QUOTE(mars @ 2012 02 02, 21:39)
taip, kalbu apie pukelį
jie irgi pas mane balti balti, na aišku kad ne juodi kaip pas vyrus bvarzda
šiaip jie man gyventi netrukdo, niekas dar nebuvo kažką net pasakės dėl jų
kai pasidažau su egipto žeme tai viskas tvarkoi, bet rimtesniam makiažui noretusi dar pudros ar pagrindo, anksčiau naudojau pavyzdžiui maybelline matinę tai ji man išryškino juos
dėl to ir paklausiau ar tos brangesnės kaip pavyzdžiui Dior, Chanel suteikiančios švytėjimą ar neišryškins
o čia tokia diskusija užvirė
na matinė apskritai bent jau man visus nelygumus išryškina, man patinka gyvas veidas, švytintis, gaivus
dar kreminės pudros pasirinkimas priklauso nuo odos tipo
aš nemanau, kad nuo nuo pudros brangumo priklauso plaukelių išryškėjimas.
QUOTE(diena.naktis @ 2012 02 02, 23:27)
Nedengia, tačiau kažkiek priploja, o jei po to naudoji kreminę pudrą, tai bent mano atveju ir visai nebesimato. Tam ir naudojau analogiją su "slydimu". Kita vertus, auksinė taisyklė - visoms skirtingai
man niekas nieko nepriploja ir nelabai to įsivaizduoju, plaukeliai per trumpi ir priemonės per silpnos, kad suguldytų tuos plaukelius
ir realiai jų nesimato pas mane, tik liečant jaučias ir tiesiog žinau, kad jie yra
dar tepant sunkią tirštą pudrą ją sunkiau ištept
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 11:04)
Vitulka kiek pamenu jums patikdavo lancome photogenic lumessence, skaičiau kad dabar gerų atsiliepimų atnešate apie revlon colorstay pudra, gal galit parašyt ar nekemša poru po ilgesnio naudojimo ir kokiu nors minusų atradote, taip pat kokia spalvyte naudojat, dėkui
neturiu Revlon