QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 20:43)
Labai giriu Revlon colorstay
tiutik, rimc? O spalva tinka?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 01 05, 22:57)
tiutik, rimc? O spalva tinka?
Ačiū labai,kad užrodei, nes dabar negaliu atsidžiaugti, geriausia iš bandytų,o bandyta tai pudrų daugybė Galiu nė nedėt birios pudros ant viršaus vis vien neišlenda blizgumas joks ir pudra puikiai laikosi niekur nedingsta Splava idealiai tiko
QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 21:43)
Labai giriu Revlon colorstay, esu riebiaodė, bet ši pudra man puikiai atlaiko visą dieną
O kokiai odai naudojat? misriai/riebiai ar ta normaliai/sausai? ir koks atspalvis? jei neklystu turejot ir Bourjois healthy mix, tik nepamenu kuri numeriuka naudojot
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2012 01 05, 23:28)
O kokiai odai naudojat? misriai/riebiai ar ta normaliai/sausai? ir koks atspalvis? jei neklystu turejot ir Bourjois healthy mix, tik nepamenu kuri numeriuka naudojot
Naudoju skirtą normaliai/sausai odai, tačiau esu riebiaodė, o atspalvis 250 fresh beige, o boujois healthy mix turiu nusipirkusi 52 vanilla spalvos pudrytę, bet ji man labai nepatinka O, Revlon netgi galėčiau lyginti su la prairie pudryte ,net reikėtų dar geriau išbandyty kuri kažin geriau atlaiko,nenustebčiau jei tai būtų Revlon
QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 23:33)
Naudoju skirtą normaliai/sausai odai, tačiau esu riebiaodė, o atspalvis 250 fresh beige, o boujois healthy mix turiu nusipirkusi 52 vanilla spalvos pudrytę, bet ji man labai nepatinka O, Revlon netgi galėčiau lyginti su la prairie pudryte ,net reikėtų dar geriau išbandyty kuri kažin geriau atlaiko,nenustebčiau jei tai būtų Revlon
O kuo Bourjois spalva nepatinka? Kokius kitų pudrų numeriukus naudojote? Koks jūsų odos atspalvis - rausvas, pilkas ar geltonas? Kaip pudra maskuoja?
Užverčiau klausimais
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 06, 00:01)
O kuo Bourjois spalva nepatinka? Kokius kitų pudrų numeriukus naudojote? Koks jūsų odos atspalvis - rausvas, pilkas ar geltonas? Kaip pudra maskuoja?
Užverčiau klausimais
Užverčiau klausimais
Splava borjois man per geltona, bet pati pudra nepatinka kur kas labiau nei spalva La prairie naudoju creme blush spalvą, Clarins skin illusion 105 nude (kiek šviesoka), Maybelline 'mineralinę' naudojau 030 sand, bourjois su teptuku naudojau 33 beige naturel,užteks ar dar parašyt?
Revlon pudrytė maskuoja puikiai O,odos atspalvis net nežinau, rausvas galbūūūt
QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 22:17)
Clarins skin illusion 105 nude (kiek šviesoka),
Jums Clarins 105nr nėra gerokai per šviesus? man jis atrodo kaip Bourjois 51nr atitinkantis svarstau pirkt ir bijau neprašaut su spalvytę tai klausinėju
QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 21:43)
Labai giriu Revlon colorstay, esu riebiaodė, bet ši pudra man puikiai atlaiko visą dieną, nenuplaukia, nedingsta, puikiai maskuoja, yra bekvapė, nedirgina mano jautrios -alergiškos odos, puikiai dengiasi, tikrai kartosiu,nes kiekvieną dieną ją su malonumu vartoju
Pačios geriausios pudros viskuo!
QUOTE(Estela_ @ 2012 01 06, 00:23)
Jums Clarins 105nr nėra gerokai per šviesus? man jis atrodo kaip Bourjois 51nr atitinkantis svarstau pirkt ir bijau neprašaut su spalvytę tai klausinėju
Aš buvau įmetus kažkuriai į až jos swatchą, nėr ji labai šviesi tikrai Ryt galėsiu iš naujo nufotkinti
QUOTE(Povila$ @ 2012 01 06, 00:27)
Pačios geriausios pudros viskuo!
Ir kaina superinė kaip už tokią pudrą
QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 22:42)
Aš buvau įmetus kažkuriai į až jos swatchą, nėr ji labai šviesi tikrai Ryt galėsiu iš naujo nufotkinti
ačiū, būtų malonu.. nes kiek žiūrėjau foto, atrodė šviesi
O gal galėtumėte išduoti paslaptį kuriose parduotuvėse galima išbandyti Revlon pudras?