Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Žvėriukė @ 2012 01 08, 19:13)
Ice, sakai sinsiliuka  g.gif Mes turejom toki, bet tas gyvunelis ne vaikams  schmoll.gif Vienas dalykas, kad jo nepaniurkysi, nepazaisi kaip su kokiu suniuku ar juros kiaulyte...o kitas dalykas, kad labai smarkiai isgasdintas jis gali net numirt pvz. jei bus tylu ir vaikas smarkiai susuks  unsure.gif Ir dar daug dalyku del kuriu tikrai nesiulyciau jo pirkt sunui, nebent pati jo nori  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu, šinšiliukai labai jautrūs ir lepūs...nors aišku ir labai gražūs wub.gif be to jų geriausia porelę pirkti, po vieną šinšiliukai labai depresuoja...kiaulytės irgi jautrios ir pilvuką jų reikia labai saugoti...maniškiui toks gyvūnėlis netiktų, užminkytų negyvai, kai nematyčiau doh.gif bet vyresniems ir supratingesniems vaikams manau būtų pats tas...
Atsakyti
Nežinau kaip su tuo šinšiliuku... Manau mūsiškiams reikia gyvūno, kuris būtų iniciatyvus bendravimo atvžvilgiu. O graužikas? Na jis gražus, bet tik tiek.
Atsakyti
Pas tetą šinšilai yra, Jokūbui labai patinka, vis prašo iš narvo išimt. Bet namie tai ne, nenoriu tokio... Pasidžiaugt svetur smagu ir gana.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2012 01 08, 21:30)
Nežinau kaip su tuo šinšiliuku... Manau mūsiškiams reikia gyvūno, kuris būtų iniciatyvus bendravimo atvžvilgiu. O graužikas? Na jis gražus, bet tik tiek.

drinks_cheers.gif Musu katinas yra musu "pirmagimis" doh.gif Tai jam buvo sokas, kad musu namuose vienas po kito atsirado du vaikai... Supyko ir tebepyksta doh.gif Nelenda prie ju, o vaikui priartejus nesa kudasiu kuo tolyn nuo jo... doh.gif Gaila, nes noretusi, kad tarp ju butu koks teigiamas kontaktas...
Atsakyti
Hmm... g.gif keista, kiek teko skaityti, tai kaip tik šinšilos mėgsta būti glostomos ir jei laikoma ne porelė, tai privalu daryti kiekvieną dieną g.gif J manau kad būtų švelnus tuo atžvilgiu, tikrai neužniurkytų. Didelio gyvūno bute nenorime schmoll.gif Be to, J netgi bijo šunų, o jei koks katinas įdrėkstų - tai tikrai labai išsigąstų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 01 09, 00:30)
Hmm... g.gif keista, kiek teko skaityti, tai kaip tik šinšilos mėgsta būti glostomos ir jei laikoma ne porelė, tai privalu daryti kiekvieną dieną  g.gif J manau kad būtų švelnus tuo atžvilgiu, tikrai neužniurkytų. Didelio gyvūno bute nenorime  schmoll.gif Be to, J netgi bijo šunų, o jei koks katinas įdrėkstų - tai tikrai labai išsigąstų  unsure.gif

Na pas mus katiną vaikas niurko ir taso, šis nieko nedaro, nebent pasprunka į šalį. O šiaip gyvūnas kiekvienas turi savo keistumų ir negali duoti jiems jokios garantijos, be to visi reikalauja dėmesio sau. Maniškiui katinas tai patinka, o šunio tai bijo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maliukas: 09 sausio 2012 - 06:47
Jokūbas su katinu puikiai sutaria. Bet katinas gerietis labai.
O šinšilų gi nei ant žemės paleisi, nei paniurkysi pasigavęs... reik jėgos anus išlaikyt gi.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 09, 14:46)
O šinšilų gi nei ant žemės paleisi, nei paniurkysi pasigavęs... reik jėgos anus išlaikyt gi.[/i]

