Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(lauryna @ 2012 02 14, 23:44)
Meistro Margarita

Aciu, reikes pasiziureti. Dabar pastebejau, kad kaina priklauso nuo spalvos. g.gif Pasirinkau kita atspalvi, ir kaina sumazejo. Kazkaip idomiai...
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 02 15, 00:47)
Aciu, reikes pasiziureti. Dabar pastebejau, kad kaina priklauso nuo spalvos.  g.gif Pasirinkau kita atspalvi, ir kaina sumazejo. Kazkaip idomiai...

ioffer.com kainuoja 18,40 lt, bet siuntimas 49 litai smile.gif
Atsakyti
As tai perku is www.drugstore.com, paskui uzsakyma siunciu tarpininkei.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 15, 00:06)
ačiū labai. dabar bus myslė kur ją gauti  doh.gif  biggrin.gif  aš irgi 52 HM naudoju  ax.gif  4u.gif

tik dabar bijau apsimeluoti, bet kiek, pamenu HM 52 atspalvis yr tamsesnis nei revlon nude, jus dar pasiziurinekit spalvas, kad per sviesios negautumete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 02 15, 00:20)
Na dabar ir man colorstay prireike biggrin.gif  tokiu geru atsiliepimu paskaicius, nes ieskau tokios rimtesnes, nekasdienai, vis uz akiu uzkliudavo ,kad youtube ji populiari. Is kur ja perkat ? ebay?  smile.gif

As ir prisiskaiciau ir susigundziau biggrin.gif as pirkau superdrug cia ax.gif bet i LT tiesiai nesiuncia irgi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rosea @ 2012 02 15, 10:00)
tik dabar bijau apsimeluoti, bet kiek, pamenu HM 52 atspalvis yr tamsesnis nei revlon nude, jus dar pasiziurinekit spalvas, kad per sviesios negautumete 4u.gif

Pagal ta pvz. kur ant rankos, tai tikrai ne tamsesnis... nes is bedos as dar dabar maliavojuosi HM 52... bet man reiktu ciut sviesesnio... o nude ta spalvye, nu jau matau, kad ziauriai ryza man butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sukau galva kokia spalva imti is colorstay, vis dvejojau ar buff ar sand beige. Siaip mano oda labai sviesi, bet vistik nusipirkau sand beige, vasara arteja, gal idegsiu kazkiek ir bus tada visai gerai. Tikiuosi. biggrin.gif doh.gif Juolab kad ir internete tie atspalviai vis skirtingai parodyti, labai sunku apsispresti... Dabar laukiu nesulaukiu kol galesiu isbandyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 14, 21:16)
As ja turiu ir esu beveik patenkinta:) Mano oda sausa (labai retai misri, bet tikrai nera riebi). Ji tokia lengva, uzsitepa plonai, lygiai. Sakau beveik, nes kartais norisi didesnio maskavimo (tada naudoju Dior Sculp), bet kiekvienai dienai, ji visai faina man, maskavimas yra normalus, jeigu nera problematiska oda:)
Jeigu kas dar domina, klauskit mirksiukas.gif

Ir kaip jūsų sausai odytei, tinka pudra? smile.gif koks efektas užtepus, matinis ar pusiau matinis?
Mačiau foto iš interneto, tai pasirodė sunkoka pudrytė, dėl to dvejoju, bet jei sakot, kad vidutinio dengimo, tada turėtų būti gerai smile.gif
Visgi man pagrindinis rūpimas klausimas yra ar ji gerai prilimpa prie odos, ar atspari nedideliam lietimuisi?, nes pvz tos pigesnės kaip kad ir mano mylima ir dabar naudojama Bourjois Healthy Mix taip greit nusivalo, na neįsigeria nei kiek į odą, o šios vien pavadinimas atrodo sako, kad ji tokia labiau atsparesnė ax.gif biggrin.gif Tai papasakokit, kaip yra iš tikrųjų 4u.gif
Beje, kokią spalvytę turit ir kur įsigijot?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 02 14, 20:55)
veido prausiklis man odos nesausina, darau pilinga kas savaite,drekinancia kauke,kremai atrodo irgi tinka.  unsure.gif pagal tekstura labiausiai patiko guerlain lingerie, bet su ja atrodau po 1val. kaip aliejumi istepta. 4u.gif

