Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(FoxLady @ 2011 12 29, 15:22)
Labai noreciau, bet turbut riebiaodem netinka? verysad.gif Naudoju Actipur, bet ziemai jau ir sviesesnis atspalvis per tamsus darosi..

Pora dieneliu pasidziaugtum, o paskui vel blizgutis vaiksciotum, bent jau man taip buvo, deja..
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 29, 13:22)
Labai noreciau, bet turbut riebiaodem netinka? verysad.gif Naudoju Actipur, bet ziemai jau ir sviesesnis atspalvis per tamsus darosi..

as riebiaode ir gan sekmingai naudoju HM ,blizgesys islenda ,bet man su visom pudrom ta pati beda(tik nebandzius stipriai maskuojanciu pudru) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 12 29, 15:42)
as  riebiaode ir gan sekmingai naudoju HM ,blizgesys islenda ,bet man su visom pudrom ta pati beda(tik nebandzius stipriai maskuojanciu pudru) 4u.gif

Man irgi su visom, tik nuo vienu maziau, kitos daugiau nuplaukia.. smile.gif Be to, visada naudoju sugertukus ir kompaktine
Atsakyti
Noriu labai pagirti TBS Moisture foundation wub.gif tiks toms, kurios neturi daug ką maskuoti, bet ieško drėkinimo, jei pudra gali drėkinti tai ši man tikrai drėkina. Prieš tai turėjau Bourjois Healthy Mix ir Dior Nude, maskavimo jose daugiau, bet man sausėjo oda, tada kažkas parekomendavo TBS išbandyti, naudoju jau kokį mėnesį ir esu patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringaindr @ 2011 12 28, 13:01)
Sveikos merginos, ateinu ir as pasidalinti savo atradimais ir paklausti patarimo. Pabandziau kremine pudryte Pupa Fondotinta antitraccia tikrai labai patiko, lengvai tepasi, atrodo naturaliai, lengvai pamaskuoja ir sulygina veido spalvyte. Viskas butu idealiai, jei ne mano issipletusios poros prie nosies. Toms vietoms reiktu kazko kito, kad uzmaskuotu issipletusias poras, kad veidas atrodytu ideliai. Gal kartais kuri turi ta pacia problema ir atrodo jos sprendima?

Snd buvau Kristianoje, galvoju savo sausai odai krem pudros paieskosiu....Nieko gero man konsultante nepasiule, norejau svelnios, i blizguma, tokios lengvos, na kad graziai mano veidas atrodytu wub.gif Isejau nusivylusi, tepe ant rankos Cristian dior, guerlain 2 numeriukas.Tikejausi, kad issirinksiu pudra sau nors 1 karta "zmoniska", bet doh.gif Sakau, gal turite meginuku parduoti, na buna mini mini maiseliuose, tada normaliai gali namuose ant veido pasitepti ir suprasi, tinka ar ne. Asmeniskai man, toks pudros rinkimasis "ant rankos" tinka tau ar ne - neisivaizduojamas.
Kristiana meginuku neturi, tai namuose nieko ir nebandysiu. doh.gif
ai, klausiau apie Pupa firmos krem pudra - sako ji prasta
Papildyta:
QUOTE(Ingrida N. @ 2011 12 29, 19:59)
Snd buvau Kristianoje, galvoju savo sausai odai krem pudros paieskosiu....Nieko gero man konsultante nepasiule, norejau svelnios, i blizguma, tokios lengvos, na kad graziai mano veidas atrodytu  wub.gif Isejau nusivylusi, tepe ant rankos Cristian dior, guerlain  2 numeriukas.Tikejausi, kad issirinksiu pudra sau nors 1 karta "zmoniska", bet  doh.gif Sakau, gal turite meginuku parduoti, na buna mini mini maiseliuose, tada normaliai gali namuose ant veido pasitepti ir suprasi, tinka ar ne. Asmeniskai man, toks pudros rinkimasis "ant rankos" tinka tau ar ne - neisivaizduojamas.
Kristiana meginuku neturi, tai namuose nieko ir nebandysiu.  doh.gif
ai, klausiau apie Pupa firmos krem pudra - sako ji prasta

