QUOTE(Ice @ 2012 01 16, 23:56)
Ką aš ten pešiu. Pasakys man kokį įstatymą pasiskaityti ir viskas Reiks zonduoti kažkokius kitus kelius. Tik kokius - dar neįsivazduoju Šiaip širdyje jaučiu, kad bus viskas gerai. O nuojauta mane dažnai paveda Nors paskutinėm dienom vien tik apie tai ir temąstau - neuronai žudosi
tai o kam tu kalbi su spec pedagoge? juk ne ji kazka leidzia ar neleidzia - nosies taikymu registruokis i PPT, atlauksi eile - va ten ir reiksk pretenzijas , jie ir spec pedagogo ir logopedes virsininkai
Aš taip pat nesuprantu kam tu duškiniesi tam darže, jei matai, kad geranoriškumo nulis. Tu visų pirma išsiaiškink tikras savo teises ir galimybes PPT, o tada jau tarkis. Sakyk, man PPT sakė, jog galimybė ir išeitis yra. Ir taškas. O tada jau gali pasijungti visas gerąsias savo savybes ir kažkaip padėtį užglaistyti, bet jau pasiekusi savo tikslą.
Žinoma, kad jos priešinsis, ypač, jei vienas bandymas buvo sudėtingas. Bet tu turi galvoti šiuo metu apie J. Jis tau dabar svarbiausias.
Eik tiesiu taikymu pas PPT vadovę, Lina jos vardas, jei neklystu. Labai razumnas žmogus.
Žinoma, kad jos priešinsis, ypač, jei vienas bandymas buvo sudėtingas. Bet tu turi galvoti šiuo metu apie J. Jis tau dabar svarbiausias.
Eik tiesiu taikymu pas PPT vadovę, Lina jos vardas, jei neklystu. Labai razumnas žmogus.
o kad spec pedagoge purtosi - gi naturalu - kam jai apsikraut papildomais popieriais, darbu, o paskui dar metus "uzsikraut sau ant galvos" nelengva vaika
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 17, 14:04)
tai o kam tu kalbi su spec pedagoge? juk ne ji kazka leidzia ar neleidzia - nosies taikymu registruokis i PPT, atlauksi eile - va ten ir reiksk pretenzijas , jie ir spec pedagogo ir logopedes virsininkai
darželio spec. pedagogė uš tos pačios PPT
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2012 01 17, 14:10)
na vadovai visada būna sukalbesni, nes žino, kiek gali leisti...o kiti tik komentuoja nurodymus iš aukščiau...
Ice, sėkmės jums linkiu surasti jums tinkamą sprendimo būdą
Gera zinia: akyte spagerejo. Is plius 6 tapo plius 4,5.
Bloga zinia: semegenu encefalograma rodo "kosmosa". O jei tiksliau epi niekur nedingo ir kiek supratau geryn neina. Tiksliau rytoj pakomentuos gydytoja.
Ech...
Bloga zinia: semegenu encefalograma rodo "kosmosa". O jei tiksliau epi niekur nedingo ir kiek supratau geryn neina. Tiksliau rytoj pakomentuos gydytoja.
Ech...
QUOTE(LisJa @ 2012 01 17, 18:55)
Gera zinia: akyte spagerejo. Is plius 6 tapo plius 4,5.
Ech...
Ech...
Laikykis, mažutuka. Šiam etapui džiaukis dėl akučių.
O epi... Pas mus streso šeimoj šiek tiek dabar buvo. Ir T vėl rankutę gniaužt naktim pradėjo. Pas mus nepatvirtinta epi. Reiks taip pat gultis pkartotiniam ištyrimui tikriausiai.
Sunku išgyvendint tą bjaurybę. Bet įmanoma. Bučkis tau ir
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 17, 14:04)
Juk jau sakiau, kad ta mūsų spec. pedagogė iš to paties PPT.
Tai pirmiausia juk ėjau pasiklausti, kaip J sekasi, ką dirba, ką veikia, o tuo pačiu užklausiau ir apie mokyklos reikalus.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2012 01 17, 14:10)
Dėkui už informaciją
Mergytės, laikykitės, kam dabar labai sunku
Aš šįvakar labai norėjau nueiti į susirinkimą KVAC, jau buvau su mama suderinusi, kad J paims iš darželio, bet nespėjau Jau taip užtęsė dėstytojas paskaitą (ko visai nesitikėjau), kad buvo be ryšio ir iš jos išeiti (nes mes tik 4 doktorantės klausėm-kažkaip baisiai nepatogu pasirodė ), ir į susirinkimą visa valanda vėliau atvažiuoti Kas buvote, ką kalbėjote?
