QUOTE(Neringaindr @ 2011 12 28, 13:01)
Sveikos merginos, ateinu ir as pasidalinti savo atradimais ir paklausti patarimo. Pabandziau kremine pudryte Pupa Fondotinta antitraccia tikrai labai patiko, lengvai tepasi, atrodo naturaliai, lengvai pamaskuoja ir sulygina veido spalvyte. Viskas butu idealiai, jei ne mano issipletusios poros prie nosies. Toms vietoms reiktu kazko kito, kad uzmaskuotu issipletusias poras, kad veidas atrodytu ideliai. Gal kartais kuri turi ta pacia problema ir atrodo jos sprendima?
Snd buvau Kristianoje, galvoju savo sausai odai krem pudros paieskosiu....Nieko gero man konsultante nepasiule, norejau svelnios, i blizguma, tokios lengvos, na kad graziai mano veidas atrodytu
Isejau nusivylusi, tepe ant rankos Cristian dior, guerlain 2 numeriukas.Tikejausi, kad issirinksiu pudra sau nors 1 karta "zmoniska", bet
Sakau, gal turite meginuku parduoti, na buna mini mini maiseliuose, tada normaliai gali namuose ant veido pasitepti ir suprasi, tinka ar ne. Asmeniskai man, toks pudros rinkimasis "ant rankos" tinka tau ar ne - neisivaizduojamas.
Kristiana meginuku neturi, tai namuose nieko ir nebandysiu.
ai, klausiau apie Pupa firmos krem pudra - sako ji
prasta
Papildyta:
QUOTE(Ingrida N. @ 2011 12 29, 19:59)
Snd buvau Kristianoje, galvoju savo sausai odai krem pudros paieskosiu....Nieko gero man konsultante nepasiule, norejau svelnios, i blizguma, tokios lengvos, na kad graziai mano veidas atrodytu
Isejau nusivylusi, tepe ant rankos Cristian dior, guerlain 2 numeriukas.Tikejausi, kad issirinksiu pudra sau nors 1 karta "zmoniska", bet
Sakau, gal turite meginuku parduoti, na buna mini mini maiseliuose, tada normaliai gali namuose ant veido pasitepti ir suprasi, tinka ar ne. Asmeniskai man, toks pudros rinkimasis "ant rankos" tinka tau ar ne - neisivaizduojamas.
Kristiana meginuku neturi, tai namuose nieko ir nebandysiu.
ai, klausiau apie Pupa firmos krem pudra - sako ji
prasta
dar klausimas, kuom skiriasi krem pudra spaudziama ir purskiama, abi su dozatoriumi buvo
Konkreciai kalbu apie Dior