Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Kriiste @ 2012 01 10, 22:01)
nu brolio mergytems atnese kaledu senelis juru kiaulyte, ji kantriai kencia vaiku kankinima, man biski vaizas kraupus unsure.gif

Vienžo, nepabandžius jaučiu taip ir nesužinosiu, kaip pas mums būtų rolleyes.gif . Parašiau laišką vienai draugei, prašausi į svečius, kad šinšilą parodytų lotuliukas.gif Gal nenusišers iš baimės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 10 sausio 2012 - 22:22
QUOTE(Ice @ 2012 01 10, 22:20)
Vienžo, nepabandžius jaučiu taip ir nesužinosiu, kaip pas mums būtų rolleyes.gif . Parašiau laišką vienai draugei, prašausi į svečius, kad šinšilą parodytų  lotuliukas.gif Gal nenusišers iš baimės  lotuliukas.gif

Prajuokinai smile.gif Tai mano T buvo mažas dar. Emocijos per kraštus...
Šiaip, žinoma, jei nori gyvūnėlio, tikrai rekomenduoju įsigyti, jei tik turite sąlygas prižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2012 01 11, 00:00)
Prajuokinai smile.gif Tai mano T buvo mažas dar. Emocijos per kraštus...
Šiaip, žinoma, jei nori gyvūnėlio, tikrai rekomenduoju įsigyti, jei tik turite sąlygas prižiūrėti.

Paskaičiau šinšilų forume - tai jau persigalvojau lotuliukas.gif Dėl to pomėgio viską graužti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 11 sausio 2012 - 00:16
QUOTE(Ice @ 2012 01 11, 00:15)
Paskaičiau šinšilų forume - tai jau persigalvojau  lotuliukas.gif Dėl to pomėgio viską graužti  doh.gif

Butent....viska doh.gif Net prabegdamas vis krepsteli kazka su dantukais doh.gif Musiskis net i sienos kampus kesindavos lotuliukas.gif kompas, knygos, batai.......kas po kojom pasimaisys, viska pazymes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 01 11, 01:15)
Paskaičiau šinšilų forume - tai jau persigalvojau  lotuliukas.gif Dėl to pomėgio viską graužti  doh.gif

Jei mėgstate keliauti, o netoli kur seneliai, tai katinuką pašertų. Šiaip aš pati nelabai mėgstu kačių, (visada labiau mėgau šunis), bet kačiukas buvo didžiausia dukters svajonė tai nusileidau. O dabar pati matau, kaip prisirišau prie katinuko ir mažiui jis patinka. Niurko kiek nori. Aišku, reikia dėmesio ir priežiūros. Kol mane įkalbėjo turėti katiną, tai praėjo ne vieneri metai blush2.gif Bet tikrai nesigailiu.
Atsakyti
Kokia smagi tema-sinsilos lotuliukas.gif smile.gif

Maniskis-trinasi i kampus baldu, i pagalves, viska kisa burnon, gulineja ant zemes, blaskosi...Nu kas tam vaikui yra...Atrodo kalbos suvokimas toks pats, kazkokiu regresu kolkas nepastebiu, nu bet ta elgsena... verysad.gif Normalus buna tik kol uzsiimineju su juo kartu-o jei tik viena palieku-visiskos nesamones vyksta...

Tiksliau-zinau,kas jam yra...bet kaip su tuo kovot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisJa: 11 sausio 2012 - 10:29
QUOTE(LisJa @ 2012 01 11, 10:17)
Maniskis-trinasi i kampus baldu, i pagalves, viska kisa burnon, gulineja ant zemes, blaskosi...Nu kas tam vaikui yra...Atrodo kalbos suvokimas toks pats, kazkokiu regresu kolkas nepastebiu, nu bet ta elgsena... verysad.gif Normalus buna tik kol uzsiimineju su juo kartu-o jei tik viena palieku-visiskos nesamones vyksta...

