Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(diena.naktis @ 2012 02 02, 22:15)
Šiaip, gali pabandyti makiažo bazę prieš kreminę pudrą. Ji sulygina ir veido oda tampa tokia labiau "slystanti", tad kreminę pudrą padengti lengviau ir ant veido jokie pūkeliai neturėtų matytis.

Netiesa schmoll.gif Turiu siek tiek "puko" netoli ausu, baze dabar kasdien naudoju kaip apsauga nuo dideliu salciu, tikrai to puko ji nedengia. Jo ir siaip nesimato, tik jauciasi lieciant smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt Ecco Bella krem. pudras? Sudėtis labai gera kaip pudrai, tik ar maloniai tepasi ir ar gerai dengia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mannu: 02 vasario 2012 - 23:13
QUOTE(Malena @ 2012 02 02, 22:28)
Netiesa schmoll.gif  Turiu siek tiek "puko" netoli ausu, baze dabar kasdien naudoju kaip apsauga nuo dideliu salciu, tikrai to puko ji nedengia. Jo ir siaip nesimato, tik jauciasi lieciant smile.gif

Nedengia, tačiau kažkiek priploja, o jei po to naudoji kreminę pudrą, tai bent mano atveju ir visai nebesimato. Tam ir naudojau analogiją su "slydimu". Kita vertus, auksinė taisyklė - visoms skirtingai 4u.gif
Atsakyti
Vitulka kiek pamenu jums patikdavo lancome photogenic lumessence, skaičiau kad dabar gerų atsiliepimų atnešate apie revlon colorstay pudra, gal galit parašyt ar nekemša poru po ilgesnio naudojimo ir kokiu nors minusų atradote, taip pat kokia spalvyte naudojat, dėkui
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 02 02, 21:35)
Clinique Anti Blemish Solutions labai faina, atrodo kad net greiciau berimai greiciau nyksta su ja.

ar ja galima isigyti musu parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2012 02 03, 13:12)
ar ja galima isigyti musu parduotuvese?

Jo, Douglase jei gerai pamenu 116 ar 119 lt mokejau
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 02 02, 00:32)
Revlon pudras perku čia smile.gif Siunčia tiesiogiai į LT.

hmmm... nematau cia tu Revlon Colorstay.... g.gif
puolet visos ir ispirkot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 02 02, 21:39)

taip, kalbu apie pukelį  biggrin.gif jie irgi pas mane balti balti, na aišku kad ne juodi kaip pas vyrus bvarzda lotuliukas.gif  šiaip jie man gyventi netrukdo, niekas dar nebuvo kažką net pasakės dėl jųsmile.gif kai pasidažau su egipto žeme tai viskas tvarkoi, bet rimtesniam makiažui noretusi dar pudros ar pagrindo, anksčiau naudojau pavyzdžiui maybelline matinę tai ji man išryškino juos smile.gif dėl to ir paklausiau ar tos brangesnės kaip pavyzdžiui Dior, Chanel suteikiančios švytėjimą ar neišryškins smile.gif o čia tokia diskusija užvirė  lotuliukas.gif

na matinė apskritai bent jau man visus nelygumus išryškina, man patinka gyvas veidas, švytintis, gaivus smile.gif dar kreminės pudros pasirinkimas priklauso nuo odos tipo smile.gif
aš nemanau, kad nuo nuo pudros brangumo priklauso plaukelių išryškėjimas. schmoll.gif

QUOTE(diena.naktis @ 2012 02 02, 23:27)
Nedengia, tačiau kažkiek priploja, o jei po to naudoji kreminę pudrą, tai bent mano atveju ir visai nebesimato. Tam ir naudojau analogiją su "slydimu". Kita vertus, auksinė taisyklė - visoms skirtingai  4u.gif

man niekas nieko nepriploja ir nelabai to įsivaizduoju, plaukeliai per trumpi ir priemonės per silpnos, kad suguldytų tuos plaukelius ax.gif ir realiai jų nesimato pas mane, tik liečant jaučias ir tiesiog žinau, kad jie yra smile.gif dar tepant sunkią tirštą pudrą ją sunkiau ištept doh.gif
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 11:04)
Vitulka kiek pamenu jums patikdavo lancome photogenic lumessence, skaičiau kad dabar gerų atsiliepimų atnešate apie revlon colorstay pudra, gal galit parašyt ar nekemša poru po ilgesnio naudojimo ir kokiu nors minusų atradote, taip pat kokia spalvyte naudojat, dėkui

neturiu Revlon schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 03, 12:54)

neturiu Revlon  schmoll.gif

sumaišiau matyt g.gif
ir šitos nenaudojot lancome photogenic lumessence? kažkaip visai susimakalvau. Ieškau pakaitalo savo mylimai photogenic
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 11:04)

Man tuo ir patinka colorstay, kad nekemsa poru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 03, 14:10)
Man tuo ir patinka colorstay, kad nekemsa poru  thumbup.gif

Is REVLON jau metus laiko naudoju PhotoReady, mano oda misri, LIUKS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminete @ 2012 02 03, 12:21)
hmmm... nematau cia tu Revlon Colorstay.... g.gif
puolet visos ir ispirkot... doh.gif

blink.gif Tikrai nebėra...

Dabar per tarpininkes iš Amerikės užsisakyti belieka ax.gif
Atsakyti