Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Ice @ 2012 01 20, 12:32)
Atėne, o jūs atidėjote metams priešmokyklinę grupę ar jau mokyklą, pirmą klasę?

Atidėjom mokyklą. Kai jam buvo 6 metai, lankė priešmokyklinę grupę darželyje. Tada buvo išleistuvės, auklėtojos kalbėjo, kad dabar visi vaikai eis į mokyklą...Jis į mokyklą norėjo. Tai aš įrašiau sūnų į paruošiamąją klasę mokykloje. Į pirmą klasę jis išėjo sukakus 8 metams.
Atsakyti
Labas

Šiandien su J per Bazę prasinešėme, stintų pirkome, dar šio bei to smile.gif . Džiaugiuosi, kad jau galima išeiti su juo taip sakant į žmones smile.gif Visur sekioja iš paskos, nebebaisu, kad pabėgs, jei kur nebemato manęs, iš karto "Manyte" šaukia, visoms pardavėjoms "Ačiū" pasako tongue.gif Dar ir man padeda vieną kitą maišelį panešti, nori padėti wub.gif Ar ne taip turėtų elgtis 5-metis? Taip, niekas net nesuabejotų, kad būtent taip. Bet va mums tai - didžiulis pasiekimas, perėjus ugnį ir vandenį cool.gif
Atsakyti
Ice, super. Čia stulbinantys pasiekimai 4u.gif Šaunuolis, J. Bučkis jam nuo SM tetų.
Atsakyti
...
Naujas keiksmazodis musu seimos zodyne-HEPATOMEGALIJA. verysad.gif
Epilepsija stabilioje bukleje-nepakitusi, tie patys zidinukai (vis delto), bet kepenytes jau sunkiau veza verysad.gif . Gerai, kad nors vaistu dozes nuspresta vis delto nedidint..

Pavargau kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 01 23, 17:06)

console.gif console.gif console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
...
Epilepsija stabilioje bukleje-nepakitusi, tie patys zidinukai (vis delto), bet kepenytes jau sunkiau veza verysad.gif . Gerai, kad nors vaistu dozes nuspresta vis delto nedidint..

Pavargau kazkaip.

Laikykis, mažutuka.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2012 01 23, 19:57)
Laikykis, mažutuka.

Man labai patinka sitas zodis wub.gif
Pou, CP-dekui uz palaikyma , merginos. smile.gif
Atsakyti
...

Pavargau kazkaip.

4u.gif console.gif o kodėl? iš kur ji? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 01 23, 18:06)
...

Pavargau kazkaip.

Laikykites console.gif nors tai taip neteisinga,kai jauna grazi seima turi atlaikyti tiek isbandymu,o net ir mano aplinkoje yra zmoniu kuriems ju vaikai buve nebuve,svarbu pasalpas susitvarke.. doh.gif ir nei serga tie vaikai,atrodo viska ismoksta patys nes laiko nelabai jiems ir randama...

mano kinderis vakar vakare labai nustebino,net sutrikau unsure.gif
pasieme vakare i lova du lego zmogeliukus,zaide su jais,su masinele,paskui paeme abu tuos zmogiukus pastate priesais vienas kita suglaude,ir pradejo sakyti PAA...PA.. (buciuojasi).. g.gif
Atsakyti
LisJa verysad.gif Laikykis, mamuk...kaip nors console.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 01 23, 22:42)
4u.gif  console.gif o kodėl? iš kur ji?  unsure.gif

Tiksliai ir neaisku, pas gastroenerologa teks giliau pasiaiskint, bet beabejo esminis dalykas yra vaistu nuo epi gerimas...
Atsakyti
LisJa console.gif o gydytojai nesiūlo keisti vaistukų nuo epi? dažnai tenka išbandyti net kelių rūšių vaistukus, kol atrandami labiausiai tinkantys...o šie kaip suprantu nelabai jums padeda...na aišku kepenims visi vaistukai blogis, bet gal kiti mažiau kenktų ir būtų veiksmingesni dėl epi g.gif stiprybės jums 4u.gif

laguna11, o kas Tave nustebino? na man atrodo imituoja vaikas suaugusiųjų elgesį...ir tai manau kaip tik gerai ax.gif
Atsakyti