ar tai nebus vadinamosios "proto prastovos" - autistukai negeba planuotis ir kai jie nuobodziauja, ta parsme neturi veiklos - uzima save taip, kaip sugeba unsure.gif
Jei tai ir yra - as Mildai uzduodavau veiklos, kad nuolat butu uzsiemusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 11, 11:07)
ar tai nebus vadinamosios "proto prastovos" - autistukai negeba planuotis ir kai jie nuobodziauja, ta parsme neturi veiklos - uzima save taip, kaip sugeba unsure.gif
Jei tai ir yra - as Mildai uzduodavau veiklos, kad nuolat butu uzsiemusi rolleyes.gif

BUTENT-kaip pirstu i aki.
Ir viskas del sesytes.
Anksciau as 100 proc galedavau ji uzimt, dabar to negaliu, tad jis tiesiog blaskosi...Ir nezinau ka daryt, nes vienas pats jis niekuo uzsiimt nenori... g.gif
Atsakyti
LisJa, gal tam turi įtakos ir pavydas sesei g.gif Ar visada su juo užsiimdavai ir vaikas neišmoko pabūt su savim g.gif Tokiu atveju sakyčiau nesivers per galvą priduodama jam veiklos g.gif
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2012 01 11, 08:16)
Kol mane įkalbėjo turėti katiną, tai praėjo ne vieneri metai blush2.gif  Bet tikrai nesigailiu.

Tai va tas pats su MB. Neįsivaizduoju, kaip jį įkalbėčiau doh.gif . Sako, kad nekenčia aštrių katino nagų unsure.gif Bet šiek tiek mane neramina ir dar kai kas: tai alergija...Jonukas nėra ryškiai alergiškas, bet kartais pasireiškia. Neseniai namie buvome pasitiesę kilimą - tai turėjome po mėnesio pašalinti, nes jis pastovia ant to kilimo žaidė ir tokia alia alerginė sloga buvo užsitęsusi net 2 mėn. Daviau priešalerginių ir kilimą pašalinome - sloga dingo unsure.gif Dabar va skruostai paberti, rankytės. Bet čia nuo kalėdinių šokoladų ir saldainių valgymo blush2.gif Dabar jau ir motyvatorius nebe šokoladas, o kas nors kitas, bet jis taip jo nori, kad labai stengiasi sakyti nebe "vovovadas", o "sokoladas" lotuliukas.gif Ir visai neblogai pavyksta tongue.gif Vienžo - ir noriu to gyvūno ir nelabai unsure.gif
Papildyta:
J jei pabūna vienas - tai tik su mašinėlėmis ir su TV, niu dar kompu, bet retai blush2.gif Jei tai pabosta - irgi "trinasi sienomis", daro nesąmones, lipa kur nors, gulinėja, šliaužioja (nors jis ir su mašinėlėmis žaisdamas dažniausiai šliaužioja atsigulęs). Paskutiniu metu lyg jau ir dėliones pasiima, pradeda dėlioti, bet vienam nelabai sekasi, tai vis mane kviečia, kad padėčiau. Knygelių vienas nevarto, piešti neima, lego nedėlioja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 11, 15:08)
LisJa, gal tam turi įtakos ir pavydas sesei  g.gif  Ar visada su juo užsiimdavai ir vaikas neišmoko pabūt su savim  g.gif  Tokiu atveju sakyčiau nesivers per galvą priduodama jam veiklos  g.gif

Galbut. Tikrai jis nemoka pats vienas uzsiimt-turbut sitoj vietoj padariau klaida.. g.gif Tik kaip ja dabar taisyt... g.gif
Atsakyti
Ice, isiprasykit i svecius pas katuka koki. Pamatysi ar alergizuos. Didziausias katinu alergenas ne plaukai, o ju seiles.

LisJa, kai bus didesnis, motyvuoti paprasciau. Gal per ta planuojama vizta pas psichologe jos uzklaustum. Tik susirasyk klausimus, nes ten tiek snekos bus, kad uzmirsi...
Mano uzsiima ir pats, bet buvo laikotarpiu, kai reikejo draugijos, mamos, mociutes ranku ka nors pimti ir t.t.
Atsakyti