Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

as manau kad moteris kalba apie veido pukelius,o ne tuos juodus plaukus,kokie ant koju buna ar pazastyse biggrin.gif tikrai nedepiliuokit,cia yra totali nesamone,kaip galima nemacius tokius patarimus dalinti,gal tiesiog jus per daug i juos kreipiat demesi..juk visa oda ant musu kuno,tiek ant veido yra padengta plaukais,tik jie vienur matosi labiau,kitur nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 02 02, 20:18)
O siaubas.. Tik nesumanykit viso veido epiliuotis!!! I toki liuna ilisit, kad jau jokiu pudru nesinores...

nu nelygu kokio lygio beda blink.gif negi epiliavimo liunas yra baisiau uz plaukuota veida??

Papildyta:
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 02, 20:27)
as manau kad moteris kalba apie veido pukelius,o ne tuos juodus plaukus,kokie ant koju buna ar pazastyse biggrin.gif tikrai nedepiliuokit,cia yra totali nesamone,kaip galima nemacius tokius patarimus dalinti,gal tiesiog jus per daug i juos kreipiat demesi..juk visa oda ant musu kuno,tiek ant veido yra padengta plaukais,tik jie vienur matosi labiau,kitur nesimato smile.gif

nu jei zmogus klausia kad pudra pasleptu tai tikrai atrodo kad beda rimta biggrin.gif
jei pukeliai, tai aisku kad nereikia. bet esu viena moteri maciusi kuriai rimtai zele veidas juodais plaukais ir nugara, ir baisiausia buvo isgirsti kaip vyrai bendradarbiai tarpusavyje juokaudami dar pravarde uzdejo jai, tai tokiu atveju nu nezinau, as viska daryciau, kad ir skusciausi kasdien kad tik nesimatytu ax.gif
Atsakyti
Tiesiog noriu ispet merginas, kad tikrai neprasidetu su vaskais ar kremais. Kai prades plaukeliai vis stipresni darytis, va tada uzkukuos... Pati zinau sia problema, tikrai stipraus maskavimo pudra aplipina tuos plaukelius ir jie laaaabai isryskeja... Jei yra problema, salint siulyciau tik elektroepiliacijos budu - galima ilgainius juos isnaikint ar bent zenkliai sumazint skaiciu. Bet, deja, ne is viso veido... Prie akiu nelabai rekomenduojama (kakta ir t.t.). Na, cia toks nukrypimas smile.gif

O jei prie klausimo apie pudras - jinai turi buti kuo lengvesne, kuo maziau maskuot, lengvute. Tada tikrai neparyskins smile.gif Pvz, kokia Lumene Luminous touch. Minusas - labai silpnai maskuoja, bet... Ir plaukeliu neparyskina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 02 02, 10:09)
Merginos, patarkit, kokia pudra pasirinkti jei ant veido yra daug plaukučių smile.gif kad neišryškintų jų. ar pavyzdžiui švytėjimą suteikiančios neišryškint juos dar labiau? ačiū smile.gif

švytėjimą suteikianti neišryškins smile.gif kad turbūt nei viena neišryškins g.gif na bent jau man nei viena nėra išryškinus, nei matiškesnė, nei švytinti. Tik sunku išskaidyti pudrą, kuri yra pati iš savęs sausa ir greit ant veido prilimpa

QUOTE(tiutia_007 @ 2012 02 02, 17:36)
Heloū,

norėčiau Jūsų patarimo kokią kreminę pudrą galėčiau rinktis 4u.gif  Kreminės pudros nenaudoju dienos metu, tik trupučiuką pasirudinu su Egipto Žeme, bet vakarėliams norėtųsi įsigyti, kokią rekomenduotumėte ne iš brangesnių, Mano mišri oda, norėtųsi gyvo veiduko efekto ir kad ir maskavimo trupučiuką būtų, būčiau labai dėkinga už Jūsų pasiūlymus, nes kiek skaičiau čia tai tokio bendro vaizdo ir nesusidariau blush2.gif

reiktų daugiau konkretumo ax.gif mišriai odai Chanel Pro lumiere, padaro skaistų veidą, gyvą ir gražų biggrin.gif

QUOTE(Female @ 2012 02 02, 18:00)
pfff... o plauku irgi nedazot, nes jie kitokios spalvos is prigimties?  biggrin.gif  baikit juokus, turit beda, tai ir tvarkykit, nematau priezasties kodel reiketu ju nedepiliuot.

