QUOTE(LisJa @ 2012 01 24, 21:02)
Tiesa CP, o ka Jokubas ten jau tokio dare, kad sitokiu moralu susilauket? Ir ar vis noriu paklaust, bet suprasiu, jei neatsakysi. Kaip tavo vyras? Ar jo poziuris vis dar toks pats? Kiek supratau ji iskaudino sitos gydytojos zodziai... (Nu o ko neiskaudintu?..)
Jokūbas nesėdėjo, nesiklausė ką aš jam sakau, kelis kartus paspruko iš kabinėto, nesileido liečiamas, kalbinamas. Sunkiai man jį ėjosi nulaikyti. Paskui vyrui liepiau palaukt už durų, nes juokinga kai abu nesusitvarkom su keturmečiu.
Mano vyras vis dar neigia, kad Jokūbas kitoks. O supyko ant manęs, kad vėl vaiką po gydytojus tampau, kai jam nieko nėra. T.y. sloga nuolatinė yra, bet jam čia normalu. Va, gi gydytoja irgi priežasties nerado
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2012 01 24, 21:07)
CP, mes visos randam nuoširdžių. Bet pasitaiko ir kitokių. Ir čia aš pagalvoju apie vaiką. Maniškis supranta ir reaguoja į nekokią nuomonę apie jį. Ir jei yra priežastis, pateisinanti kartais neadekvatų jo elgesį, kodėl kitiems jos nepasakius?
Dėl kaskartinio aiškinimo, taip, sutinku. Bet... Kiekviena liekam prie savo pozicijų. Kai buvo mano T tavo vaiko amžiaus, aš elgiausi panašiai. Per antrąjį regresą ir po jo, mano nervai buvo ant ribos ir bent koks gydytojo panašus "nusipezėjimas" būtų išvedęs mane iš kantrybės. Taip kad apsaugoti save ir gal labiau visuomenę nuo isteriškos savęs, aš permąsčiau visų pirma savo veiksmus.
P.S. fotkių šiandien nekrauna.
Dėl kaskartinio aiškinimo, taip, sutinku. Bet... Kiekviena liekam prie savo pozicijų. Kai buvo mano T tavo vaiko amžiaus, aš elgiausi panašiai. Per antrąjį regresą ir po jo, mano nervai buvo ant ribos ir bent koks gydytojo panašus "nusipezėjimas" būtų išvedęs mane iš kantrybės. Taip kad apsaugoti save ir gal labiau visuomenę nuo isteriškos savęs, aš permąsčiau visų pirma savo veiksmus.
P.S. fotkių šiandien nekrauna.
Aš gal šian neadekvati Bet atrodo, kad kažkaip teks susigyvent,be diagnozės kiekviename žingsnyje... nes Jokūbas savo gyvenime sutiks labai daug žmonių. Su vienais tik 5 minutėm, su kitais visam gyvenimui...
Šiai dienai man nereikia nei gailesčio,nei paguodos dėl to, koks mano vaikas yra. Apie tai žino tie, su kuriais bendraujame dažnai. Visi kiti... Nežinau, žmonės tokie nenuspėjami, kad
Gi vakar dar paskambino ir šian į pokalbį dėl darbo kvietė, bet turėjau dėl vizito pas gyd. atsisakyt