Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(pilkoji28 @ 2012 02 07, 16:58)
va ką rašo gamintojo puslapyje :
Puikiai prie odos priderinta True Match makiažo pagrindo atspalvių paletė su šiltais, šaltais ir neutraliais tonais leis itin lengvai išsirinkti savo atspalvį. True Match ypač tyra sudėtis sukurta taip, kad maitintų odą. Sudėtyje esantis Vitaminai B ir E bei glicerinas suteikia odai sveikumo ir gyvumo. Poros neužkemšamos, nes sudėtyje nėra aliejų ar kvapiųjų medžiagų.

Hm... Gerai raso... g.gif

Vat man tik su tom spalvom neaisku, kiek esu prie tos pudros parduotuvese artinusi, vis kazkokios spalvos buvo - nelabai schmoll.gif Gal toks pasirinkimas tiesiog pasitaike butent tose parduotuvese... Gal kuri patartumet, kuris atspalvis is True Match tiktu gana sveisiai odai, kad butu be rausvumo?
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 07, 17:18)
kaip hm serum? smile.gif

Man patinka.
Man labai patinka, kad ji lengvai dengiasi, pakankamai tolygiai ir neatrodo,kaip kauke ant veido. Neisryskina sausumu, graziai pasiskirsto. Naudoju kartu su ploksciu sintetiniu sepeteliu kreminei pudrai.
Aisku, maskavimo mazai, bet, jei to nereikia-tai siulau isbandyt...
Sakau, as net dabar gailiuosi, kad dar turiu MUFE pora sykiu bandyta..ir visokias ipusetas teks turbut ismest, nes taip ir galiojimas gali baigtis, kol as HM serum naudoju....
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 02 06, 22:51)
Va padariau foto, Buff rolleyes.gif

ačiū, ViShy, labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 02 07, 19:26)
ačiū, ViShy, labai  4u.gif

Ner uz ka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 02 07, 16:37)
o is kur perkate  Revlon Colorstay?

Pirkau LT, pas mergaitę, kuri buvo siuntinį ir USA gavusi. Siūlau pasidairyti SM išparduotuvėj, ten būna, kad pardavinėja 4u.gif
Atsakyti
O ka manote apie chanel vitalumiere aqua pudryte? Gal kasnors bandete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 07, 09:16)
Aš turiu Revlon Colorstay medium beige atspalvį. Šiaip aš visada perku šviesiausius pudrų atspalvius, bet norėjau colorstay, o ten tebuvo medium beige spalva, Surizikavau ir dabar žiūriu, kad ji man tik vos vos per tamsi, tai vasarai bus labai gerai. Tikrai įdomūs šitų pudrų atspalviai.  rolleyes.gif

tai jus jei zinot bent kokia savo spalva is turimu pudru, bet kokios firmos, nueikit i temptalios puslapi ten turi foundation matrix'a, ir pagal bent viena zinoma atspalvi galima issirinkti bet kurios kitos firmos jums tinkancius atspalvius. As visada taip darydavau su tom kuriom neprekiaudavo salia ir niekad neapsisoviau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 02 08, 01:55)
tai jus jei zinot bent kokia savo spalva is turimu pudru, bet kokios firmos, nueikit i temptalios puslapi ten turi foundation matrix'a, ir pagal bent viena zinoma atspalvi galima issirinkti bet kurios kitos firmos jums tinkancius atspalvius. As visada taip darydavau su tom kuriom neprekiaudavo salia ir niekad neapsisoviau  drinks_cheers.gif

Dabar žinosiu sekančiam kartui. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 07, 08:16)
Aš turiu Revlon Colorstay medium beige atspalvį. Šiaip aš visada perku šviesiausius pudrų atspalvius, bet norėjau colorstay, o ten tebuvo medium beige spalva, Surizikavau ir dabar žiūriu, kad ji man tik vos vos per tamsi, tai vasarai bus labai gerai. Tikrai įdomūs šitų pudrų atspalviai.  rolleyes.gif
Papildyta:
menuliodukra, mano oda mišri, tai man tinka ši pudra. Pas mane pudra combination/oily skin.

As irgi nusipirkau pudryte combination/oily skin. Ti sakau, su ta spalva.. g.gif Na, kai isbandysiu, tai jau zinosim biggrin.gif

QUOTE(ViShy @ 2012 02 07, 15:19)
As taip pat sviesios odos, bet Buff man kaip tik, spalva prisitaiko prie odos. As turiu riebia oda, bet siuo metu skruostai pasauseja, nes naudoju BP, todel tepu daug drekilkio pries pudra ir viskas OK  rolleyes.gif

Jei man netiks Fresh beige, teks pirkti Buff thumbup.gif
Atsakyti
Labai myliu HM pudra, bet pastebejau, kad ji po ilgesnes darbo dienos tiesiog dingsta nuo veido... ar kam buna taip?

ir dar norejau paklausti HM serum pudra kokiai odai labiau tinka? galvoju kai pabaigsiu paprasta HM gal serum pabandyt.. smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 02 08, 15:36)
Labai myliu HM pudra, bet pastebejau, kad ji po ilgesnes darbo dienos tiesiog dingsta nuo veido... ar kam buna taip?

ir dar norejau paklausti HM serum pudra kokiai odai labiau tinka? galvoju kai pabaigsiu paprasta HM gal serum pabandyt.. smile.gif g.gif

Taip, nepatvari ji, ypač lyginant su brangesnėmis pudromis, kurios dažnai tiesiog prilimpa prie odos.. Tai yra vienas didelis HM minusas.
Na man ji nedingsta, veido neliečiu, stengiuosi nebraukti su kokiu šaliku ax.gif biggrin.gif
Žinoma, dar ir biria užbaigiu, bronzantu sausu ant viršaus, tai gerokai užsifiksuoja man ta pudrytė..

Serum daug lengvesnė, mažiau maskuoja. Galit naująją Bourjois Flower Perfection pabandyti, jinai geriau sukimba su oda, bet užtai ir labiau matinė, gali sausinti..
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 02 08, 17:36)

Man si pudryte irgi labai greitai nubega, tad kaip kazkas cia minejo, stengiuosi kuo maziau liesti veida rankomis. Bet uztat pradejus naudoti sia pudra pradejo maziau kistis veido poros, kazkiek sumazejo spuogu. Noreciau pameginti labiau maskuojancia Max Factor Colour Adapt, nes girdejau neblogu atsiliepimu apie ja, bet bijau, kad pradejus ja naudoti, dar labiau kisis veidukas... Taip pat neitin patinka, kad su HM pudra veidukas pradeda blizgeti, ypac vasara, kad ir kiek kompaktines pudros bedeciau... unsure.gif
Atsakyti