čia ne bėda, neperdėkit wink.gif ir nevarykit kompleksų, jei nesat su tai susidūrus ax.gif

QUOTE(Proteja @ 2012 02 02, 18:13)
Sveiki,

Ar naivu tiketis, kad yra pudru, kurios neuzkemsa poru? smile.gif Jeigu veido oda problemine, daznai iskyla spuogeliu

ne, nenaivu smile.gif tiesiog reiks įdėt daugiau investicijų, kol atsirinksit

QUOTE(Female @ 2012 02 02, 18:27)
nu nelygu kokio lygio beda  blink.gif  negi epiliavimo liunas yra baisiau uz plaukuota veida??

aš tai sakyčiau, jei neturit plaukų ant veido, geriau nieko nerašykit ax.gif
pas mane ant veido plaukelių yra, bet jie balti balti, pūkučiai, jų nesimato visiškai ir niekad gyvenime nesugalvočiau epiliuot.
ir tai nėra nei bjauru, nei atgrasu, nei šlykštu. Kita kalba apie juodus plaukelius virš viršutinės lūpos
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2012 02 02, 18:38)
Tiesiog noriu ispet merginas, kad tikrai neprasidetu su vaskais ar kremais. Kai prades plaukeliai vis stipresni darytis, va tada uzkukuos... Pati zinau sia problema, tikrai stipraus maskavimo pudra aplipina tuos plaukelius ir jie laaaabai isryskeja... Jei yra problema, salint siulyciau tik elektroepiliacijos budu - galima ilgainius juos isnaikint ar bent zenkliai sumazint skaiciu. Bet, deja, ne is viso veido... Prie akiu nelabai rekomenduojama (kakta ir t.t.). Na, cia toks nukrypimas smile.gif

O jei prie klausimo apie pudras - jinai turi buti kuo lengvesne, kuo maziau maskuot, lengvute. Tada tikrai neparyskins smile.gif Pvz, kokia Lumene Luminous touch. Minusas - labai silpnai maskuoja, bet... Ir plaukeliu neparyskina smile.gif

jūs čia apie kokius plaukelius? mažus tuos nematomus?
nei viena pudra nėra jų išryškinus ir nesvarbu sunki ji ar ne schmoll.gif
Atsakyti
Vitulka, tikrai tikrai gali plaukelius ryskint mirksiukas.gif Gal dar nuo pudros kokybes priklauso tas dalykas... Arba jei ji labai matine... Bet sutinku su Jumis, svytejima suteikianti, ko gero, neturetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2012 02 02, 17:36)
norėčiau Jūsų patarimo kokią kreminę pudrą galėčiau rinktis 4u.gif 

vakarėliams norėtųsi įsigyti, kokią rekomenduotumėte ne iš brangesnių, Mano mišri oda, norėtųsi gyvo veiduko efekto ir kad ir maskavimo trupučiuką būtų,

Rekomenduočiau Max Factor Miracle Touch, na man superinė ji buvo, nostalgija iki šiol.. tik deja mano itin jautri oda MF pudrų netoleruoja, bet vakarėliam retkarčiais man ji būdavo thumbup.gif

Ir maskuoja gražiai ir išlieka puikiai, be to laaabai lengva užtepti įpakavime esančia kempinėle smile.gif

user posted image

http://www.maxfactor...cle/detail.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 02 vasario 2012 - 19:05
Panos, kiek pas mus kainuoja mazdaug Estee Lauder double wear pudryte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2012 02 02, 18:13)
Sveiki,

Ar naivu tiketis, kad yra pudru, kurios neuzkemsa poru? smile.gif Jeigu veido oda problemine, daznai iskyla spuogeliu

Clinique Anti Blemish Solutions labai faina, atrodo kad net greiciau berimai greiciau nyksta su ja.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 02 02, 21:35)
Clinique Anti Blemish Solutions labai faina, atrodo kad net greiciau berimai greiciau nyksta su ja.

Jos sudetyje yra Salicylic acid rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 02, 23:30)
Panos, kiek pas mus kainuoja mazdaug Estee Lauder double wear pudryte?  g.gif

Apie 125lt
Atsakyti
pas mane ant veido plaukelių yra, bet jie balti balti, pūkučiai, jų nesimato visiškai ir niekad gyvenime nesugalvočiau epiliuot.
ir tai nėra nei bjauru, nei atgrasu, nei šlykštu. Kita kalba apie juodus plaukelius virš viršutinės lūpos
Papildyta:

jūs čia apie kokius plaukelius? mažus tuos nematomus?
nei viena pudra nėra jų išryškinus ir nesvarbu sunki ji ar ne schmoll.gif
[/quote]

taip, kalbu apie pukelį biggrin.gif jie irgi pas mane balti balti, na aišku kad ne juodi kaip pas vyrus bvarzda lotuliukas.gif šiaip jie man gyventi netrukdo, niekas dar nebuvo kažką net pasakės dėl jųsmile.gif kai pasidažau su egipto žeme tai viskas tvarkoi, bet rimtesniam makiažui noretusi dar pudros ar pagrindo, anksčiau naudojau pavyzdžiui maybelline matinę tai ji man išryškino juos smile.gif dėl to ir paklausiau ar tos brangesnės kaip pavyzdžiui Dior, Chanel suteikiančios švytėjimą ar neišryškins smile.gif o čia tokia diskusija užvirė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip, gali pabandyti makiažo bazę prieš kreminę pudrą. Ji sulygina ir veido oda tampa tokia labiau "slystanti", tad kreminę pudrą padengti lengviau ir ant veido jokie pūkeliai neturėtų matytis.
Atsakyti