na ka ateinu su savo atsiliepimais
anksciau problema buvo odos blizgejimas misri oda. turejau vitalumiere,kuria pardaviau po to visokiausiu meginau megineliuose dioro lancomes clinique,niekas nepatiko,patiko make up store tuo metu,bet irgi ne tobulybe. Po to net maxfactor isigijau miricle touch,bourjois healthy mix patiko,kad ir pablizgedavau. Na ir isvykau i siltus krastus,pudras naudojau tik ypatingom progom,kadangi turiu grazia oda. Ir kazkaip oda labai susitvarke,naudojau artdeco minerals ir bare minerals,po to pameginimui isigijau revlon colorstay dvi skirtingom odos tipam ir photo ready,kuri megiamiausia buvo,dar neutrogenos healthy skin turiu,bet nieko ypatingo. Na ir gryzus kaip ir oda pasausejo,visiskai ji neberiebi,ir manoji megiamiausia revlon negraziai atrodo,kazkokie pasausejimai islenda,labai norejau kazka tokio drekinancio skaistinancio,geros teksturos,dior nude kazkodel nepatiko man,nei chanel naujoji nei dior forever,ir galu gale isigijau pudryte ir esu apsipatenkinusi. visai netycia sustojau prie make up factory,niekad anksciau nestapteldavau ir neapsirinkau pasirinkusi oil free pudryte,nereali pudra, atitinka visus mano reikalavimus. ziauriai graziai atrodo,suteikia sakistumo,labai gerai ant odos atrodo,esu idegusi todel spalva labai tinka,neislenda joks papildomas blizgejimas, zodziu tobula pudra,tekstura labai patiko,dar isigijau artdeco rich treitment,irg panasios teksturos tik ant veido dar nemeginau,bet esu patenkinta savo atradimu. nebereikia sukti galvos