Labas
Ice, šaunuolis Tavo vaikinukas
pasirodo ir dėl pingvino pavyko susitarti
taip ir nepapasakojai apie gimtadienį žaidimų kambary...bet kaip suprantu, viskas buvo o.k
Šitos logopedės nežinau, bet jei lankysitės ten, lauksiu atsiliepimų...reikia ir man saviškį pas logopedę vesti, kol dar turiu laiko...tarėmės su logopede iš VRC (gal jūs pas ją dar vaikštot), bet man kaip nevairuojančiai, ten labai toli ir nepatogu vaiką vežioti...
laguna11, tikiuosi, kad kitais metais nuotaikos bus geresnės
svarbu buvo šventėje, padarėt nuotraukų atsiminimui...vis kažkas liks jo širdelėje ir prisiminimuose...o kitais metais jau bus drąsiau...
Kriiste, kokia miela
Mums vakar taip pat buvo kalėdinių eglučių diena...iš pradžių ėjom į mažjojo šventę...viskas praėjo super
į darželį nuėjo su tėčiu, tad jį vieną lenvai išleido į salę...o mes iš namų išėjom truputį vėliau ir nuėjom tiesiai į salę, nes jei visi būtumėm palydėję į grupę, tada atsisveikinimas būtų daug sunkesnis...jau namuose aprengiau kaubojaus rūbais...iš pradžių buvo labai jais nepatenkintas, bet nuėjęs į darželį pamatė ir kitus vaikus su kaukėmis, tad leido ir kepurę uždėti...į salę visi suėjo traukinuku ir iš pradžių buvo viskas gerai, kol nepamatė mūsų...pamatęs iš karto atbėgo pas mus ir pora dainelių pasėdėjo su mumis, bet kai prasidėjo žaidimai, ėjom į ratelį ir žaidė su visais kartu...seneliui ir ranką paspaudė ir fotografavosi su sese ant jo kelių...o kai pamatė dovanas, tai be eilės prie senio pripuolė, nos jis pagal vardus dovanėles dalino
visi vaikai laukė sustoję rateliu, o maniškis dar nemoka palaukti
na bet visumoj manau, kad šventė praėjo labai gerai, nes maniškis tokių renginių nelabai mėgsta...prieš šventę sakiau, kad džiaugsiuosi, jei mano vaikas išbus visą šventę nepabėgęs iš salės ir be ašarų...
Po vienos šventės iš karto ėjom į kitą sesės mokykloje...ten maniškis ramiai pažiūrėjo spektaklį, bet kai nuėjom į klasę, kur vyko vaišės, prasidėjo ašaros...matyt jau pervargo...ir vietos ten mažai...o vaikų ir tėvų daug...tad tėtis išsivedė jį namo...taip iš tiesų ir geriau, nes dukros klasėje nemažai sergančių ir į šventę atėjo dar pilnai nepasveikę...šiandien ir maniškė skundžiasi, kad blogai jaučiasi...tikiuosi nepasigausim kokios zarazos prieš pat Kalėdas