Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Scintilla @ 2012 01 25, 09:56)
na manau tas "daugiau" ar "mažiau" irgi svarbu...ypač tokiam mažam vaikui

Gaila, bet kartais sunku į tai atsižvelgti, nes reikia surasti balansą tarp veiksmingo/ mažiau kenksmingo. Tokiam mažutyčiui vaistų pasirinkimas ne prūdai. Ir medikai visuomet ieško geriausio derinio. Reikia tikėtis, kad jį kuo greičiau Emiliukui atras.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2012 01 25, 10:05)
Gaila, bet kartais sunku į tai atsižvelgti, nes reikia surasti balansą tarp veiksmingo/ mažiau kenksmingo. Tokiam mažutyčiui vaistų pasirinkimas ne prūdai. Ir medikai visuomet ieško geriausio derinio. Reikia tikėtis, kad jį kuo greičiau Emiliukui atras.

Vis dar pamastau apie homeopatija... Bet nezinau, bijau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 01 25, 12:32)

nebijok, kreipkis i patyrusi homeopata, kuris paskirs gydyma, o tu nenustok davus - kai matysi kad keicias - nuimsi chemija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 01 25, 13:32)

sveika! LisJa,tikrai nebijok bandyk homeopata,as irgi atsisakiau chemijos,man ji buvo tokia baisi-manau musu vaikai ir taip nuskriausti gamtos,o dar glusinami cheminiais preparatais,beti reik juos duoti ilga laika o vystosi tuomet kitos ligos....kepenims labai kenkia kas pas jus jau atsirado...nenuleisk galvos bandyk,mes tik geriausiai zinom MAMOS!o daktarai bando mus...as suneliui nuo rudens duodu homeopatinius vaistelius,o kai atsisakiau Depakine oi gydytoja sake-labai rizikuojat!!velniop tas rizikas,nepabugau gydau kitaip ir viskas bus ok,viskas yra musu mintyse,patikek!:) vasario gale vel vyksim i biofiorst klinikaKaune,pakartotinam vizitui pas homeopata...galiu paasigirti tiek kad mums pranyko nerviniai tikai,kritimai spiegimai nenoras eiti i svetimas vietas...truputuka lengviau su situo,o darzelyje juo dziaugiasi sake dirba nori..bus matyt! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu as tai nepritarciau del epi gydymo homeopatija. O kaip baigesi Travoltos autistui sunui, kuriam tevai nutrauke "chemija", nes scientologu baznycia tai draudzia???? Mire nuo eilinio epilepsijios priepuolio. Tai ne juokas, galima autizmo simptomus badyti lengvinti homeopatiskai, bet epi....
As irgi buvau is tu, kuri nusprende, kad ta chemija kenkia vaiko vystymuisi ir nutraukiau vaistus. O po to atsidurem reanimacijioj o musu poelgis buvo aprasytas korteleje...
Atsakyti
As pažįstu vieną labai rimtą homeopatą, kuris tikrai neblogai valdo epi. Ir jei mano vaikas sirgtų epi, aš tikrai rimtai apsvarstyčiau šią galimybę, bent jau su juo pasikonsultuočiau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2012 01 25, 20:29)
Ir jei mano vaikas sirgtų epi, aš tikrai rimtai apsvarstyčiau šią galimybę, bent jau su juo pasikonsultuočiau.

va butent - uz tai per galva nieks neduos - visokiu tu epi yra, todel ir vaistai skirtingi, o tinkamai parinkus homeopatija - daug ka galima nuveikt ivairiose gydymo srityse bigsmile.gif , be to daug kas yra derinama su tradicine medicina, jei jau nera iseities gydyt vien homeopatija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien baigėsi mano merginai žiemos linksmybės verysad.gif čiuožinėdama nuo kalno susilaužė raktikaulį verysad.gif nežinau kaip jai seksis šią naktį miegoti su tuo įtvaru...dar baisu, kad brolis neužgautų, nepastumtų, bijau akis nuleisti nuo vaikų...

