Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

J savaitgalį praleido pas senelius, parsivedėme tik šiandien vakare, taip jau gavosi, kad užtruko. Vaikas "išsigryninęs" thumbup.gif O jau laimingas wub.gif . Senelius išbučiavo, "ačiū" prisakė, visas patenkintas paržingsniavo namo, nei pykčių, nei nesusikalbėjimų. Vakre valandžiukę spėjome spalvų dėliones sudėlioti ir toliau piešėme ant dėžės kartono spalvotą miestą su gatvėmis, mokiau taisyklingai laikyti flomasterius, jau beveik pavyksta thumbup.gif MB nutarė darbų apsimažinti vieną dieną per savaitę, tai trečiadieniais sutarėme, kad darželyje bus tik pusę dienos, o visa kita pusė bus su tėveliu, reiks jiems dar naudingos veiklos sugalvoti, pvz. kad pas logopedę ar į kokį kitą užsiėmimą nuvežtų rolleyes.gif nes jau po pilnos dienos darželyje dar važiuoti pas logopedę be šansų schmoll.gif Bet nuo vasario dar du kartus per savaitę vežiosiu arba aš pati arba MB į muzikos terpiją. Nuo rugsėjo jau lankėme, tik sausį dabar nėra, tai J laaaaaaaabai patinka thumbup.gif
Ar matėte, yra išleistas Tele Bim Bam klipų DVD? J šios dainelės labai patiko, per atostogas vis klausėme keliaudami, tik dabar nebegalime klausyti, nes nebeturime tos pavogtos mašinos, o dabartinėje nėra CD grotuvo. Bet DVD būtinai pirksiu, bus džiaugsmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 01 15, 23:23)
Ar matėte, yra išleistas Tele Bim Bam klipų DVD?

mačiau reklamą per TV, kaip tik apie jus pagalvojau mirksiukas.gif 4u.gif atsiminiau, kaip kažkada iėškojot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scintilla: 16 sausio 2012 - 01:32
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 15, 23:29)
Laba smile.gif
Gulim lovoj, Jokūbas tėtį kutena. MB prašo liautis. Jokūbas: Kąąąą???
MB: Kari ka-ka biggrin.gif
Jokūbas: Tetukas gaidys...

doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(F @ 2012 01 15, 23:50)
Aš ir skaičiau, labai šauni knyga  thumbup.gif  thumbup.gif  labai įdomi  thumbup.gif  thumbup.gif
Man nepaprastai patiko, ir nesukėlė nerimo.

Man irgi labai patiko. Labai isigilinta ten i autistisku vaiku mastymo vingrybes.

Labuka visoms.
Atsakyti
labas rytas,

Mano vyrukai jau iskeliavo.

Jokubas CP koks saunuolis, irgi jau nemazai pasako vaikas. Smagu thumbup.gif
Atsakyti
Labu...
Pagaluiau sulaukėm sniego.
Tai vėl bėda.
Jokūbas laukia senelio Kalėdų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 16, 11:46)
Labu...
Tai vėl bėda.
Jokūbas laukia senelio Kalėdų  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas darželio spec. pedagogę. Kolkas nesužinojau nieko viltingo kaip taikiu būdu apeiti įstatymą, kad liktume darželio grupėje verysad.gif
Atsakyti
Ice, o jei eitum tiesiai į švietimo skyrių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 16, 11:46)
Labu...
Tai vėl bėda.
Jokūbas laukia senelio Kalėdų  doh.gif

Nu bet vistiek saunuolis biggrin.gif
O gal laikas aiskint apie metu laikus, kad senelis jau buvo, po ziemos ateis pavasaris-ateis velyku bobute, paskui vasara-vaziuosim maudytis, ruduo-rinksim lapus...ziema- prisnigs sniegas ir ateis vel senelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 01 16, 18:55)
Nu bet vistiek saunuolis  biggrin.gif
O gal laikas aiskint apie metu laikus, kad senelis jau buvo, po ziemos ateis pavasaris-ateis velyku bobute, paskui vasara-vaziuosim maudytis, ruduo-rinksim lapus...ziema- prisnigs sniegas ir ateis vel senelis  bigsmile.gif

viskas išaiškinta.
jei būtų žiema buvusi normali. o dabar va, pasnigo ir susijaukė viskas vaikui. Žiema + sniegas= kalėdų senelis
Atsakyti
Įdėjau naujų nuotraukyčių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 16, 13:36)
Ice, o jei eitum tiesiai į švietimo skyrių  g.gif

Ką aš ten pešiu. Pasakys man kokį įstatymą pasiskaityti ir viskas unsure.gif Reiks zonduoti kažkokius kitus kelius. Tik kokius - dar neįsivazduoju unsure.gif Šiaip širdyje jaučiu, kad bus viskas gerai. O nuojauta mane dažnai paveda rolleyes.gif Nors paskutinėm dienom vien tik apie tai ir temąstau - neuronai žudosi doh.gif
Atsakyti