na,jei viskas tiktu,taip nebutu,tiesiog tas riebaliukas taip neissiskirtu,jei jau viskas tinka ka naudojate,tuomet,reikia,pastoviai naudot kompaktine pudra arba tuos popierelius riebaliukui surinkti,aisku,kaip visada pasakysiu nematant odos sunku kazka konkreciai sakyti,gal nera ten taip baisu kaip sakote?
Atsakyti
ziurinejau siandien maybeline Fit Me,buvo mintis isigyti, bet kad ji kazkoks skystalas, ziauriai skysta,ant rankos meginau istepti,isitepe,bet kazkaip nelabai man graziai pasirode,kai vanduo,tai ka ji ten gali maksuoti,gal tik spalvai suteikti. Visai vandenelis. Isigyjau maxfactor long lasting,jau seniai reikejo ja isigyt,tekstura patikdavo kiek megindavau paziuret. Tik labai nervina nieko nezinancios konsultantes, kristianoje,bent protingai moka pasneketi,ir itikinamai,jei ir nusisneka.o kitur nelabai..rinkaui tarp colour adapt,bet bijojau kad ji nelabai tiks kai oda siuo metu sausesne nei iprastai.
Atsakyti
Sveikos visos, Jums leidus prisijungsiu. ISbandziau gana daug. Nuo Maxfactor, Loreal, Matys, Este Lauder,.. priejau prie Make up factory, po to prie Dior vitalumiere, galausiai prie Dior Airflash smile.gif eksperimentuoju nes turiu problemini veida atirom porom ir su kapiliarais ir vis ieskau tobulumo smile.gif
Dabar dzaugiuosi Guerlain parure GOLD.. smile.gif kazkas fantastikinio, esu labai patenkinta sia pudra kadagi nei subega (veidas riebus) nei prasimusa kapiliarai, kas nutikdavo su kitomis, ir neprasimusa riebalai biggrin.gif:D zodziu kolkas patenkinta esu nauju pirkiniu smile.gif tik kaina doh.gif gal kas zino kur pigiau Guerlaino gaut bet kaip zinot kad tikrai originala nusipirksi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daeblack: 15 vasario 2012 - 16:45
QUOTE(daeblack @ 2012 02 15, 18:43)
Sveikos visos, Jums leidus prisijungsiu. ISbandziau gana daug. Nuo Maxfactor, Loreal, Matys, Este Lauder,.. priejau prie Make up factory, po to prie Dior vitalumiere, galausiai  prie Dior Airflash smile.gif eksperimentuoju nes turiu problemini veida atirom porom ir su kapiliarais ir vis ieskau tobulumo smile.gif
Dabar dzaugiuosi Guerlain parure GOLD.. smile.gif kazkas fantastikinio, esu labai patenkinta sia pudra kadagi nei subega (veidas riebus) nei prasimusa kapiliarai, kas nutikdavo su kitomis, ir neprasimusa riebalai biggrin.gif:D zodziu kolkas patenkinta esu nauju pirkiniu smile.gif tik kaina  doh.gif  gal kas zino kur pigiau Guerlaino gaut bet kaip zinot kad tikrai originala nusipirksi g.gif

o kuo gold skiriasi nuo guerlain parure extreme?
Atsakyti
Nezinau net ka ir daryti. Pasiemiau megineliu pabandymui colorstay dry skin ir photoready. Labiau patiko photoready, veidas toks skaistus, grazus atrodo, jau tikrai ruosiaus pirkti, bet vel minusas, pries saule man matosi tie pavieniai blziguciai kurie nei viens nei devyni atrodo doh.gif kazkaip man tas joje ir nepatinka g.gif dabar vel mastau pirkti ar ne. Colorstay irgi gera, bet nervina kad nera dozatoriaus, labai man sunku taip jau naudoti (esu jau turejus, tik oily versija) rolleyes.gif As ne LT, tai visadar noriu isbandyti Bourjois naujaja, bet jos cia ner verysad.gif
Atsakyti