QUOTE(Žvėriukė @ 2012 01 04, 12:07)
Atrodo vis stengiuos kazkuo sudomint, bet niekas neidomu....
mano vaiką irgi labai sunku kažkuom sudominti...maniškis užsiima savo veikla ir nenori, kad jam kas trukdytų...nors nori, kad tame kambaryje dar kažkas be jo būtų...jei pas sesę ateina draugės, jis iš karto pas jas nubėga...tik nesistengia į jų žaidimus įsijungti, o vienas tame kambaryje kažką daro...mama reikalinga tada, kai reikia kažką padėti padaryti, pastatyti...ir dar dūkimams....jam labai patinka kutenimai, dūkimai kartu, tad tuo metu stengiuosi kuo daugiau išpešti ir sau naudos, ko nors išmokinti, pamankštinti liežuviuką...
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 01 04, 12:26)
vakare kai broli paguldau i lova, tai net abu einam broliui pieno duot Ir lovytej broli pasupa ir lauke vezima stumia.
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 01 04, 13:36)
Nu niekaip jam nedasyla ka reiskia vaziuot i baseina, i praduotuve, pas senelius, kartais net ka reiskia einam i lauka nesupranta ir nenori rengtis, nors jam tas labai patinka
pas mus irgi panašiai...tik jau yra pažanga: ramiai rengiasi (nebent rūbai nepatinka, ar nauji būna), nueina į tualetą....bet emocijų jokių...atrodo, kad nesupranta, ką aš jam sakau...o seneliai vis klausia, ar jų anūkas labai džiaugiasi, kai sužino, kad pas juos važiuos
QUOTE(vega2 @ 2012 01 04, 13:59)
Maniskis ismoko pats suptis tik penkeriu metu.
taip aukštai, kaip pačiai norėdavosi, maniškė irgi tokio amžiaus išmoko...
QUOTE(maliukas @ 2012 01 04, 14:09)
Na vaikui nauja vieta, o dar mato, kad mama stresuoja, tai ir elgiasi taip. Juk ir mūsų vaikai turi teisę išreikšti savo emocijaj. Jie nekalti, kad nemoka kitaip.
QUOTE(Ice @ 2012 01 04, 14:40)
Gal kuri kaunietė man norėtų "Linijoj" kompaniją palaikyti?
o čia vienom, ar su vaikais?
nors gyvenu šalia, bet niekada nesu buvus Linijoje
aš galiu tik su vaikais...neturiu kam juos palikti...nebent kai tėtis juos pasiimtų, bet tada turbūt norėsiu namuose tyla pasidžiaugti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 04, 16:10)
auklėtojom netiko, Jokūbui tiko. Žalią įdėjau
o į kokį baseiną eina? gal darželyje yra? smagu, kad auklėtojos su tokiais mažiukais eina į baseiną
kituose daržuose vaikai žiemą į lauką beveik nevedami, nes auklėtojoms per daug vargo visus aprengti...o čia dar nušluostyti visus šlapius...
QUOTE(laguna11 @ 2012 01 04, 17:59)
sveikos.maniskis pradejo kurti savo aprangos stiliu matyt
maniškis matyt irgi turi savo stilių, tik aš dar jo neperpratau...kai kuriuos rūbus net ir naujus ramiai apsivelkam, o dėl kitų - isterijos...
Sveikinu su lamėjimu
QUOTE(LisJa @ 2012 01 04, 22:08)
Niekaip negaliu suprasti- vienoj aplinkoj -vaiksciojantis kosmaras, kitoj-tiesiog nuostabus.
na vienose vietose jis jaučiasi gerai, yra saugus...kitur jaučiasi priešingai...duok jam laiko...su laiku supras, kad ne visada gali būti tik ten, kur jam patinka, o tos nemėgiamos vietos pasirodys visai priimtinos...o gal ten atras ir naujų malonumų...kantrybės