prireike ir man patarimo
buvau nusiteikusi isigyti Dior -Nude, is komentaru susidariau nuomone,kad ji butent toji isvajotoji pudryte kuriso noriu,Noriu sskaistaus gaivaus veiduko,bet kad neriebintu ir neblizgetu kaip riebalais isteptas.Mano oda yra misri,tarkim chanel vitalumiere man labai netiko, veidas kaip aliejum isteptas buvo,su kai kuriom islenda net kai kur pasausejimai. Na ka pradzioje rekomendavo rinktis is naujosios chanel pudrytes kuri ir matizuoja ir tuo paciu skaistumo teikia-misriai odai, bet nepatiko dengimasis,kazkaip poras negraziai padenge man,kita puse meginau su dior naujaja forever irgi kazko man nepatiko,na ir galu gale isejau uzsitepusi dior nude,ir tiesa sakant tikejausi kazko geresnio,nors mano pacios odyte yra gan grazi,bet man sioje pudroje kazko pritruko,gal as jos mazai uzsitepiau,na bet nepasakyciau kad veidukas atrodytu labai pailsejes,labai naturaliai ji atrodo nesimato bet man kazko truksta,noretusi gal siek tiek daugiau kazko ar maskavimo ar skaistumo nzn. Pradejau abejoti ar verta man ja isigyti. Gal butu dar kokiu patarimu is ko rinktis. beja apziurinejau ir pigesniu firmu pudrytes ty artdeco rich treitment,kazkaip taip vadinasi ir beyu abi aprasomos kaip pudros su sviesa atspindinciomis dalelemis,gal butu kurios pasidalintu patirtimi,dar uzmeciau aki i max factor -second skin. Zdz nebezinau is ko rinktis,gal patarsit ka