Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 13:00)

ir šitos nenaudojot lancome photogenic lumessence? kažkaip visai susimakalvau. Ieškau pakaitalo savo mylimai photogenic

šitą naudoju. 010 nr. baigiau, nerandu niekur. Dabar turiu 03 or 01 numerius smile.gif
bet kadangi man jie abu per tamsūs, tai naudoju Dior Capture Totale. Irgi super, brandžiai odai, bet man nerūpi ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Galvoju revlon colorstay pudryte isigyt, bet del soalvos pasimeciau g.gif
Seip kiek naudojus tai Light spalvos turiu, PF creamy natural arba MAC C1, dabar galvoju kikia is revlon tiktu g.gif nude gal arba natural beige g.gif Bet natural beige gali per tamsi but ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 03, 19:11)
šitą naudoju. 010 nr. baigiau, nerandu niekur. Dabar turiu 03 or 01 numerius  smile.gif
bet kadangi man jie abu per tamsūs, tai naudoju Dior Capture Totale. Irgi super, brandžiai odai, bet man nerūpi ax.gif

lancome photogenic: kokiai odai skirta? ar panasi i Dior sculp? galvoju kokia pudra pakeisti sculp smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 03, 19:28)
lancome photogenic: kokiai odai skirta? ar panasi i Dior sculp? galvoju kokia pudra pakeisti sculp smile.gif

mano oda mišri į sausumą, tai man pats tas. Riebiai ar į riebumą vargiai ji tiks, nes ji pati iš savęs švytėjimą suteikia, jei riebalas prasimuš, atrodys ne kaip smile.gif
Sculpt tirštesnė, sunkesnė ir maskuoja labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 03, 20:37)
mano oda mišri į sausumą, tai man pats tas. Riebiai ar į riebumą vargiai ji tiks, nes ji pati iš savęs švytėjimą suteikia, jei riebalas prasimuš, atrodys ne kaip  smile.gif
Sculpt tirštesnė, sunkesnė ir maskuoja labiau smile.gif

Aciu:)
O tada gal kuri is Guerlain butu artimesne Sculp? (gold, extreme etc.)
Mano oda sausa, vasara sausa i misruma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 03 vasario 2012 - 20:06
sveikos visos,

gal kas nors zinote kur Lietuvoj galima nusipirkti vichy dermablend pudra? niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(melancholia @ 2012 02 03, 21:34)
sveikos visos,

gal kas nors zinote kur Lietuvoj galima nusipirkti vichy dermablend pudra? niekur nerandu verysad.gif

kiek zinau ju nebeveza vichy, tai vaistinese nerasite, bandykit ieskoti per skelbimus, gal kas pagooglinus gero bus, arba is kazkur parsisiusti teks, as vichy normateint naudojau, tai kai neliko cia, prasiau giminaites, kad is uk parveztu
Atsakyti
Kuri labiau maskuoja Revlon Colorstay ar Este Lauder Double Wear?Labai lauksiu atsiliepimu kas isbande abi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 03, 13:10)
Man tuo ir patinka colorstay, kad nekemsa poru  thumbup.gif

o kokia Jūsų oda? ir kokia spalva naudojate

QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 03, 19:28)

mano oda sausa ir ji man kuo puikiausiai tinka
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 02 04, 01:35)
Kuri labiau maskuoja Revlon Colorstay ar Este Lauder Double Wear?Labai lauksiu atsiliepimu kas isbande abi 4u.gif

Turiu abi kremines pudras, tik pas mane Estee Lauder Double Wear Light, sakyciau abieju maskavimas panasus. smile.gif
Atsakyti
Vienintele, mano oda misri, linkusi labai kimstis. Spalva buff.

Cia kazkas klause palyginti ELDW ir Colorstay. ELDW lengviau padengti,ji truputeli skystesne, gal veidui dar kazkiek lengvo svytejimo suteikia. O colorstay labiau tirstesne , oda tampa matine, ir ilgiau issilaiko nei ELDW. Maskavimas abieju panasus.
As asmeniskai labiau myliu colorstay. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 04 vasario 2012 - 16:53
naudojusios gal galetumete palyginti Guerlain Parure extreme su EL DWL?
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 03, 22:05)
Aciu:)
O tada gal kuri is Guerlain butu artimesne Sculp? (gold, extreme etc.)
Mano oda sausa, vasara sausa i misruma.

sausai odai tinka Guerlain Parure aqua
Atsakyti