege zalia, o pereja ejo mama, tetis ir vaikiukas, nu taip gal 2-3 metu, ir anam kazkas netiko - dejo rekt, atsistojo vidury dideles sankryzos ir klykia, rankos neduoda, pats neina, paimamamas spardos ir griuna ant zemes, tevai su pirkiniais - nei mest juos ir tyst ta vaika, nei palikt - nes masinos jau nori vaziuot doh.gif , mb dar bande pykt - tipo imkit ta vaika ir dinkit nuo kelio - nu o man pykcio jokio - juokas eme tik, kad va pilieciui uzkniso eit uz rankos vedamam ir uzsimane stovet vidury sankryzos ir nieko nieks jam nepadarys, masinos, gatve, sviesoforai ne motais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 27, 22:45)
smagu wub.gif , taip buna su visais vaikais, ne tik su autistukais, su sunum tiek nevilties yra buve - nors sveikas, normalus vaikas unsure.gif

siandien su MB vaziavom mieste, sankryzoje mums jau uzsidege zalia, o pereja ejo mama, tetis ir vaikiukas, nu taip gal 2-3 metu, ir anam kazkas netiko - dejo rekt, atsistojo vidury dideles sankryzos ir klykia, rankos neduoda, pats neina, paimamamas spardos ir griuna ant zemes, tevai su pirkiniais - nei mest juos ir tyst ta vaika, nei palikt - nes masinos jau nori vaziuot doh.gif , mb dar bande pykt - tipo imkit ta vaika ir dinkit nuo kelio - nu o man pykcio jokio - juokas eme tik, kad va pilieciui uzkniso eit uz rankos vedamam ir uzsimane stovet vidury sankryzos ir nieko nieks jam nepadarys, masinos, gatve, sviesoforai ne motais lotuliukas.gif

nu o man žinok tai nejuokinga, ne kartą yra taip buvę unsure.gif dar ir dabar eidama per gatvę kaustausi, kad tik normaliai man ranką duotų ir gražiai pereitume unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 01 27, 22:56)
nu o man žinok tai nejuokinga, ne kartą yra taip buvę  unsure.gif dar ir dabar eidama per gatvę kaustausi, kad tik normaliai man ranką duotų ir gražiai pereitume  unsure.gif

nu man nepiktai mirksiukas.gif , tik kad pamaciau, jog ir NT vaikai ozius rodo paciose netinkamiausiose vietose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mano autistukui 8 metai. Mes antrokai, rašau mes, nes ir aš jaučiuosi mokinuke. Mokomės gyventi pagal naujas taisykles, galimybes, pamokas ruošiame kartu, (nes vienas neruošia). Sekasi neblogai, aišku būna visko: ir nerimo priepoliai, ir dau ašarų, ir džiaugsmo. Žodžiu jei džiaugiamės tai iki begalybės, jei liūdim tai atrodo tragedija nutiko, nors tik pameta žaislą arba neranda knygutės. Taip ir eina mūsų dienos. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos...
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2012 01 28, 18:52)
Sveikos, mano autistukui 8 metai. Mes antrokai, rašau mes, nes ir aš jaučiuosi mokinuke. Mokomės gyventi pagal naujas taisykles, galimybes, pamokas ruošiame kartu, (nes vienas neruošia). Sekasi neblogai, aišku būna visko: ir nerimo priepoliai, ir dau ašarų, ir džiaugsmo. Žodžiu jei džiaugiamės tai iki begalybės, jei liūdim tai atrodo tragedija nutiko, nors tik pameta žaislą arba neranda knygutės. Taip ir eina mūsų dienos. smile.gif  smile.gif

QUOTE(taiklioji @ 2012 01 28, 23:26)
Sveikos...

4u.gif 4u.gif sveikos

Kriiste,norejau padekoti uz patarimus 4u.gif ana vakara kur rasei apie stipru apglebima ir laikyma,nezinau ar tai suveiks man,bet paskaiciau tai vyrui,ir vakar vakare pavarges vaikas truputi pradejo oziuotis,maciau kad nesmarkiai,o MB paeme ji i glebi tvirtai sueme rankas,kojytes,as jam sakau ka cia darai,cia rimtiem oziam tai reikia taikyti o ne siaip zyzimui.gal po 10 sekundziu vaikas kaip niekur nieko atsipalaidavo,nusisypsojo isslydo is glebio ir nuejo zaisti blink.gif blink.gif thumbup.gif sakau negali buti cia sutapimas ir tiek.
pries miegeli pati truputi suerzinau vaika,tada MB vel ciupo ji i glebi,ir po keliu akimirku vaikas vel tapo ramutelis blink.gif kai anksciau barantis ar bandant nutildyti sauksmus visi tik dar labiau susierzindavome...dabar vyrelis kupinas pasidiziavimo savimi kad taip sauniai ismoko tvarkytis su vaiko oziais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2012 01 28, 18:52)
Sveikos, mano autistukui 8 metai. Mes antrokai, rašau mes, nes ir aš jaučiuosi mokinuke. Mokomės gyventi pagal naujas taisykles, galimybes, pamokas ruošiame kartu, (nes vienas neruošia). Sekasi neblogai, aišku būna visko: ir nerimo priepoliai, ir dau ašarų, ir džiaugsmo. Žodžiu jei džiaugiamės tai iki begalybės, jei liūdim tai atrodo tragedija nutiko, nors tik pameta žaislą arba neranda knygutės. Taip ir eina mūsų dienos. smile.gif  smile.gif

