Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(ViShy @ 2012 01 31, 19:04)
Aciu. Esu 100% ja patenkinta, kainos ir kokybes atzvilgiu 10 balu  thumbup.gif

O ką aš sakiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ameera @ 2012 01 31, 18:53)
O Colorstay nesausina? Dabar jau bandau iš eilės visas pudras, nes tragiškai sausėja oda, kad ir kiek drėkinčiau ir matosi pleiskanojimas labai.

Taigi yra sausai/normaliai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 01 31, 17:53)
O Colorstay nesausina? Dabar jau bandau iš eilės visas pudras, nes tragiškai sausėja oda, kad ir kiek drėkinčiau ir matosi pleiskanojimas labai.

Mano oda yra riebi, bet siuo metu gydausi su BP, tai kai kurie veido plotai pasauseja, tai tuose vietose pudra juos siek tiek isryskina, bet pries tai daugiau patepu drekiklio ir padetis gera rolleyes.gif Na pas mane Colorstay skirta misriai/riebiai odai, turbut sausai/normaliai odai skirta isvis butu siuo metu idealiai, bet gal matiskumo neislaikytu taip gerai visa diena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2012 01 31, 18:06)
O ką aš sakiau  tongue.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 31, 18:04)
Aciu. Esu 100% ja patenkinta, kainos ir kokybes atzvilgiu 10 balu  thumbup.gif

As manau sia irgi kartosiu kai subaigsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 31, 18:11)
Na pas mane Colorstay skirta misriai/riebiai odai, turbut sausai/normaliai odai skirta isvis butu siuo metu idealiai, bet gal matiskumo neislaikytu taip gerai visa diena  smile.gif

Kaip skaudžiai klystate biggrin.gif 4u.gif Pudra skirta normaliai/sausai odelei dar geriau laiko matiškumą nei analogiška skirta mišriai/riebiai bigsmile.gif Man tai buvo atradimas!
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 01 31, 19:09)
Kaip skaudžiai klystate biggrin.gif 4u.gif Pudra skirta normaliai/sausai odelei dar geriau laiko matiškumą nei analogiška skirta mišriai/riebiai bigsmile.gif Man tai buvo atradimas!

Idomu, nezinojau g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 01 31, 19:09)

O jūs gal abi jas bandėte ir galit palyginti? smile.gif Tarkim tikroji skirta sausai/normaliai odai iš tiesų sausai odai netiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 31, 19:18)
Idomu, nezinojau g.gif  smile.gif

Aha ir man keista buvo smile.gif

QUOTE(Estela_ @ 2012 01 31, 19:18)
O jūs gal abi jas bandėte ir galit palyginti?  smile.gif  Tarkim tikroji skirta sausai/normaliai odai iš tiesų sausai odai netiktų?  g.gif

Taip, bandžiau abi. Esu tos nuomonės, kad gal ir nelabai tiktų visai sausai odai, skirtoji sausai/normaliai, man rodos sunkiai ant veido jaustųsi g.gif O dar jei akivaizdūs pašerpetojimai...bet nepabandžius, nežinosi.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 31, 18:26)
As ir pamaniau, kad gali buti ber daug to svytejimo is Photo Ready, todel as maisyciau su Colorstay  rolleyes.gif

tikrai nebus per daug svytejimo. Pati bijojau tu svytinciu pudru nes kitos tiesiog nuplaukdavo ir veidas tikrai riebokas atrodydavo, misri oda mano,o siuo metu sakyciau netgi pasausejo.bet visada budavo veido blizgejimas. O su photo ready net per didziausius karscius vaizdas nebudavo blogas,dabar ziemos sezonu ji idomiai dengiasi nesitepa dregnai,sakyciau suteikia ir skaistumo ir matiskumo ir pamaskuoja,nera toks skystaliukas. Net kartais isryskeja pasausejusios vietos jei buna. Noreciau alternatyvos sitai pudrai. Colorstay nenaudojamos pas mane..
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 01 31, 19:36)

Kokie esminiai skirtumai tarp Photoready ir Colorstay pudrų? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 01 31, 19:39)
Kokie esminiai skirtumai tarp Photoready ir Colorstay pudrų?  g.gif  4u.gif

Viena skirtuma as galiu pasakyti, Photo Ready kremine yra su svytejimu, o Colorstay be.

Gal kas dar skirtumu isvardins smile.gif
Atsakyti
sveiki,
kokia pudryte rekomenduotumete misriai odai, kad padengus oda pudra ji taip neblizgetu baisiai. dabar naudoju loreal pudra, ji man patinka viskuo isskyrus kad labai blizga oda. gal ka patartumete. ir kad kaina nesikandziotu iki 60 llt panasiai.
aciu
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 01 31, 20:39)
Kokie esminiai skirtumai tarp Photoready ir Colorstay pudrų?  g.gif  4u.gif

kaip ir atsake i sita klausima smile.gif photoready yra su smulkiais blizguciais, komentaruose giria ja kaip gerai atrodancia pries fotokameras (pavadinimas "photoready") bet ne visai sutikciau. O siap pati pudra lengvesne nei colorstay. Colorstay yra priskiriama sunkioms pudroms, jauciasi,kad ant veido tepta, ja butent iskiria kaip tinkancia kai reikia kazkur ilgai dalyvauti,ji ilgai isliekanti (vel pavadinimas savo sako) Bet siaip sunki pudra.
Atsakyti