Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(MėlynaUgnis @ 2012 01 06, 02:12)
O gal galėtumėte išduoti paslaptį kuriose parduotuvėse galima išbandyti Revlon pudras?  ax.gif

LT jos nėra. Visos siunčiasi iš kur nors. Arba ieškokite SM išparduotuvėje. Aš ją pirkau iš mergaitės, kuri buvo gavusi siuntinį iš užsienio.
Pas mane yra skirta mišriai/riebiai odai. Mano oda mišri. Tai man irgi labai patinka ši pudra, puikiai maskuoja, ilgai išsilaiko ant veido, skaniai kvepia. Ne veltui labai giriama visur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 21:33)
Naudoju skirtą normaliai/sausai odai, tačiau esu riebiaodė,

Kodel pirkot butent sia, o ne skirta misriai/riebiai odai? smile.gif
Beje kokia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 06 sausio 2012 - 09:59
Na nezinau, bet man ji maskuoja labai jau vidutiniskai (kalbu apie Revlon). Ji manau tinkama odai be trukumu. Bet siaip tokia lengvute, gerai dengiasi, labai pataikiau su spalva.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 01 06, 09:57)
Beje kokia kaina?

Atsakysiu už tiutik, nes jai tą pudrą ir užrodžiau biggrin.gif 4u.gif Skirta sausai odai žymiai ilgiau išlaiko odą matiškesnę, joks riebalas neprasimuša, o skirta riebiai odai man nelaikė matiškumo, po poros valandų blizgėdavau nuo riebalo ax.gif
Kaina apie 40-45 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 01 06, 10:28)
Atsakysiu už tiutik, nes jai tą pudrą ir užrodžiau biggrin.gif 4u.gif Skirta sausai odai žymiai ilgiau išlaiko odą matiškesnę, joks riebalas neprasimuša, o skirta riebiai odai man nelaikė matiškumo, po poros valandų blizgėdavau nuo riebalo ax.gif 
Kaina apie 40-45 Lt 4u.gif

Aciu uz info, nes buciau negalvodama emusi riebiai odai blush2.gif
Is kokiu psl siunciates? g.gif
Kaip sunku internetu atspalvi atitaikyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 01 05, 22:23)
Jums Clarins 105nr nėra gerokai per šviesus? man jis atrodo kaip Bourjois 51nr atitinkantis mastau.gif  svarstau pirkt ir bijau neprašaut su spalvytę tai klausinėju  smile.gif

oi ne ne ne... 103nr clairins skin illusion gal ir atitiktų 51nr bourjois, ir tai man rods clairins būtų tamsesnė ax.gif vakar pati buvau kristėj ir žiūrinėjau šias pudras, man naudojusiai 51nr HM 105nr skin illusion- per tamsus, gal 52 ir atitiktų, bet tik ne 51 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 06 sausio 2012 - 10:59
As tai uzsisakiau is superdrug ax.gif ziuresim kaip patiks, tik dabar sulaukti reikes kantriai biggrin.gif

Yra ir amazone maciau, jeigu kalbant apie UK parduotuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 06 sausio 2012 - 10:57
QUOTE(Jovita23 @ 2012 01 06, 10:05)
Bet siaip tokia lengvute, gerai dengiasi, labai pataikiau su spalva.

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2012 01 06, 10:56)
As tai uzsisakiau is superdrug  ax.gif  ziuresim kaip patiks, tik dabar sulaukti reikes kantriai  biggrin.gif

Kokie atspalviai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 01 06, 11:57)
Beje kokia kaina?

Atsakė už mane, kadangi šią pudrytę man užrodė Panelė Rožė tai pilnai pasitikėjau ja ir net negalvojau imt kitokioo tipažo odai biggrin.gif

Swatchas Estelai biggrin.gif
Nuo viršaus pudros:
1. Maybelline 030 sand
2. Clarins Skin Illusion 105 nude
3. Bourjois Healthy Mix 52 Vanilla
user posted image

O, čia dešiniau Clarins Skin Illusion, kairiau-Bourjois Healthy mix
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutik: 06 sausio 2012 - 11:27
QUOTE(Estela_ @ 2012 01 05, 23:23)
Jums Clarins 105nr nėra gerokai per šviesus? man jis atrodo kaip Bourjois 51nr atitinkantis mastau.gif  svarstau pirkt ir bijau neprašaut su spalvytę tai klausinėju  smile.gif

Geriausia apsilankyt kokioj Kristianoj, Sarmoj ir apsižiūrėti, nes aš ir susiradusi savo atspalvį, užsisakiau, o dabar atrodo kad vis tiek nepataikiau... doh.gif Man su Clarins sunku kažkaip, nors šviesiaodėms įtariu kaip tik pats tas.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 01 06, 12:22)
Geriausia apsilankyt kokioj Kristianoj, Sarmoj ir apsižiūrėti, nes aš ir susiradusi savo atspalvį, užsisakiau, o dabar atrodo kad vis tiek nepataikiau...  doh.gif  Man su Clarins sunku kažkaip, nors šviesiaodėms įtariu kaip tik pats tas.

tai va, labai sunku kol ant veido nepasibandai, o ypač sudėtinga pagal swatch'us spręsti aš kiek internete žiūrinėjau galvojau apie 107nr, nes atrodė pats tas, o kai į Kristę nuvažiavau, tai 103 išsirinkau blink.gif 105 patalpoje atrodė normaliai, bet į lauką išėjau ir susirodė ryškiai per geltonas, per tamsus ax.gif nors kai gausiu 103 gal vėl atrodys, kad ne tas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 01 06, 13:16)
Kokie atspalviai? 4u.gif

150 buff. Sviesiai odai. Pertarpininkes sumokejau 39 lt ir dar dovanele buvo prideta-duso zeles mazas buteliukas:)
Atsakyti