dar klausimas, kuom skiriasi krem pudra spaudziama ir purskiama, abi su dozatoriumi buvo blush2.gif Konkreciai kalbu apie Dior
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida N.: 29 gruodžio 2011 - 19:00
vakar visai netyciukais isimeciau revlon,nes neturejau ant ko taskus isleist biggrin.gif
ir ka,noriu pagirti
Revlon Beyond Natural
user posted image
mano zandukai normalus kartais pasauseja kaip reikalas,kakta riebaluojasi kaip reikiant. vakar grizusi ja uzistepiau tas buvo2 dienos,7 vakaro jau blizgejau,bet man cia jau ir taip labai neblogai,nes dazniausiai ilgiau negu 3valandu niekas nelaiko.
isspaudus jinai balta su tokiais pigmentu kaip ir kamuoliukais,vos tik palieti jie patampi rusvi,uzbaigimas toksai sakyciau labai grazus,nera toks matinis,matinis grazus matinis,maskavimas lengvas super dienine pudryte dar turint galvoj kaina thumbup.gif
tuo paciu vakar guerlain lingerie nunesiau atgal,kai padengi viskas grazu,bet po penkiu minuciu deja labai pakeicia spalva ir ryskiai per tamsi.taigi iskeliavo atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 29 gruodžio 2011 - 19:43
vakar kazkaip uzejo noras pirkt, tai Douglas papirkau pudryte savo sausokai odai doh.gif
stai sia:
user posted image
Nors ji skirta brandziai odai, bet jos paprastai buna labai tinkamos sausaodems..tai visai patinka man ji..gana gerai pamaskuoja ir nera labai baisiai matoma ant veido, maloni tekstura..su sepeteliu kai tepi tai geriau maskuoja, o pirstais maziau..na, bet cia matyt su visomis pudromis taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2011 12 28, 15:03)
o bandėt Chanel Aqua Vitalumiere?

nebandziau.. ar ji su dozatoriumi? g.gif nes kur be , tai man nepatinka biggrin.gif doh.gif blush2.gif

QUOTE(Dideja @ 2011 12 29, 16:34)
Merginos, jei DIOR NUDE naudoju spalva 022, tai kokios spalvos reiketu dairytis Guerlain Parure extreme ? g.gif

vat ir man klausimas .. ar 1 nr nebus per šviesus guerlain g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2011 12 29, 17:11)
Noriu labai pagirti TBS Moisture foundation wub.gif tiks toms, kurios neturi daug ką maskuoti, bet ieško drėkinimo, jei pudra gali drėkinti tai ši man tikrai drėkina. Prieš tai turėjau Bourjois Healthy Mix ir Dior Nude, maskavimo jose daugiau, bet man sausėjo oda, tada kažkas parekomendavo TBS išbandyti, naudoju jau kokį mėnesį ir esu patenkinta wub.gif

o koki nr TBS pirkote? i rkoki naudojate dior nude ir HM? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 12 30, 10:56)
o koki nr TBS pirkote? i rkoki naudojate dior nude ir HM?  4u.gif

pirkau 02nr, o dior turėjau 010 smile.gif HM - 51Nr
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 29, 14:22)

o Actipur nesausina odos vesesniu oru?
Atsakyti
Aš ateinu pasidžiaugti Guerlain Lingerie kremine pudra wub.gif Mano veido oda mišri. Labai gražiai dengia, maskuoja kiek reikia, veidas toks švelnus pasidaro, net nesimato, jog kažkas būtų dėta, jokio blizgėjimo.. Ir spalvą pavyko puikiai atitaityki. wub.gif
Taip pat gavau Laura Mercier tinted moisturizer, kremas su spalvyte ir tiek, maskavimo bent jau man nulis. Veidą paskaistina, bet palikau vasarai, manau bus pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilija: 30 gruodžio 2011 - 11:29
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 30, 12:05)
o Actipur nesausina odos vesesniu oru?

man tai pasitepti actipur ant veido tas pats kaip riebalais su spalva biggrin.gif blogesnio daikto nesu turejus...
Atsakyti