QUOTE(LisJa @ 2011 12 21, 15:02)
taip,suprantu,kad vengia zvilgsniu,bet kai neziuri i tave,nors matai,kad klausosi,kur tuo metu ziuri jo akytes? Cia tik siaip klausiu,tiesiog maniskis,kai kalbinamas i mane neziuri, tai ziuri zemyn tuo metu.
"
Niu žiūri bet kur, bet nebūtinai žemyn
Jei pasakau: "Jonuk, žiūrėk į akytes" - tai ir pažiūri
Arba jis pats sako "Labas", duoda ranką tam, su kuriuo sveikinasi, bet nusisukęs būna. Tai irgi spaudžiu, vis primenu, kad pažiūrėtų į akis - ir į pastabą dažhniausiai sureaguoja
O mes jau po šventės darželyje
Pirmą kartą (buvo trečia eglutė darželyje per gyvenimėlį) - nebuvo jokių ašarų
Patenkintas ir
pingvinu pabuvo, ir su vaikais grupėje pasiliko, kai visi tėveliai (ir aš) išėjo į salę, patenkintas su vaikais į salę atėjo, dalyvavo dainelėse, aišku, mažokai, daugiau stoviniavo (net rankas į kišenes susikišęs
), bet šiaip viskas ok.
Tik va nebežinau, kaip išgyvendinti vieną blogą įprotį
Man kaip specei šios srities, tai žiauru - jau kokią antrą savaitę kramto lūpas ir skruostų gleivinę. Ir pastoviai. Tai ir per šventę stoviniavo ir kramtė. Beveik visose nuotraukose su nusuktom lūpom
Ir lūpas tepu, gal sakau dar ir gleivinę patepti kokiu dentinoksu, bet jaučiu nieko tas nepadės
Namie tai kuo dažniau duodu pakramtyti kramtuškę, kad tik tos gleivinės ir lūpų nekramtytų.
(beje, kai susinervuoju ir man pačiai tas kramtymas pasireiškia , tada J mane drausmina , bet aš tik retkarčiais )