Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(Evelinna @ 2012 02 06, 23:15)
Ir tinka ta spalvyte jums?  ax.gif ne per tamsi? o gal HM bandet, jei taip kuri spalvyte jums tiko?  rolleyes.gif

Taip, tinka. Uztepus ant odos spalva prisitaiko, dziaugiuosi, kad pirkau Buff.
HM nebandzius rolleyes.gif
Atsakyti

Jau as irgi tiek prisiskaiciau apie Revlon Colorstay, kad susigundziau ir uzsisakiau ax.gif Tik labai buvau pasimetus su spalvytem. Jusu rekomenduota Buff spalva man per sviesi pasirode.. Fresh beige per rausva... Tad uzsisakiau Sand beige ir dabar bijau, kad nekokia ji bus doh.gif Gal kas turi ta spalvyte ir gali ant rankos pademonstruoti?

Vishy, o Buff spalvyte tikrai prisitaiko prie odos spalvos? Nes as baltaveide, oda ties T zona riebi, kitur sausoka, kitur normali, vienu zodziu - misri biggrin.gif Idomu, ar man tiktu? g.gif
Atsakyti
Aš turiu Revlon Colorstay medium beige atspalvį. Šiaip aš visada perku šviesiausius pudrų atspalvius, bet norėjau colorstay, o ten tebuvo medium beige spalva, Surizikavau ir dabar žiūriu, kad ji man tik vos vos per tamsi, tai vasarai bus labai gerai. Tikrai įdomūs šitų pudrų atspalviai. rolleyes.gif
Papildyta:
menuliodukra, mano oda mišri, tai man tinka ši pudra. Pas mane pudra combination/oily skin.
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite BB kremuka ? Ne garnier. blush2.gif
Atsakyti
išbandžiau L'OREAL TRUE MATCH pirmas įspūdis, kad man ji labai primena CLARINS SKIN ILUSION, bet ši labai kimšo poras. Pirkau N4 BEIGE atspalvį tai pataikiau. Jei nekimš porų tai užskaitysiu kaip labai vykusią.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 02 07, 13:58)
išbandžiau L'OREAL TRUE MATCH pirmas įspūdis, kad man ji labai primena CLARINS SKIN ILUSION, bet ši labai kimšo poras. Pirkau N4 BEIGE atspalvį tai pataikiau. Jei nekimš porų tai užskaitysiu kaip labai vykusią.

Man irgi ji labai patinka. Lengvute, lengvai maskuoja, prisitaiko prie odos tipo, spalvos. Man viskas patinka smile.gif
Atsakyti
Kazkaip keista, kad kai isigijau Bourjois Healthy Mix serum, tai visas savo turimas pudras pamirsau ir nebenaudoju..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 07, 10:16)
Aš turiu Revlon Colorstay medium beige atspalvį. Šiaip aš visada perku šviesiausius pudrų atspalvius, bet norėjau colorstay, o ten tebuvo medium beige spalva, Surizikavau ir dabar žiūriu, kad ji man tik vos vos per tamsi, tai vasarai bus labai gerai. Tikrai įdomūs šitų pudrų atspalviai.  rolleyes.gif
Papildyta:
menuliodukra, mano oda mišri, tai man tinka ši pudra. Pas mane pudra combination/oily skin.

o is kur perkate Revlon Colorstay?
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 02 07, 14:58)

Gamintojas teigia, kad nekims? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 02 07, 15:43)
Gamintojas teigia, kad nekims?  g.gif

va ką rašo gamintojo puslapyje :
Puikiai prie odos priderinta True Match makiažo pagrindo atspalvių paletė su šiltais, šaltais ir neutraliais tonais leis itin lengvai išsirinkti savo atspalvį. True Match ypač tyra sudėtis sukurta taip, kad maitintų odą. Sudėtyje esantis Vitaminai B ir E bei glicerinas suteikia odai sveikumo ir gyvumo. Poros neužkemšamos, nes sudėtyje nėra aliejų ar kvapiųjų medžiagų.
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 02 07, 15:48)
Kazkaip keista, kad kai isigijau Bourjois Healthy Mix serum, tai visas savo turimas pudras pamirsau ir nebenaudoju.....  blink.gif

kaip hm serum? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2012 02 07, 08:29)
Jau as irgi tiek prisiskaiciau apie Revlon Colorstay, kad susigundziau ir uzsisakiau  ax.gif  Tik labai buvau pasimetus su spalvytem. Jusu rekomenduota Buff spalva man per sviesi pasirode.. Fresh beige per rausva... Tad uzsisakiau Sand beige ir dabar bijau, kad nekokia ji bus  doh.gif  Gal kas turi ta spalvyte ir gali ant rankos pademonstruoti?

Vishy, o Buff spalvyte tikrai prisitaiko prie odos spalvos? Nes as baltaveide, oda ties T zona riebi, kitur sausoka, kitur normali, vienu zodziu - misri  biggrin.gif  Idomu, ar man tiktu?  g.gif

As taip pat sviesios odos, bet Buff man kaip tik, spalva prisitaiko prie odos. As turiu riebia oda, bet siuo metu skruostai pasauseja, nes naudoju BP, todel tepu daug drekilkio pries pudra ir viskas OK rolleyes.gif
Atsakyti