Be je, Ice per dubcę duoti nereikia
Matėt foto Jono dantis? Jokio karieso
O saldainiai Organic iš iherb.com parduotuvės be jokių blogų priedų. Net pagaliukai ne plastmasiniai, o kartoniniai. Tikiuosi, kad tai tiesa, be to, kasdien negauna Kai kas pasukioja pirštu, kad saldainius iš Amerikės siunčiuosi. Bet tai tiesa Oi, su šitais saldainiais mes laaaaaaabai daug pasiekėme. Dabar jau jų tiek ir nebereikia. Šių saldainių Kalėdų Senelis pusbroliui padovanojo, tai abu broliai ir pasivaišino švenčių proga
O saldainiai Organic iš iherb.com parduotuvės be jokių blogų priedų. Net pagaliukai ne plastmasiniai, o kartoniniai. Tikiuosi, kad tai tiesa, be to, kasdien negauna Kai kas pasukioja pirštu, kad saldainius iš Amerikės siunčiuosi. Bet tai tiesa Oi, su šitais saldainiais mes laaaaaaabai daug pasiekėme. Dabar jau jų tiek ir nebereikia. Šių saldainių Kalėdų Senelis pusbroliui padovanojo, tai abu broliai ir pasivaišino švenčių proga
QUOTE(Ice @ 2012 01 17, 21:20)
Be je, Ice per dubcę duoti nereikia
Na gerai, gerai, neduosiu per dubcę. Geras pasiteisinimas.
Mano T ant tų bombonkių pasinešęs, bet negauna. Tik nežinojau apie tokias prašmatnas. Tai dabar guminukus valgo. Gal mažiau kenksmingi...
P.S. nebuvau, nes tema neaktuali mums - neturi T nei broliuko, nei sesytės. O ir nenusišviečia jam tokia laimė. Tad nevažiavau.
Labukas.Esu autistuko mamyte,musu suneliui 6m lanko spec.darzeli jokiu geru pasiekimu neturime,VRC man logopede sviesiai tiesiai pasake jusu sunus nesupranta,kad jam reikalinga kalba, ir taip jau bus,turim diagnoze:ivairiapusis raidos sutrikimas ir vat su tuo gyvename .Dziugesiu mums kelia dar dukryte kuri 2m ciauska nesustodama.esu laiminga tuom ,kad mano sunelis pats pavalgo,neguli ant lovos,o kad toks bus visa gyvenima as jau susitaikiau.kiek straipsniu perskaiciau kiek ko...ir kuo toliau tuo lb matau,kad lietuva bejege kazkuo padeti tokiems vaikams,nors ju nuolat daugeja
Jis tiesiog kitoks vaikas,ir ji begalo mylu kaip ir jo sesyte.zinau yra kam blogiau nei mums todel nesiskundziu,o ir toliau dziaugiuosi gyvenimu
Jis tiesiog kitoks vaikas,ir ji begalo mylu kaip ir jo sesyte.zinau yra kam blogiau nei mums todel nesiskundziu,o ir toliau dziaugiuosi gyvenimu
QUOTE(Pou @ 2012 01 17, 21:46)
Na gerai, gerai, neduosiu per dubcę. Geras pasiteisinimas.
Mano T ant tų bombonkių pasinešęs, bet negauna. Tik nežinojau apie tokias prašmatnas. Tai dabar guminukus valgo. Gal mažiau kenksmingi...
P.S. nebuvau, nes tema neaktuali mums - neturi T nei broliuko, nei sesytės. O ir nenusišviečia jam tokia laimė. Tad nevažiavau.
http://www.iherb.com...Pops/24567?at=0
60 saldainių va kiek kainuoja, jei pridėsi atsiuntimo kainą, tai apsiskaičiuoja, kad 50 cnt už vieną saldainį Vos ne pusei metų tokio maišo užtenka . Bet vien tų saldainių neperku gi, dar kramtomos gumos su xilitoliu, kuris labai naudingas dantims, plius nėra visokių brudų, kurie yra orbituose ir diroluose, dar kokio šampūno be parabenų - ir gaunasi labai šaunus apsipirkimas