J savaitgalį praleido pas senelius, parsivedėme tik šiandien vakare, taip jau gavosi, kad užtruko. Vaikas "išsigryninęs" O jau laimingas . Senelius išbučiavo, "ačiū" prisakė, visas patenkintas paržingsniavo namo, nei pykčių, nei nesusikalbėjimų. Vakre valandžiukę spėjome spalvų dėliones sudėlioti ir toliau piešėme ant dėžės kartono spalvotą miestą su gatvėmis, mokiau taisyklingai laikyti flomasterius, jau beveik pavyksta MB nutarė darbų apsimažinti vieną dieną per savaitę, tai trečiadieniais sutarėme, kad darželyje bus tik pusę dienos, o visa kita pusė bus su tėveliu, reiks jiems dar naudingos veiklos sugalvoti, pvz. kad pas logopedę ar į kokį kitą užsiėmimą nuvežtų nes jau po pilnos dienos darželyje dar važiuoti pas logopedę be šansų Bet nuo vasario dar du kartus per savaitę vežiosiu arba aš pati arba MB į muzikos terpiją. Nuo rugsėjo jau lankėme, tik sausį dabar nėra, tai J laaaaaaaabai patinka
Ar matėte, yra išleistas Tele Bim Bam klipų DVD? J šios dainelės labai patiko, per atostogas vis klausėme keliaudami, tik dabar nebegalime klausyti, nes nebeturime tos pavogtos mašinos, o dabartinėje nėra CD grotuvo. Bet DVD būtinai pirksiu, bus džiaugsmo
QUOTE(Ice @ 2012 01 15, 23:23)
Ar matėte, yra išleistas Tele Bim Bam klipų DVD?
mačiau reklamą per TV, kaip tik apie jus pagalvojau atsiminiau, kaip kažkada iėškojot...
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 15, 23:29)
Laba
Gulim lovoj, Jokūbas tėtį kutena. MB prašo liautis. Jokūbas: Kąąąą???
MB: Kari ka-ka
Jokūbas: Tetukas gaidys...
Gulim lovoj, Jokūbas tėtį kutena. MB prašo liautis. Jokūbas: Kąąąą???
MB: Kari ka-ka
Jokūbas: Tetukas gaidys...
Papildyta:
QUOTE(F @ 2012 01 15, 23:50)
Aš ir skaičiau, labai šauni knyga labai įdomi
Man nepaprastai patiko, ir nesukėlė nerimo.
Man nepaprastai patiko, ir nesukėlė nerimo.
Man irgi labai patiko. Labai isigilinta ten i autistisku vaiku mastymo vingrybes.
Labuka visoms.
labas rytas,
Mano vyrukai jau iskeliavo.
Jokubas CP koks saunuolis, irgi jau nemazai pasako vaikas. Smagu
Mano vyrukai jau iskeliavo.
Jokubas CP koks saunuolis, irgi jau nemazai pasako vaikas. Smagu
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 16, 11:46)
Šiandien buvau pas darželio spec. pedagogę. Kolkas nesužinojau nieko viltingo kaip taikiu būdu apeiti įstatymą, kad liktume darželio grupėje
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 16, 11:46)
Nu bet vistiek saunuolis
O gal laikas aiskint apie metu laikus, kad senelis jau buvo, po ziemos ateis pavasaris-ateis velyku bobute, paskui vasara-vaziuosim maudytis, ruduo-rinksim lapus...ziema- prisnigs sniegas ir ateis vel senelis
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 01 16, 18:55)
Nu bet vistiek saunuolis
O gal laikas aiskint apie metu laikus, kad senelis jau buvo, po ziemos ateis pavasaris-ateis velyku bobute, paskui vasara-vaziuosim maudytis, ruduo-rinksim lapus...ziema- prisnigs sniegas ir ateis vel senelis
viskas išaiškinta.
jei būtų žiema buvusi normali. o dabar va, pasnigo ir susijaukė viskas vaikui. Žiema + sniegas= kalėdų senelis
Įdėjau naujų nuotraukyčių
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 16, 13:36)
Ice, o jei eitum tiesiai į švietimo skyrių
Ką aš ten pešiu. Pasakys man kokį įstatymą pasiskaityti ir viskas Reiks zonduoti kažkokius kitus kelius. Tik kokius - dar neįsivazduoju Šiaip širdyje jaučiu, kad bus viskas gerai. O nuojauta mane dažnai paveda Nors paskutinėm dienom vien tik apie tai ir temąstau - neuronai žudosi