Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(Vitulka @ 2012 02 09, 15:25)
lauryna, nuo kada kremas su spalva - krempudra? http://www.supermama...?...1591&st=336

Aciu uz nuoroda. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2012 02 10, 16:29)
Neaaa, neatsisveikinkit!! ohmy.gif Aš tik jūsų tokių gerų atsiliepimų paskatinta planuoju ją rytoj nusipirkti, nes mano oda irgi labai sausa ir dėjau daug vilčių, kad ji bus ta vienintelė.  O jūs bandėt Chanel Pro Lumiere? Jei taip, tai labai jos skiriasi? Vitalumiere kaip suprantu yra už šitą skystesnė, bet ar labai? Ar yra šioks toks maskavimas? Ir jūs nenaudojat jokio pagrindo, kad prislėptų poras?  smile.gif
Eh, tai dabar vadinas prieš apsisprendžiant reikės pabandyt dar ir Guerlain laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tu dievuliau sventas.. nepirkit vien tik tdl, kad man ji tinka/tiko.. 4u.gif reik ir paciai pabandyt.. 4u.gif Pro lumiere as nebandzius.. Vitamuliere maskavimo praktiskai neturi.. pas mane nlb yra ka maskuot, bet yra demeliu raudonu ir pvz jei is salto i silta ateinu ar pan tai kai parausta zandai, tai ja pramusa juodai.. kas liecia poras, tai jos nebuvo pas mane tokios dideles, kai pirkau Chanel.. nusipirkau Clarins baze.. is pradziu buvo super, bet galu gale jau ir ji nebepadejo.. pardaviau.. ir pirksiu Loreal baze, nes ji lb pan i clarins, tik dar tirstesne ir man asmeniskai geriau poras maskuoja 4u.gif BET chanel vitalumiere savo svytejimo, kurio turi tikrai daug labai paryskina poras.. tas man nebepatiko.. plius truko paskutiniu metu maskavimo.. tai nusprendziau atsisveikint smile.gif nors tikrai gera pudryte.. mano oda dehidratuota greiciau ne sausa.. nors ir naudoju geras priemones, bet tokiu metu vis tiek zandai paserpetoja gerokai, ir jokia pudra, nei ta pati Guerlain neuzsideda idealiai... tenka gerokai pavargt, ruosiant oda.. o Guerlain Parure aqua turejau meginuka gan dideli.. dabar kazkada cia vel issitraukiau ir supratau, kad ji man labiau patinka siuo metu nei Chanel.. visai neryskina poru, maskavimas man tinkantis, t.y ne per didelis nei per mazas.. sausai odai ji tinkanti, tik labiau siltuoju metu.. dabar biski noretusi daugau drekinimo ziema, bet dzin smile.gif seip labai ji man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 vasario 2012 - 21:07
Nusipirkau vakar Maybelline ,,Affinitone'' pudrą. Prie parduotuvės apšvietimo spalva tiko, pasiėmiau šviesiausią atspalvį, parėjau namo, išsiterliojau ir ką - per tamsi ! Parekomenduokit kokias pudras (iki 40lt) turinčias itin šviesias spalvas 4u.gif
Atsakyti
Guerlain neturi šviesių atspalvių, todėl šviesiaodėm apie ją tik pasvajot arba sakytis iš užsienio. Azijos rinkoj būna šviesesnių atspalvių
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 10, 22:45)
Guerlain neturi šviesių atspalvių, todėl šviesiaodėm apie ją tik pasvajot arba sakytis iš užsienio. Azijos rinkoj būna šviesesnių atspalvių

unsure.gif as jau skaiciau, kad nr 20 pas mane labai sviesi.. bent man ji dar pasviesina
veida.. Chanel Vitalumiere 20 daug tamsesne.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 vasario 2012 - 22:53
QUOTE(amber123 @ 2012 02 10, 22:33)
unsure.gif as jau skaiciau, kad nr 20 pas mane labai sviesi.. bent man ji dar pasviesina
veida.. Chanel Vitalumiere 20 daug tamsesne..  4u.gif

a tai čia šviesi oda? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pop*Candy @ 2012 02 10, 22:15)
Nusipirkau vakar Maybelline ,,Affinitone'' pudrą. Prie parduotuvės apšvietimo spalva tiko, pasiėmiau šviesiausią atspalvį, parėjau namo, išsiterliojau ir ką - per tamsi ! Parekomenduokit kokias pudras (iki 40lt) turinčias itin šviesias spalvas  4u.gif

va va man irgi reikėtų šviesios pudros, gal kas parekomenduotų? Man tiktų iki 100lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 11, 10:59)
a tai čia šviesi oda?  tongue.gif

nu as kai nesusidurus su lb sviesiom, tai man jo lotuliukas.gif ne, jei rimtai, tai 010 jau sviesi skaitos ane.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 10, 22:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o tu dievuliau sventas..

Nea, aš čia juokais juk, neimkit į galvą biggrin.gif Bet man apskritai patinka Chanel pudros, tik aišku ne visos tinka, bet galvojau, kad Vitalumiere bus tikrai labai tinkanti, bet reiktų man šiek tiek ir maskavimo, na, reikės dar kažką kitą išbandyt unsure.gif

QUOTE(Vitulka @ 2012 02 11, 10:59)
a tai čia šviesi oda?  tongue.gif

Aha, man tai šviesi rolleyes.gif Ne porcelianinė ar balta kaip popierius, bet tikrai šviesi. Mano oda labai šviesi (į gelsvumą čiut) ir naudoju nr. 20, bet kažkaip užtepus pudra susilygina su odos spalva ir tikrai nesiskiria nuo kaklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2012 02 11, 14:07)
Nea, aš čia juokais juk, neimkit į galvą  biggrin.gif Bet man apskritai patinka Chanel pudros, tik aišku ne visos tinka, bet galvojau, kad Vitalumiere bus tikrai labai tinkanti, bet reiktų man šiek tiek ir maskavimo, na, reikės dar kažką kitą išbandyt  unsure.gif 

Tai as supratau smile.gif pabandykit Guerlain parure aqua smile.gif nes Vitalumiere maskavimo praktiskai visai neturi..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 11, 14:12)
Tai as supratau  smile.gif pabandykit Guerlain parure aqua smile.gif nes Vitalumiere maskavimo praktiskai visai neturi..

O Guerlain Gold daugiau maskuoja negu Aqua?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 11, 16:13)
O Guerlain Gold daugiau maskuoja negu Aqua?

As tai nzn... neturiu Gold smile.gif
Atsakyti