Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(cezi @ 2011 12 13, 23:46)

Dalyvavau šitam renginyje, bet šitose nuotraukose manęs turbūt nėra
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 12 17, 19:28)
Dalyvavau šitam renginyje, bet šitose nuotraukose manęs turbūt nėra

Ar visada jie taip vyksta - pasiskirstę grupelėm?
Atsakyti
Taip. Ten yra žmonės - gyvosios knygos. Ir pas juos ateina skaitytojas ar pora skaitytojų, pas kiekvieną knygą atskirai, tai ir išeina grupelės.
Atsakyti
Ice, tavo vaikas begalo nuostabus wub.gif
Tai, kad jis leidosi tos ryžos tetos apkabinamas ir net leidosi taškuot veidą yra nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 19, 10:14)
Ice, tavo vaikas begalo nuostabus  wub.gif
Tai, kad jis leidosi tos ryžos tetos apkabinamas ir net leidosi taškuot veidą yra nuostabu thumbup.gif

Taigi čia buvo ilgai lauktas Karlsonas wub.gif Visą mėnesį jis man kartojo: "Kasonas ateis?" Tai jau atėjo ir dabar nebekartoja lotuliukas.gif Ir filmukų topuose pas jį dabar "Karlsonas ir mažylis". Ir tortas ta proga buvo su Karlsonu tongue.gif Čia kalbu apie šeštadienio tortadienį smile.gif
Karlsonas atėjo, tai dabar: "Jejedų jejelis ateis?" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 12 19, 23:00)

Karlsonas atėjo, tai dabar: "Jejedų jejelis ateis?"  tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Ice-as tokiu kvailoku klausimu...Ar tavo J ramybes busenoj akytes irgi labiau linkusios zemyn zvelgt, ar cia man klaidingai ant foto pasirode....
Atsakyti
Kaip suprasti ramybės būsenoje? g.gif Na, taip, jis nenori žiūrėti į akis, vengia akių kontakto. Labai sunku nufotografuoti, kad žiūrėtų į fotoaparatą, turiu pasakyti: "pamojuok mamytei". Bet kai mojuoja, tai irgi ne visada pažiūri į akis, arba jei žiūri, tai bemojuodamas veidą ranka uždengia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 12 21, 13:36)
Kaip suprasti ramybės būsenoje?  g.gif Na, taip, jis nenori žiūrėti į akis, vengia akių kontakto. Labai sunku nufotografuoti, kad žiūrėtų į fotoaparatą, turiu pasakyti: "pamojuok mamytei". Bet kai mojuoja, tai irgi ne visada pažiūri į akis, arba jei žiūri, tai bemojuodamas veidą ranka uždengia  doh.gif

taip,suprantu,kad vengia zvilgsniu,bet kai neziuri i tave,nors matai,kad klausosi,kur tuo metu ziuri jo akytes? Cia tik siaip klausiu,tiesiog maniskis,kai kalbinamas i mane neziuri, tai ziuri zemyn tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2011 12 21, 15:02)
taip,suprantu,kad vengia zvilgsniu,bet kai neziuri i tave,nors matai,kad klausosi,kur tuo metu ziuri jo akytes? Cia tik siaip klausiu,tiesiog maniskis,kai kalbinamas i mane neziuri, tai ziuri zemyn tuo metu.

"
Niu žiūri bet kur, bet nebūtinai žemyn g.gif Jei pasakau: "Jonuk, žiūrėk į akytes" - tai ir pažiūri smile.gif Arba jis pats sako "Labas", duoda ranką tam, su kuriuo sveikinasi, bet nusisukęs būna. Tai irgi spaudžiu, vis primenu, kad pažiūrėtų į akis - ir į pastabą dažhniausiai sureaguoja smile.gif

O mes jau po šventės darželyje smile.gif Pirmą kartą (buvo trečia eglutė darželyje per gyvenimėlį) - nebuvo jokių ašarų thumbup.gif Patenkintas ir pingvinu pabuvo, ir su vaikais grupėje pasiliko, kai visi tėveliai (ir aš) išėjo į salę, patenkintas su vaikais į salę atėjo, dalyvavo dainelėse, aišku, mažokai, daugiau stoviniavo (net rankas į kišenes susikišęs doh.gif ), bet šiaip viskas ok.
Tik va nebežinau, kaip išgyvendinti vieną blogą įprotį doh.gif Man kaip specei šios srities, tai žiauru - jau kokią antrą savaitę kramto lūpas ir skruostų gleivinę. Ir pastoviai. Tai ir per šventę stoviniavo ir kramtė. Beveik visose nuotraukose su nusuktom lūpom unsure.gif Ir lūpas tepu, gal sakau dar ir gleivinę patepti kokiu dentinoksu, bet jaučiu nieko tas nepadės unsure.gif Namie tai kuo dažniau duodu pakramtyti kramtuškę, kad tik tos gleivinės ir lūpų nekramtytų. (beje, kai susinervuoju ir man pačiai tas kramtymas pasireiškia blush2.gif, tada J mane drausmina lotuliukas.gif , bet aš tik retkarčiais blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 21 gruodžio 2011 - 18:16
sveikos 4u.gif mes irgi siandien po eglutes,tik ne tokiom dziugiom nuotaikom,kadangi as buvau saleje tai jis nuo manes nei per zingsni nesitrauke,nejo nei i rateli,nei sokt nei dainuot schmoll.gif kai senelis dalino dovanas ejau kartu paimti,tai nebijojo,spaude ranka,paskui dar fotografavomes ant keliu,o siaip visur mane stebejo..kai buvo ir kiti vaikai tai galejau palyginti norom nenorom,kai tokie maziukai eina soka,kartoja daineles eilerascius o maniskis dairosi arba ziovauja tuo metu doh.gif tai kazkaip liudna pasidare tuo metu verysad.gif paskui nepalikau grupeje,ejom i picerija,atrodo vel viskas gerai,vaikas parodo ko nori,graziai sedi,valgo,eina duoda rankyte..
ikelciau keleta foto i albumeli jei zinociau kur tokio ieskoti ir kaip ieiti blush2.gif

Atsakyti
Laba,
ir mes po eglutes, pirmi metai, kai Milda joje dalyvavo kaip pilnaverte darzelio nare wub.gif , ir soko, ir dainavo cool.gif (anksciau stovedavo kampe doh.gif )

user posted image

Atsakyti