drinks_cheers.gif
Ant zemes galima paleist, bet tada baldai ir visi kiti daiktai laikykites lotuliukas.gif Ilys po kokia sofa, graus ir niekaip tu jo is ten neisprasysi doh.gif O ir pagaut laaaabai sudetinga, bent jau musu Puki budavo. Dviese su vyru i koki kampa ivarydavom ir tada jau siaip ne taip biggrin.gif
O kas del bendravimo, tai musiskis visiskai nebendraujantis budavo, nors mes ji ir ant ranku daug laikydavom (beje reikia biski jegos, nes jis spurda labai, nebent uzglostytas apsiramina) ir po namus pasilakstyt paleisdavom. O jei vaikas priejes prie narvo susukdavo, tai isvis is savo namuko po kelias dienas neislysdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 09 sausio 2012 - 15:33
Tai va. mano T pas sesute mano gyveno gera savaite su mociute, namus priziurejo, kai jie buvo isvyke. T pora metuku buvo. Tai sinsila puse puku numete per ta sveciavimosi laika. Labai jau braizesi mano vaikis apie narva smile.gif

O siaip, visur rasoma, kad reiktu musiskiams retriveriu, labradoru, Kornvalio reksu arba pliksiuku sfinksu. Rekomenduojamos sios veisles, nes tiek minetu , tiek kaciu veisles atstovai yra labai draugisko charakterio, pakankamai ikyriai ieskantys draugijos. Mums visi psichologai rekomendavo, klausdavo ar ka nors laikom is ju.
Atsakyti
Vajei, jau baigia "atšokti" man fantazija dėl to šinšiliuko lotuliukas.gif Nu prigąsdinote, netgi patikėjau, nebežinau ką bedaryti doh.gif unsure.gif
J užsiciklinęs dabar: "Piksim sinsiiuką?" rolleyes.gif Iš pradžių vis negali to "šinšiliuko" pavadinimo prisiminti, tai vis "ppppppejuką, neeeee...sinsiiuka".
Niu labradoras į butą schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nors pats fainiausias jaučiu šuo. Neturim mes tiek laiko, kad dar šuniu rūpintis verysad.gif Ir dar jaučiu kiek jis daug ėda doh.gif Plius plaukai, seilės...o kur jį dėt kai mes taip mėgstame keliauti pavasarį, vasarą unsure.gif
Katinukas...aš būčiau gal ir nieko prieš, bet mb schmoll.gif Su katinu irgi nepakeliausi.
Kokį šinšilą, jūrų kiaulytę ar žiurkėną būtų draugių, kas pažiūrėtų unsure.gif

Beje, o kaip jūrų kiaulytės? g.gif Gal esate kas laikę? Negi ir jos paniurkyti neišeina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 01 10, 21:26)
Beje, o kaip jūrų kiaulytės?  g.gif Gal esate kas laikę? Negi ir jos paniurkyti neišeina?  g.gif

nu brolio mergytems atnese kaledu senelis juru kiaulyte, ji kantriai kencia vaiku kankinima, man biski vaizas kraupus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 01 10, 21:26)
Beje, o kaip jūrų kiaulytės?  g.gif Gal esate kas laikę? Negi ir jos paniurkyti neišeina?  g.gif

glostyti išeina, bet niurkomos nelabai mėgsta būti...na bet J švelnus, tad gal jam tiktų...draugai laiko kiaulytes, tai jos vaikų bijo, slepiasi kad nepagautų...bet jei nuo mažens pratinsit, imsit ant rankų ir neskriausit, tai manau susidraugautų...jie gi draugiški padarėliai...juk jau didelis taviškis, supratingas...na jos didelio noro bendrauti nerodo (nors tai dar labai priklauso nuo gyvūno charakterio), bet manau vaikui ir toks gyvūnas naudinga...jis išmoks pasirūpinti silpnesniu už save, galės įberti maisto, pakeisti vandenuką...ir šiaip jo jausmų pasaulyje atsiras naujų spalvų...

Atsakyti