QUOTE(Scintilla @ 2012 01 14, 14:50)
na bet kaip suprantu, vaikas vis tiek jau bus laikomas pirmoku...tik mokysis ne mokykloje su visais, o darželyje, kur pas jį ateis mokytoja...o kitais metais jau eis su antrokais į mokyklą...nesuprantu tada kokia prasmė tai daryti...vaikas vis tiek bus klasėje jauniausias ir jam bus sunkiau nei kitiems...ir adaptuotis reikės mokykloje atroje klasėje, kai jau visi įpratę prie mokyklos režimo, susidraugavę tarpusavyje...ar aš klaidingai supratau šitą punktą?
Apie tai nepagalvojau
Aš manau, kad gal kaip Kriiste sako, po to pasimokymo darželyje pagal spec. programą bus galima eiti į pirmą klasę (su specialsitų pritarimu) su metais jaunesniais vaikais
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2012 01 14, 15:00)
PPT tikrai apie viska zino. Musu atveju galimas dar ir kitas variantas. Spec istaigos nesuteikia normalaus issilavinimo. Bet gali sudaryti trisale sutarti su normalaus ugdymo mokykla, kad i spec. istaiga ateitu mokytojas ir vaikas baigs normalia pradine tik tausojancioje aplinkoje.
As dabar dar turiu menesiuka kita galvaskaudi. Kai jis pasibaigs, vaziuosiu i PPT vel jas pabaisinti Sakys, kad vel ta isterike atsikose.
O del palikomi "antriems metams" taip pat praktikoje egzistuojantis dalykas. Kuri cia musiskiu tai dare
Gal Atene, o gal Naitas is Nekalbiuku skyrelio. Nepamenu
As dabar dar turiu menesiuka kita galvaskaudi. Kai jis pasibaigs, vaziuosiu i PPT vel jas pabaisinti Sakys, kad vel ta isterike atsikose.
O del palikomi "antriems metams" taip pat praktikoje egzistuojantis dalykas. Kuri cia musiskiu tai dare
Gal Atene, o gal Naitas is Nekalbiuku skyrelio. Nepamenu
Aha, lyg esu skaičiusi Nekalbiukų skyriuje, tad ir ten užklausiau