Labukas. Maniskiam irgi astuoneri. Bet kaip suprantu tavasis ir kalba ir i normalia mokykla eina??
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 01 29, 10:11)
dabar vyrelis kupinas pasidiziavimo savimi kad taip sauniai ismoko tvarkytis su vaiko oziais lotuliukas.gif

saunuolis vyras thumbup.gif , aisku turi padeti tvarkytis su vaiku (ar tai AS ar NT bebutu) - gi jis TETIS. Kad ir toliau sitaip wub.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ka, vel saulyte lenda, ir vel mano vaikas kaip aklas kurmiukas piktas vaiksto. Nu manau vistiek neisvengsim mes to akinuku lesiu fotochromavimo. Pou-dekui uz homeopato kontaktus,butinai kreipsimes.
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 01 29, 13:23)
Sveikos, nu ka, vel saulyte lenda, ir vel mano vaikas kaip aklas kurmiukas piktas vaiksto. Nu manau vistiek neisvengsim mes to akinuku lesiu fotochromavimo. Pou-dekui uz homeopato kontaktus,butinai kreipsimes.

Aš akiniuota jau beveik 15 metų . Ir tik trumpai esu turėjusi akinius be fotochrominių lęšių. Jaučiu, kad be fotochromo sunkiai dabar išsiversčiau, ypač kai baltas sniegas ir saulė sunglasses2.gif, labai labai bijo saulės akys, superinis išradimas thumbup.gif -patalpoje lęšiai šviesus, o kai gauna UV - tamsūs. Aišku, tokių akinių kaina nelinksmina, labai saugau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gatana74 @ 2012 01 28, 17:52)

Gal galėtumėte daugiau papasakotia pie sūnelį - kada pradėjo kalbėti, kaip sekėsi paruošiamojoje grupėje darželyje, kaip sekėsi pirmoje klasėje, ar mokotės pagal bendrąją progamą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 29 sausio 2012 - 14:09
QUOTE(Ice @ 2012 01 29, 14:11)
Aš akiniuota jau beveik 15 metų . Ir tik trumpai esu turėjusi akinius be fotochrominių lęšių. Jaučiu, kad be fotochromo sunkiai dabar išsiversčiau, ypač kai baltas sniegas ir saulė sunglasses2.gif, labai labai bijo saulės akys, superinis išradimas  thumbup.gif -patalpoje lęšiai šviesus, o kai gauna UV - tamsūs. Aišku, tokių akinių kaina nelinksmina, labai saugau  doh.gif
Papildyta:
Gal galėtumėte daugiau papasakotia pie sūnelį - kada pradėjo kalbėti, kaip sekėsi paruošiamojoje grupėje darželyje, kaip sekėsi pirmoje klasėje, ar mokotės pagal bendrąją progamą?

vat butent-ta kaina.Maniskis tuos akinukus dauzo,meto kur papuola,lesius ir taip daznokai tenka keist, tai kai bus hromuoti....Bet nu nieko nebelieka. Nes ir isteriju daugeja, piktumu, gal tas irgi itakoja visai tai.. GATANA, TAIKLIOJI-prasom daugiau apie save ir vaikucius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisJa: 29 sausio 2012 - 15:10
QUOTE(LisJa @ 2012 01 29, 14:33)
vat butent-ta kaina.Maniskis tuos akinukus dauzo,meto kur papuola,lesius ir taip daznokai tenka keist, tai kai bus hromuoti....Bet nu nieko nebelieka. Nes ir isteriju daugeja, piktumu, gal tas irgi itakoja visai tai..    GATANA, TAIKLIOJI-prasom daugiau apie save ir vaikucius..

gal akinukus pavyktų labiau pasaugoti, jei naudotumėte juos tik lauke rolleyes.gif ? namie juk turite jau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 29 sausio 2012 - 16:28