Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Ice @ 2012 01 18, 12:11)
Žinai CP, su tooookia vaizduote Jokūbas greitai nebeturtės autizmo diagnozės  rolleyes.gif

Kad tavo žodžiai D. į ausį smile.gif
Kad ne tik diagnozė, bet svarbiausiai ir bruožai dingtų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 18, 12:14)
Kad tavo žodžiai D. į ausį smile.gif
Kad ne tik diagnozė, bet svarbiausiai ir bruožai dingtų...  blush2.gif

Tai taip ir bus mirksiukas.gif , jei jau tokiame dar tikrai mažame amžiuje fantazuoja ir sąsajas išreiškia wub.gif .

Mūsų J daugiausia tik mechaniškomis frazėmis kalba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2012 01 18, 11:20)
Labas rytas. smile.gif
Kaip manot, kiek kainuoja autistukui vaikui auklė???
Vaikui 5 metai, reikia nuvesti rytais į darželį, ir dar kartais pabūti visą darbo dieną (jei sirgtų... o serga vaikai, kaip žinia, dažnai). Na, ir, aišku, būtų gerai, jei kartais galėčiau auklę pasikviesti vakarais pagal atskirą susitarimą, jei reikės man kur išeiti. Dar reikia pažymėti, kad vaikas turi specialių poreikių, reik kantrybės su juo ir tvirtybės, ir meilės, žinoma.
Gal kas turit/turėjot aukles, kiek mokėdavot už valandą?

As dabar kaip tik ieškau auklės savo 2m dukrytei nepastoviam darbui ligos atveju.. Tai iš šio patyrimo galiu pasakyt tik tiek, kad per vieną dieną i įkelbimą atsiliepė apie 20 norinčiųjų (per *infected*). Kelias pakalbinau, minėjau, kad gali tekt ir broliuką su spec.poreikias pasaugot, kai sirgs.. Pora nusigando, kitos ramiai reagavo, o viena net buvo anksčiau panašia situaciją turėjus, kai prižiurėjo berniuka ir kartais autistukę mergaite.. Beveik visos auklės prašė 5Lt/val.. Cia veiksmas Kaune..

Papildyta:
Norėjau paklausti, ar kas nors bandėt naudot imunostimuliatorius TRANSFER FACTOR is 4LIFE kompanijos ?

Aš dabar pradėsiu duot abiems vaikams (vienam autizmas, kitam nuolatines virusines, persalimo ligos), pediatre rekomendavo išbandyt.. Būtų idomu isgirs, jei kas jau naudojat..
Daugiau info, jei kam idomu:
distributores kaune puslapis

Cia rusiskai pasakoja apie papildo veikimo principa ir pabaigoj kas issaukia autizma, kokia imuniteto reakcija:
video
Ir dar pasakoja daktare: video
Atsakyti
QUOTE(ruttela @ 2012 01 18, 15:41)

Papildyta:
Norėjau paklausti, ar kas nors bandėt naudot imunostimuliatorius TRANSFER FACTOR is 4LIFE kompanijos ?

Aš dabar pradėsiu duot abiems vaikams (vienam autizmas, kitam nuolatines virusines, persalimo ligos), pediatre rekomendavo išbandyt.. Būtų idomu isgirs, jei kas jau naudojat..
Daugiau info, jei kam idomu:
distributores kaune puslapis

As esu davusi savo sunui. Neisgyde net elementarios slogos, todel turiu labai tvirta ir neigiama nuomone siu papildu atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 01 18, 15:57)
As esu davusi savo sunui. Neisgyde net elementarios slogos, todel turiu labai tvirta ir neigiama nuomone siu papildu atzvilgiu.

