QUOTE(ruttela @ 2012 01 18, 16:05)
Ačiū už nuomonę. Kiek laiko naudojot ? Gal per mažom dozėm ?
Sunus buvo isgeres gal pusantro menesio, kai eme sloguoti. Paskambinau moteriai, kuri man juos rekomendavo ir pardave, tai ji patare didinti papildu doze ir patikino, kad sloga sie papildai isgydo greitai ir 100 proc. Na, doze as padidinau, taciau sloga tik didejo. Paskambinus vel, isgirdau ta pacia rekomendacija didinti doze, nes "neimanoma, kad papildai neisgydytu slogos". Gerai, kad atsikvosejau laiku, nes sloga nuslinko zemyn, prasidejo kosulys ir galiausiai pediatras israse antibiotiku. Likusia papildu dali sunus isgere, bet poveikis buvo nulinis, nors anot platintoju, tai kaip neimanoma...
QUOTE(Ice @ 2012 01 18, 16:14)
Mano nuomone, papildais nėra gydoma. Ne ant vieno papildų buteliuko esu mačiusi užrašą, kad
nėra skirta gydymui. Papildus reiktų vartoti ilgesnį laiką ir efektas pasireiškia po ilgesnio laiko. Aš pvz. asmeniškai vartoju nakvišų aliejų, bet gal jau kokius gerus 4 mėn. ir tik dabar pastebiu, kad tvarkosi odos problemos ir net moteriškos bėdos
Kad ir tie EyeQ. sunku pasakyti, ar jie J padeda. Na, duodu. Jau antrą mėn. kramto (po ilgesnės pertraukos nedavimo)., Bet ką jie veikia - sunku pasakyti
Laimei, ir miega šiuo metu fantastiškai gerai, ir sukalbamesnis lyg, pykčių kažkokių baisių nebėra ir pan. Bet ar tai būtent dėl EyeQ - tikrai niekas nepasakys
Sie papildai kaip tik gydo
bent jau taip teigia platintojai (gydo ne tik sloga, bet ir vezi)...
Nakvisu aliejus man suveike pirma jo naudojimo menesi
Sunus eyeq geria su petraukom jau du metus. Neimanoma patikrinti kaip butu be ju, bet kazkodel tikiu, kad butent sis papildas veikia sunaus raida teigiamai.