Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

Gal žinot kuri pudra geresnė?
maybelline creamy dream foundation
ar
maybeline fit me
Mano oda sausa.
Atsakyti
QUOTE(cebnete @ 2012 02 05, 13:33)
Gal žinot kuri pudra geresnė?
maybelline creamy dream foundation
ar
maybeline fit me
Mano oda sausa.

apie ta fit me kiek skaiciau uzsienio forumuose ir sausiaodems greit islenda blizgesys, manau, kad jos neverta isigyt g.gif schmoll.gif
o apie ta kita nezinau g.gif
Atsakyti
Taip myliu savo Chanel vitalumiere, bet deja turiu atsisveikint su ja.. nes kai padidejo poros, nu ziauriai ji jas isryskina savo svytejimu.. ir pirksiu turbut Guerlain parure aqua.. nors ja naudojat reik daugiau paruost veida, nes man ji ciut ciut sausoka vietom, bet bent poru neryskina.. Vitalumiere ideali sausiaodei.. bet jei kas turi poru, tai doh.gif
Atsakyti
Galbūt čia ir ne visai į temą, bet nežinau kur labiau tiktų. 4u.gif
Gal galėtų atsakyti turinčios LANCOME PHOTOGENIC LUMESSENCE pudrą, kaip galima patikrinti naudotos pudros galiojimo laiką? Vieną kartą jau nusipirkau pasibaigusio galiojimo, tai dabar žiūriu atsargiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2012 02 05, 20:04)
Galbūt čia ir ne visai į temą, bet nežinau kur labiau tiktų.  4u.gif
Gal galėtų atsakyti turinčios LANCOME PHOTOGENIC LUMESSENCE pudrą, kaip galima patikrinti naudotos pudros galiojimo laiką? Vieną kartą jau nusipirkau pasibaigusio galiojimo, tai dabar žiūriu atsargiau. ax.gif

aš turiu tris popierines dežutes nuo Photogenic, bet šifruot nemoku. Galiu tik pasakyt, kad ant dėžutės nupieštas indelis ir parašyta 12M. Vadinas, po atidarymo naudojama 12 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 05, 22:28)
aš turiu tris popierines dežutes nuo Photogenic, bet šifruot nemoku. Galiu tik pasakyt, kad ant dėžutės nupieštas indelis ir parašyta 12M. Vadinas, po atidarymo naudojama 12 mėnesių.

O yra kažkokie kodai nurodyti, kur suvedus į tam tikrą internetinį psl būtų galima patikrinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilina: 05 vasario 2012 - 21:31
QUOTE(Pilina @ 2012 02 05, 21:30)
O yra kažkokie kodai nurodyti, kur suvedus į tam tikrą internetinį psl būtų galima patikrinti?

Aš tikrinu šiame puslapyje: http://checkcosmetic.net/

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 02 05, 22:37)
Aš tikrinu šiame puslapyje: http://checkcosmetic.net/

smile.gif

Gaila, rodo galiojimas pasibaigęs. verysad.gif
Atsakyti
Jau tiek prigyret Colorstay Revlon, kad gundausi rolleyes.gif tik padet gal galit su spalva... jei HM 52 ciut tamsokas... kokia revlon spalva butu geriau? Buff tamsesne uz HM 52? O ivory skaiciau i ruzavuma... man i ruzavuma netinka schmoll.gif Aciu ax.gif
Atsakyti
Man irgi Revlon Colorstay įdomios spalvos. Gal ViShy galėtų buff spalvą ant rankos nufotkint? blush2.gif

Išbandžiau Bourjois naujieną, ta Flower.. Visai patiko smile.gif Nors mėgstu skystas pudrytes, šita tokia tirštesnė, bet dengėsi smagiai, tikrai maskuoja kiek daugiau už Healthy Mix, matiškesnė, "tvirčiau" išsilaikė ant veido (nors tik pusdienį "bandžiau", tai negaliu pasakyt, ar labai dienos pabaigoj išlenda blizgesys). Šiaip smagi, bet su HM man vistiek veidukas graženis, gyvesnis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 02 06, 19:52)
Man irgi Revlon Colorstay įdomios spalvos. Gal ViShy galėtų buff spalvą ant rankos nufotkint?  blush2.gif

Va padariau foto, Buff rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 02 06, 23:51)
Va padariau foto, Buff rolleyes.gif
user posted image

Ir tinka ta spalvyte jums? ax.gif ne per tamsi? o gal HM bandet, jei taip kuri spalvyte jums tiko? rolleyes.gif
Atsakyti