Ačiū už nuomonę. Kiek laiko naudojot ? Gal per mažom dozėm ?
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 01 18, 14:57)

Mano nuomone, papildais nėra gydoma. Ne ant vieno papildų buteliuko esu mačiusi užrašą, kad nėra skirta gydymui. Papildus reiktų vartoti ilgesnį laiką ir efektas pasireiškia po ilgesnio laiko. Aš pvz. asmeniškai vartoju nakvišų aliejų, bet gal jau kokius gerus 4 mėn. ir tik dabar pastebiu, kad tvarkosi odos problemos ir net moteriškos bėdos rolleyes.gif Kad ir tie EyeQ. sunku pasakyti, ar jie J padeda. Na, duodu. Jau antrą mėn. kramto (po ilgesnės pertraukos nedavimo)., Bet ką jie veikia - sunku pasakyti g.gif Laimei, ir miega šiuo metu fantastiškai gerai, ir sukalbamesnis lyg, pykčių kažkokių baisių nebėra ir pan. Bet ar tai būtent dėl EyeQ - tikrai niekas nepasakys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttela @ 2012 01 18, 16:05)
Ačiū už nuomonę. Kiek laiko naudojot ? Gal per mažom dozėm ?

Sunus buvo isgeres gal pusantro menesio, kai eme sloguoti. Paskambinau moteriai, kuri man juos rekomendavo ir pardave, tai ji patare didinti papildu doze ir patikino, kad sloga sie papildai isgydo greitai ir 100 proc. Na, doze as padidinau, taciau sloga tik didejo. Paskambinus vel, isgirdau ta pacia rekomendacija didinti doze, nes "neimanoma, kad papildai neisgydytu slogos". Gerai, kad atsikvosejau laiku, nes sloga nuslinko zemyn, prasidejo kosulys ir galiausiai pediatras israse antibiotiku. Likusia papildu dali sunus isgere, bet poveikis buvo nulinis, nors anot platintoju, tai kaip neimanoma...

QUOTE(Ice @ 2012 01 18, 16:14)
Mano nuomone, papildais nėra gydoma. Ne ant vieno papildų buteliuko esu mačiusi užrašą, kad nėra skirta gydymui. Papildus reiktų vartoti ilgesnį laiką ir efektas pasireiškia po ilgesnio laiko. Aš pvz. asmeniškai vartoju nakvišų aliejų, bet gal jau kokius gerus 4 mėn. ir tik dabar pastebiu, kad tvarkosi odos problemos ir net moteriškos bėdos  rolleyes.gif Kad ir tie EyeQ. sunku pasakyti, ar jie J padeda. Na, duodu. Jau antrą mėn. kramto (po ilgesnės pertraukos nedavimo)., Bet ką jie veikia - sunku pasakyti  g.gif Laimei, ir miega šiuo metu fantastiškai gerai, ir sukalbamesnis lyg, pykčių kažkokių baisių nebėra ir pan. Bet ar tai būtent dėl EyeQ - tikrai niekas nepasakys  schmoll.gif

Sie papildai kaip tik gydo smile.gif bent jau taip teigia platintojai (gydo ne tik sloga, bet ir vezi)...
Nakvisu aliejus man suveike pirma jo naudojimo menesi ax.gif
Sunus eyeq geria su petraukom jau du metus. Neimanoma patikrinti kaip butu be ju, bet kazkodel tikiu, kad butent sis papildas veikia sunaus raida teigiamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La pluie: 18 sausio 2012 - 15:35
QUOTE(vega2 @ 2012 01 18, 08:20)
Labuka. Hmmm...busim pat ta pacia logopede, matyt, apsilanke. Mes buvom ketveriu metuku ir logopede pasake,VRC, kad neverta net vest jo pas logopedziu, nes jis nekalbes tikrai niekada. Supratimas kalbos nulinis ir jam jos nereik.
Bet nu ne visai teisybe ji pasake. Supratimas kalbos laaabai pagerejo (dabar esam astuoneriu). Su kalbejimu nelabai kas, aisku, turi kelis zodelius, bet daugiau ko ir nesimoko. Svarbu moka pasakyti labai graziai "mamyte"  wub.gif .
Tikek ir tu, kad laikui begant viskas gali ir pasikeisti. Kiti ir trylikos metu tik prakalba autistukai.Papildyta:
unsure.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Pou @ 2012 01 18, 11:21)

Tiesa, kas liecia VRC,- musu pirmoji neurologe turejo auksine fraze: "nekompetentinga butu prognozuoti". Kad ir kaip pykau, kai lankemes ten pirmus kartus, dabar suprantu siu zodziu esme. Niekas negali prognozuoti kokie progresai ar regresai istiks musu vaikus. 

