Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(Jasminete @ 2012 02 01, 21:55)
O is kur perkates REVLON pudrytes. Sudomino ir ji mane.

As tai perku parduotuvei, bet gyvenu ne Lietuvoje. Tai nezinau ar sios pudros LT yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 02, 00:34)
anekdotas hihihi.gif

Ane?
Sakot cia is fantastikos srities, toks noras smile.gif..
Atsakyti
Merginos, patarkit, kokia pudra pasirinkti jei ant veido yra daug plaukučių smile.gif kad neišryškintų jų. ar pavyzdžiui švytėjimą suteikiančios neišryškint juos dar labiau? ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 02 01, 23:27)
Aš porą kartų klausiau,kur merginos pera pudras..Tai, deja, karinė paslaptis... dirol.gif

LT nėra. Galima pirkti iš užsienio internetinių paruotuvių. Galima palaukti, gal SM išparduotuvėj kas nors pardavinės, mačiau, kad neseniai buvo.
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 02 02, 10:09)
Merginos, patarkit, kokia pudra pasirinkti jei ant veido yra daug plaukučių smile.gif kad neišryškintų jų. ar pavyzdžiui švytėjimą suteikiančios neišryškint juos dar labiau? ačiū smile.gif

Plaukucius geraiusia butu pasalinti,tada ir pudra graziau uzsiteps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2012 02 02, 15:26)
Plaukucius geraiusia butu  pasalinti,tada ir pudra graziau uzsiteps smile.gif

Jei būtų tik kokie usiukai, tai žinoma smile.gif smile.gif bet nedepiliuosiu gi kaktos ir skruostų schmoll.gif ką jau padarysi kad taip jau yra išprigimties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 02 02, 15:32)
Jei būtų tik kokie usiukai, tai žinoma smile.gif smile.gif  bet nedepiliuosiu gi kaktos ir skruostų   schmoll.gif  ką jau padarysi kad taip jau yra išprigimties doh.gif

o kodel ne? pazistu ne viena moteri kurios depiliuoja visa veido zona, nes turi problemu del veido plaukuotumo, atrodo nepriekaistingai rolleyes.gif Aisku geriausia butu su lazeriu issinaikinti, tik jau brangiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 02 vasario 2012 - 15:09
Heloū,

norėčiau Jūsų patarimo kokią kreminę pudrą galėčiau rinktis 4u.gif Kreminės pudros nenaudoju dienos metu, tik trupučiuką pasirudinu su Egipto Žeme, bet vakarėliams norėtųsi įsigyti, kokią rekomenduotumėte ne iš brangesnių, Mano mišri oda, norėtųsi gyvo veiduko efekto ir kad ir maskavimo trupučiuką būtų, būčiau labai dėkinga už Jūsų pasiūlymus, nes kiek skaičiau čia tai tokio bendro vaizdo ir nesusidariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2012 02 02, 17:36)
Heloū,

norėčiau Jūsų patarimo kokią kreminę pudrą galėčiau rinktis 4u.gif  Kreminės pudros nenaudoju dienos metu, tik trupučiuką pasirudinu su Egipto Žeme, bet vakarėliams norėtųsi įsigyti, kokią rekomenduotumėte ne iš brangesnių, Mano mišri oda, norėtųsi gyvo veiduko efekto ir kad ir maskavimo trupučiuką būtų, būčiau labai dėkinga už Jūsų pasiūlymus, nes kiek skaičiau čia tai tokio bendro vaizdo ir nesusidariau blush2.gif

user posted image

Manau jums turetu tikri Bourjois healthy mix foundation mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irisinė @ 2012 02 01, 19:01)
Taip, ji drėkinanti.
Mano oda irgi labai išsausėjus, plėmukai matėsi. Bet bandau atstatyti drėgmę su drėkinančiais kremais.
Beje, ir kosmetologė, ir viena konsultantė parduotuvėj rekomendavo nenaudoti rūgštinių priemonių žiemą, mat jos kaip tik dar gali paūminti viską, ale jas geriau naudoti šiltu metų laiku.  unsure.gif Bet čia galėjo spręsti ir pagal mano dabartinę odos būklę.

negaliu patiketi kad jos taip pasake, nes rugstines kaip tik atvirksciai rekomenduojamos ziema ir rudeni - po ju naudojimo negalima i saule eiti, butinai UV naudoti, gali sensibilizuoti ir t.t. ypac po stipresniu pylingu isvis rekomenduojama kelias dienas laukan nosies nekist, o vasara isvis nuo ju susilaikyti.
Papildyta:
QUOTE(mars @ 2012 02 02, 16:32)
Jei būtų tik kokie usiukai, tai žinoma smile.gif smile.gif  bet nedepiliuosiu gi kaktos ir skruostų  schmoll.gif  ką jau padarysi kad taip jau yra išprigimties doh.gif

pfff... o plauku irgi nedazot, nes jie kitokios spalvos is prigimties? biggrin.gif baikit juokus, turit beda, tai ir tvarkykit, nematau priezasties kodel reiketu ju nedepiliuot.
Atsakyti
Sveiki,

Ar naivu tiketis, kad yra pudru, kurios neuzkemsa poru? smile.gif Jeigu veido oda problemine, daznai iskyla spuogeliu
Atsakyti
O siaubas.. Tik nesumanykit viso veido epiliuotis!!! I toki liuna ilisit, kad jau jokiu pudru nesinores...
Atsakyti