Ice, gal tu turi kokį filmuką vaikams apie dantukų valymą? bigsmile.gif kai buvom VRC pas odontologę, žiūrėjom labai fainą reklaminį (lyg ir orbit gumos) filmuką apie dantukų priežiūrą...maniškis taip susidomėjo, kad ne tik leido jo dantukus apžiūrėti, bet ir iš kabineto neišėjo, kol nesibaigė filmukas biggrin.gif būtų gerai kartais tokius filmukus su vaiku pažiūrėti ir didinti norą rūpintis savo dantukais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scintilla: 25 sausio 2012 - 21:56
QUOTE(Scintilla @ 2012 01 25, 21:55)
Šiandien baigėsi mano merginai žiemos linksmybės verysad.gif  čiuožinėdama nuo kalno susilaužė raktikaulį  verysad.gif nežinau kaip jai seksis šią naktį miegoti su tuo įtvaru...dar baisu, kad brolis neužgautų, nepastumtų, bijau akis nuleisti nuo vaikų...

Ice, gal tu turi kokį filmuką vaikams apie dantukų valymą?  bigsmile.gif kai buvom VRC pas odontologę, žiūrėjom labai fainą reklaminį (lyg ir orbit gumos) filmuką apie dantukų priežiūrą...maniškis taip susidomėjo, kad  ne tik leido jo dantukus apžiūrėti, bet ir iš kabineto neišėjo, kol nesibaigė filmukas  biggrin.gif būtų gerai kartais tokius filmukus su vaiku pažiūrėti ir didinti norą rūpintis savo dantukais...

Scintilla, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Deja, bet neturiu jokio filmuko apie dantukus g.gif schmoll.gif Gal ką nors youtube būtų galima rasti rolleyes.gif

J dabar yra "užsiciklinęs" ant dėlionių. Gaila, kad jis tikrąja ta žodžio prasme užsiciklinęs, deda tik keletą, kurias jau mintinai moka, o va naujų niekaip nesudeda schmoll.gif
Papildyta:
Kažkur skaičiau, kad mokintis geriausia prieš miegą. Tik va kur skaičiau, jau nepamenu. Neteko to girdėti? Buvo rašyta, kad tada informacija geriausiai užsifiksuoja, nes miego metu "pervirškinama". Gal todėl ir aš visada mokiausi vakarais hihihi.gif , kai studijavau. Tai prisiminusi nutariau, kad 30 min. prieš miegą bus skirta rimtesniam lavinimui, ne tik pasakėlių skaitymui. Pastebėjau, kad tik šiuo priešmiegibniu metu geriausia pavyksta J nulaikyti vietoje, jis neblogai koncentruoja dėmesį (net keista g.gif , juk jau pavargęs). Žinoma, nespausiu jo, bet pabandysiu taip sąžiningai kiekvieną vakarą su juo "padirbti". Kaip manote, nenusikalbu? Jau bandžiau ne kartą. J pats pasako "uteks, padėk, Manyte" (užteks, padėk, Mamyte, ta prasme knygutes ir pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 25 sausio 2012 - 22:30
Labu,
mes eilėraštukus naujus visada prieš miegą pakartojam. irgi kažkada, kažkur skaičiau, kad geriau tokiu laiku įsimenama.

Šian įsigijom:

user posted image

Aišku pavojingi su didesniu džiaugsmu atpažįstami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 01 25, 22:28)
Gal ką nors youtube būtų galima rasti

Kaip manote, nenusikalbu?

na taip, bet galvojau tu mane nuo to išgelbėsi ax.gif

manau, kad nesusikalbi...ir aš pastebėjau, kad prieš miegą mano vaikas pats renkasi lavinančius žaidimus...gal vakare, kai "batareikos nusėda", jiems būna lengviau susikaupti...

Vakar auklėtoja sakė, kad logopedė gyrė maniškį už tai, kad jis labai stengiasi kalbėti, kartoti žodžius thumbup.gif smagu, kad jie randa bendrą kalbą wub.gif ir namuose jau daug daugiau, taisyklingiau kalba...o liūdna, kad darželyje skriaudžia vaikus verysad.gif ir auklėtoja vis pasako apie tai ir mergaitės šiandien man skundėsi...bijau, kad vaikai neatstumtų jo...negana to, kad nesuprantamai kalba, dar ir skriaudžia juos...
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 01 25, 21:55)
Šiandien baigėsi mano merginai žiemos linksmybės verysad.gif  čiuožinėdama nuo kalno susilaužė raktikaulį  verysad.gif nežinau kaip jai seksis šią naktį miegoti su tuo įtvaru...dar baisu, kad brolis neužgautų, nepastumtų, bijau akis nuleisti nuo vaikų...

Vajei, laikykitės 4u.gif
Šiaip kai suspausti kaulai neturėtų skaudėt.
Jokūbui gimstant raktikaulis lūžo...
Atsakyti