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 18, 12:10)
Sėdžiu prie kompo, Jokūbas atsistojęs man už nugaros.  Padalino mano į kasą surištus plaukus perpus, iškėlė į viršų ir sako,  "mamyte, tu kiškis"  wub.gif

Saunuolis, protinguolis thumbup.gif

QUOTE(La pluie @ 2012 01 18, 15:34)

Sveikute, vis uzsuki cia pas mus, nors lyg ir kita diagnoze jusiskis turi. Vis noriu taves paklaust, ar dar turi ta Khipard'o skale? Ar ji elektroniniame variante, man labai idomu, ka pagal ja turetu moketi dvimetukas...? g.gif

Dekui visoms uz palaikyma. Nelengvas metas pas mus, isties.

Speciuke-nesveikinu prisijungus, bet nauji veidai atnesa sviezio oro i musu tema. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 01 18, 16:53)
Sveikute, vis uzsuki cia pas mus, nors lyg ir kita diagnoze jusiskis turi. Vis noriu taves paklaust, ar dar turi ta Khipard'o skale? Ar ji elektroniniame variante, man labai idomu, ka pagal ja turetu moketi dvimetukas...? g.gif

Sveika,
Mano Motiejus vis dar "neaiskus" smile.gif Vasario 2 d. eisim kartoti Disc'o. Zengia i prieki gana sparciai, pazanga matoma ir saviems, ir svetimiems, bet normos - kol kas dar kosmosas.
Turiu popieriniame variante. Parasyk man i Az savo el.pasta, kai grisiu namo, surasysiu tau viska ir atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 01 18, 15:56)
Sveika,
Mano Motiejus vis dar "neaiskus" smile.gif Vasario 2 d. eisim kartoti Disc'o. Zengia i prieki gana sparciai, pazanga matoma ir saviems, ir svetimiems, bet normos - kol kas dar kosmosas.
Turiu popieriniame variante. Parasyk man i Az savo el.pasta, kai grisiu namo, surasysiu tau viska ir atsiusiu  mirksiukas.gif

Na tuomet linkiu, kad iki F84 ir "nedaaisketu" 4u.gif Parasysiu. thumbup.gif
Atsakyti
Ne i tema, bet tiesa g.gif

Šiaip tai aš angelas, tiesiog ant šluotos greičiau. Šįryt, kol dažiausi, penkis kartus alpau nuo savo grožio. Mes, moterys, stiprios - ir šiukšles išnešam, ir stogus nunešam, jei reikia. Moterys neturi viršsvorio, tai - papildomos vietos bučiniams... Norėjau būti pačia geriausiai - nepavyko. Norėjau tapti pačia ... ... blogiausia - nesugebėjau. Teks būti nepakartojamai!.. Aš iškart laikausi trijų ...dietų - nuo dviejų neprivalgau! Jis valgo - aš gaminu; jis dėvi - aš skalbiu; jis mėto - aš tvarkau. Ir ką aš be jo daryčiau? Moterų liaudies žaidimas: pati sugalvojau, pati įsižeidžiau. Aš - kaip šampanas: galiu būti svaiginanti, bet galiu ir į galvą duoti. Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas išsprendžia, bet nesukuria naujų. Iš principo moteris ir patylėt gali. Bet esmė ta, kad ji tokio principo neturi. Dieve, duok išminties suprasti vyrą. Duok meilės jam atleisti. Kantrybės iškęsti jo charakterį. Tik jėgų neduok, o tai užmušiu jį....! Nuvažiavau į gyvačių parodą. Grįžau su medaliu ir diplomu :-)
Iš forumo platybių smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus auklių tema. 4u.gif Reiks ieškot tinkamos auklės ir sustyguoti savo finansus.
Atsakyti