QUOTE(Tulpelyte @ 2012 02 15, 18:34)
Nezinau net ka ir daryti. Pasiemiau megineliu pabandymui colorstay dry skin ir photoready. Labiau patiko photoready, veidas toks skaistus, grazus atrodo, jau tikrai ruosiaus pirkti, bet vel minusas, pries saule man matosi tie pavieniai blziguciai kurie nei viens nei devyni atrodo kazkaip man tas joje ir nepatinka dabar vel mastau pirkti ar ne. Colorstay irgi gera, bet nervina kad nera dozatoriaus, labai man sunku taip jau naudoti (esu jau turejus, tik oily versija) As ne LT, tai visadar noriu isbandyti Bourjois naujaja, bet jos cia ner
O as kaip tik bandziau siandien ta naujaja Bourjois, Flower berods... Tokia - ohoho... Tikras spaklius... Ant rankos dedi, tai iskart net jokiu raukslyciu po ja nesimato, po to jau matyt isigeria, siek tiek kitaip atrodo. Prisitepliojau dar ir veida, namie atidziau pazvelgiau. Na, nelabai patiko, matosi, kad veidas su pudra. Bet jei kam reikia didesnio maskavimo, gal ir patiktu...
Ir dar, nelabai patiko man tos Bourjois spalvos. Vanilla atrodo toks malonus, sviesus bezhas, o uzsitepi - ir man pasirode per daug rozine...