Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(Irisinė @ 2012 02 01, 17:41)
Aqua tikrai neblogai maskuoja, suvienodina odą.  4u.gif

Aqua tai sausai odai tinkanti pudryte?
As dabar blaskausi- jau buvau apsisprendus pirkt Guerlain Lingerie, noriu aisku ir Gold, bet kaina doh.gif , bet per situos salcius oda toookia sausa pasidare, kad nzn , matyt kokia pudra bepirkciau visos atrodys nekaip ( siandien pirkau Biodrogos pylinga su vaisiu rugstim, sake lb gerai atstato odos dregme,nuima ta sausa sluoksni, ziuresim..)
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 02 01, 14:05)
o kuria pirkai sausai ar riebiai odai?

Misriai/riebiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 02 01, 16:53)
As dabar blaskausi- jau buvau apsisprendus pirkt Guerlain Lingerie, noriu aisku ir Gold, bet kaina  doh.gif , bet per situos salcius oda toookia sausa pasidare, kad nzn , matyt kokia pudra bepirkciau visos atrodys nekaip ( siandien pirkau Biodrogos pylinga su vaisiu rugstim, sake lb gerai atstato odos dregme,nuima ta sausa sluoksni, ziuresim..)
Taip, ji drėkinanti.
Mano oda irgi labai išsausėjus, plėmukai matėsi. Bet bandau atstatyti drėgmę su drėkinančiais kremais.
Beje, ir kosmetologė, ir viena konsultantė parduotuvėj rekomendavo nenaudoti rūgštinių priemonių žiemą, mat jos kaip tik dar gali paūminti viską, ale jas geriau naudoti šiltu metų laiku. unsure.gif Bet čia galėjo spręsti ir pagal mano dabartinę odos būklę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irisinė: 01 vasario 2012 - 17:02
QUOTE(Irisinė @ 2012 02 01, 17:41)
Vėlgi, tas vertinimas nėra visiškai objektyvus. Nebent vienas žmogus visas ant savęs išbandytų ir galėtų palygint vaizdus. Priklauso nuo to, kiek žmogui juk reikia maskuot, kokie ten spalvos nelygumai ir spuogeliai..
Man, lyginant su kitom bandytom, Aqua tikrai neblogai maskuoja, suvienodina odą.  4u.gif

na as ant saves meginau extreme, aqua, lingerie ir gold smile.gif ir as nesakiau kad nemaskuoja ji, sakiau tik kad vertinimai skirtingu zmoniu vienodi del maskavimo (apie aqua ir gold) bet realiai yra skirtingai tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2012 02 01, 17:53)
As dabar blaskausi- jau buvau apsisprendus pirkt Guerlain Lingerie, noriu aisku ir Gold, bet kaina  doh.gif , bet per situos salcius oda toookia sausa pasidare, kad nzn , matyt kokia pudra bepirkciau visos atrodys nekaip ( siandien pirkau Biodrogos pylinga su vaisiu rugstim, sake lb gerai atstato odos dregme,nuima ta sausa sluoksni, ziuresim..)

tai gold net ir nelabai tiktu, maniske siaip misri, bet dabar pasausejusi ziema, tai aqua dabar naudoju, nes visos sausina unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Irisinė @ 2012 02 01, 18:01)
Taip, ji drėkinanti.
Mano oda irgi labai išsausėjus, plėmukai matėsi. Bet bandau atstatyti drėgmę su drėkinančiais kremais.
Beje, ir kosmetologė, ir viena konsultantė parduotuvėj rekomendavo nenaudoti rūgštinių priemonių žiemą, mat jos kaip tik dar gali paūminti viską, ale jas geriau naudoti šiltu metų laiku.  unsure.gif Bet čia galėjo spręsti ir pagal mano dabartinę odos būklę.

bet rugstines priemones vasara, ypac aha rugstis tai dar blogiau, nes tada saules reikia labai vengti g.gif siaip aha tinka sausai odai, padrekina ja neblogai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 01 vasario 2012 - 18:22
Gold skirta visų tipų odai, bent taip rašo gamintojas. Mano oda normali, gal kiek į sausesnę linkusi. Taigi man ji idealiai tinka, nesausina, neriebina. Atrodo labai natūraliai, bet tikrai turi labai gražaus švytėjimo, patepus ant popieriaus galima įžiūrėti aukso daleles,kurios ant veido išsilygina ir tada būtent suskuria tą gaivumą.
Visgi reikia bandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita1972: 01 vasario 2012 - 18:58
Naudoju Clinique Superbalanced - patiko (nors oda mišri ir šerpetoja apie nosytę, tai tepdavausi ją tik po drėkiklio), tačiau čia daugelis giria REVLON. Gal kuri bandė abi ir pasakys ar verta man keisti besibaiginėjančią Clinique į Revlon?

Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2012 02 01, 19:20)
bet rugstines priemones vasara, ypac aha rugstis tai dar blogiau, nes tada saules reikia labai vengti g.gif siaip aha tinka sausai odai, padrekina ja neblogai g.gif

Va man butent taip ir isaiskino snd- vasara reik atsargiau su AHA, o ziema galima naudot, sake net iki triju kart per savaite, pagal poreiki..

As irgi gal noreciau Aqua, betgi tuoj baigsis ziema, ir vel oda bus misri, i riebuma, viso kiekio tikrai neisnaudosiu..galetu but mazesniais kiekiais tu pudru, po kokiu 10 ml smile.gif , tai galetum kaitaliot ziema-vasara, o dabar kai tiek kainuoja doh.gif

Beje, turiu meginuka Chanel Pro Lumier, temos sarase ji priskirta sausaodem, siandien pasitepiau tai net ir su ja mano nosis ir kakta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 02 01, 21:09)
Va man butent taip ir isaiskino snd- vasara reik atsargiau su AHA, o ziema galima naudot, sake net iki triju kart per savaite, pagal poreiki..

As irgi gal noreciau Aqua, betgi tuoj baigsis ziema, ir vel oda bus misri, i riebuma, viso kiekio tikrai neisnaudosiu..galetu but mazesniais kiekiais tu pudru, po kokiu 10 ml smile.gif  , tai galetum kaitaliot ziema-vasara, o dabar kai tiek kainuoja  doh.gif

Beje, turiu meginuka Chanel Pro Lumier, temos sarase ji priskirta sausaodem, siandien pasitepiau tai net ir su ja mano nosis ir kakta  doh.gif

Va va as ir nusipirkau ta aqua nors realiai kitais metu laikais ji man netinka,panaudosiu kelis menesius ir vel kitos reikes, tikrai galetu but po 10ml smile.gif kai atsils meginsiu Sisley teint eclat foundation,labai geri atsiliepimai,ir cia skaiciau gyre mergaites..
Atsakyti
O is kur perkates REVLON pudrytes. Sudomino ir ji mane.
Atsakyti
Aš porą kartų klausiau,kur merginos pera pudras..Tai, deja, karinė paslaptis... dirol.gif
Atsakyti
Revlon pudras perku čia smile.gif Siunčia tiesiogiai į LT.
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 02 01, 13:24)

Oi, noriu ir as jos, laukiu gal kada Kristej kokia akcija bus  ax.gif

anekdotas hihihi.gif

QUOTE(ingapoc @ 2012 02 01, 20:09)

Beje, turiu meginuka Chanel Pro Lumier, temos sarase ji priskirta sausaodem, siandien pasitepiau tai net ir su ja mano nosis ir kakta  doh.gif

na aš sakyčiau ji mišriai odai į sausumą smile.gif
Atsakyti