QUOTE(amber123 @ 2012 02 05, 19:35)
Taip myliu savo Chanel vitalumiere, bet deja turiu atsisveikint su ja.. nes kai padidejo poros, nu ziauriai ji jas isryskina savo svytejimu.. ir pirksiu turbut Guerlain parure aqua.. nors ja naudojat reik daugiau paruost veida, nes man ji ciut ciut sausoka vietom, bet bent poru neryskina.. Vitalumiere ideali sausiaodei.. bet jei kas turi poru, tai
Neaaa, neatsisveikinkit!!
![ohmy.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ohmy.gif)
Aš tik jūsų tokių gerų atsiliepimų paskatinta planuoju ją rytoj nusipirkti, nes mano oda irgi labai sausa ir dėjau daug vilčių, kad ji bus ta vienintelė. O jūs bandėt Chanel Pro Lumiere? Jei taip, tai labai jos skiriasi? Vitalumiere kaip suprantu yra už šitą skystesnė, bet ar labai? Ar yra šioks toks maskavimas? Ir jūs nenaudojat jokio pagrindo, kad prislėptų poras?
Eh, tai dabar vadinas prieš apsisprendžiant reikės pabandyt dar ir Guerlain
Tiesa, o šiaip kam įdomu, tai Pro Lumiere labai faina pudrytė, viena mano mėgiamiausių, nes ir spalva labai graži ir pasidengia labai dailiai, tik dabar žiemai baigiantis ir odai dar labiau pasausėjus, tai nea, tai manau labai sausiaodėms gal ir nelabai (nors vasarą rudenį buvo idealiai)