QUOTE(De_Ja_Voo @ 2012 02 10, 16:29)
Neaaa, neatsisveikinkit!!
Aš tik jūsų tokių gerų atsiliepimų paskatinta planuoju ją rytoj nusipirkti, nes mano oda irgi labai sausa ir dėjau daug vilčių, kad ji bus ta vienintelė. O jūs bandėt Chanel Pro Lumiere? Jei taip, tai labai jos skiriasi? Vitalumiere kaip suprantu yra už šitą skystesnė, bet ar labai? Ar yra šioks toks maskavimas? Ir jūs nenaudojat jokio pagrindo, kad prislėptų poras?
Eh, tai dabar vadinas prieš apsisprendžiant reikės pabandyt dar ir Guerlain
o tu dievuliau sventas.. nepirkit vien tik tdl, kad man ji tinka/tiko..
reik ir paciai pabandyt..
Pro lumiere as nebandzius.. Vitamuliere maskavimo praktiskai neturi.. pas mane nlb yra ka maskuot, bet yra demeliu raudonu ir pvz jei is salto i silta ateinu ar pan tai kai parausta zandai, tai ja pramusa juodai.. kas liecia poras, tai jos nebuvo pas mane tokios dideles, kai pirkau Chanel.. nusipirkau Clarins baze.. is pradziu buvo super, bet galu gale jau ir ji nebepadejo.. pardaviau.. ir pirksiu Loreal baze, nes ji lb pan i clarins, tik dar tirstesne ir man asmeniskai geriau poras maskuoja
BET chanel vitalumiere savo svytejimo, kurio turi tikrai daug labai paryskina poras.. tas man nebepatiko.. plius truko paskutiniu metu maskavimo.. tai nusprendziau atsisveikint
nors tikrai gera pudryte.. mano oda dehidratuota greiciau ne sausa.. nors ir naudoju geras priemones, bet tokiu metu vis tiek zandai paserpetoja gerokai, ir jokia pudra, nei ta pati Guerlain neuzsideda idealiai... tenka gerokai pavargt, ruosiant oda.. o Guerlain Parure aqua turejau meginuka gan dideli.. dabar kazkada cia vel issitraukiau ir supratau, kad ji man labiau patinka siuo metu nei Chanel.. visai neryskina poru, maskavimas man tinkantis, t.y ne per didelis nei per mazas.. sausai odai ji tinkanti, tik labiau siltuoju metu.. dabar biski noretusi daugau drekinimo ziema, bet dzin
seip labai ji man