QUOTE(Kriiste @ 2012 01 26, 22:31)
bet po to buna labai ramus, draugiski ir gerai nusiteike, nes saugus (mama salia ir GALI ji sutramdyt, vadinas GALI ir apsaugot) - bent jau taip interpretavo medikai, psichologai ar kazkas (ne lietuviska medziaga)
visai tikėtina kad taip ir yra
mums 3,5-4 m laikotarpyje yra buvęs toks "juodas" paisterikavimų periodas - tai esame bandę "pertraukėlės" metodiką, t.y. uždarymą kambaryje 4 min (minučių tiek, kiek metų), viena draugė psichologė rekomendavo; bet nu ką aš žinau - rėkdavo, klykdavo, visos knygas, žaislus išmėtydavo iš savo spintos, yra net du kartus savo kėdutę ir staliuką sulaužęs
aišku, po to jau lyg ir nusiraminęs būdavo, bet pajaučiau, kad per daug drastiškas metodas
QUOTE(Scintilla @ 2012 01 26, 22:43)
šiandieninis mano vaiko dialogas su sese:
- sese junk mašei! (žaidimą su mašinėlėm mobiliam tel.)
-gerai...o gal nori su laivais?
-nonoje muimui (laivų), junk mašei!
jau susikalba vaikai
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 26, 22:47)
Neturiu jėgų ir noro rašyt.
Laguna, mes šian po tokio paties panikos priepuolio. Riksmas, ašaros, agresija...
Fizines ir emocines visas jėgas atidaviau.
Labanakt.
Laikykitės
QUOTE(Pou @ 2012 01 26, 23:07)
Ech, baigėsi Kalėdos...
Mano T susirgo. O taip puikiai laikėsi.
Sėkmės visoms ir visiems
Mes dar laikomės
Bet mūsų močiutė/mano mama infekciniam skyriuje guli
Siaubinga angina, nosiaryklės/liežuvio šaknies edema, nieko nuryti negali, nustatė kažkokią bakteriją (tik dar nežinau kokią, blyn jaučiu koks auksinis stafilokokas dar bus, to mums betrūko
), c reaktyvinis baltymas žiauriai padidėjęs, laimei temperatūra jau krenta, leidžia antibiotikus, o buvo 39'C. Vienžo
Gal mes nesusirgsime, nors brolio žmona irgi panašiai serga, o savaitgalį visi buvome susitikę senelio/tėvuko gimtadienyje
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 27, 08:04)
Ryte ištraukiau naujas kojines, padėjau Jokūbui, o vaikas į ašaras. Nenoriu šitų, nesiausiu, kur mano kojinės su meškučiais
Nugi paskui žiūriu ant tų kojinių nedidelis robotukas, o robotų Jokūbas bijo
Mhm, J irgi turi dažną neigimą naujiems daiktams, bet šįryt ištaukiau naujas kojines su mašinytėmis, šviesoforais ir kitais bla bla bla, tai jau baisiai patenkintas buvo
Papildyta:
P.S. Viskas, jungiu SM ir skypą lauk, čia vadinasi laisva diena skirta mokslui