Grįžom namo. Jau 21 val. Galvojua gal tiesiai pavyks į lovą eiti. "Mama, vagyti noju" Baltos mišrainės su duona prisivalgė, dar pažaidė truputį ir visi miegojome kaip kūdikiai. Vos į darbą nepramiegojau
Papildyta:
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 01 04, 12:07)
Kokios kvailos pas mus paskutines dienos, tai jez maryj Tas pats per ta pati vis.....tai ziuret kaip Jokubas lipa i lovytes antra auksta ir reikia ji vis nukelt, tai supt ant supyniu, tai ziuret kaip jis masinytes vezioja, jei brolis i ji neziuri, tai koki masinos mygtuka spaust, kad muzika grotu, nors pats ta atlikt kuo puikiausiai moka, tai vis tas pacias raideles ir skaicius kartu deliojam (man rodos jau net ju sudeliojimo vieta mintinai moka)....nu jau net nebegaliu Dar sugalvojo, kad pats nenori masinu zurnalo vartyt, man liepia verst, o pats ziuri i besiverciancius lapus ir is tos laimes begioja Jokios normalios veiklos Jau tokios durnos kartais dienos buna, kad net pati savyje verdu Atrodo vis stengiuos kazkuo sudomint, bet niekas neidomu....vis jo linksmybes ratuku sukasi O dar mazasis su savo zbitkais.....
Mano J tokie paūmėjimai būna, kai per ilgai namuose užsibūna, pvz. kai serga ir neina į darželį. Todėl nors ir dažnai pamąstau ir save pagraužiu, kad turiu dirbti plius dar visokie mokslai, vietoj to, kad su juo namie sėdėčiau ir visaip lavinčiau - tai galvoju ne, nieko labai gero turbūt nebūtų. Dabar jis žino savo "darbą", pareigą - darželį, o buvimas kartu būna daug kokybiškesnis.
Kai ateinu į darželį - jo džiaugimasis tiesiog užburia "Paziūlėk, manytė atėjo, atėjo, paziūlėk" visiems sako ir rodo: auklėtojai, vaikams, vaikų tėvams O va kai buvo 3 metukai ar net dar mažesnis - tai siaubas kaip skaudu buvo, jokios reakcijos ar net pyktis Betn prie to džiaugsmo ėjome pamažu, po truputį truputį, vis tekdavo priminti jam "ateik, apsikabinkime, aš atėjau, pasibučiuokime" ir t.t. ir pan.
oi kiek išsiplėčiau, čia taip vadinasi turiu truptį laisvo laiko pertraukėlei