Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(ViShy @ 2012 01 28, 17:29)
Aciu uz atsakyma 4u.gif o kuri spalva jums labiau patiko ? bigsmile.gif Mano sviesi, bet nera porcelianine. Apsistosiu tuomet prie Buff smile.gif

Vishy, esu maciusi tavo foto, rinkis tik buff , ivory bus per sviesi . Turiu abu atspalvius, kartais pamaisau juos. O siaip pudra tai nereali, tik geriausi atsiliepimai apie ja. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos esu isbandziusi daug pudru nes turiu problemine oda (alergiska) ir bet kas netinka bet jau kokie metai kaip apsistojau ties DIOR AIRFLASH pudra man nieko ner geriau ir maskuoja gerai ir pasidengia tolygiai ir uztrunka tik kelios sekundes pasipudruot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pakartosiu klausimą-kur perkat DIOR pudrą? Kokioje parduotuvėje geriausiai apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 01 30, 20:40)
Vishy, esu maciusi tavo foto, rinkis tik buff , ivory bus per sviesi . Turiu abu atspalvius, kartais pamaisau juos. O siaip pudra tai nereali, tik geriausi atsiliepimai apie ja. thumbup.gif

Vakar nusipirkau Revlon ColorStay kremine pudra, spalvyte Buff. Esu nerealiai patenkinta, tiek spalva atitiko idealiai tiek pati pudra pateisino lukescius. Is tiesu as ja isbandziau tik viena karta dar, bet jau dabar galiu sakyti, super thumbup.gif Dengiasi lengvai, maskavimo taip pat pilnai uztenka, matiskuma islaiko. Is uzienio komentaru susidariau ispudi, kad daugeliui nepatiko kvapas, o jis man visiskai nekliudo, neikirus ir nera nemalonus. Vienintelis minusas, buteliukas be pompos blush2.gif O visa kita tik pliusai.

Sekantis pirkinys artimiausiu metu bus Revlon PhotoReady, isbandziau ja parduotuvei, labai patiko svytejimas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 30 sausio 2012 - 21:50
QUOTE(ViShy @ 2012 01 30, 21:47)
Is uzienio komentaru susidariau ispudi, kad daugeliui nepatiko kvapas, o jis man visiskai nekliudo, neikirus ir nera nemalonus. Vienintelis minusas, buteliukas be pompos blush2.gif O visa kita tik pliusai.

Sekantis pirkinys artimiausiu metu bus Revlon PhotoReady, isbandziau ja parduotuvei, labai patiko svytejimas  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif As jokio kvapo nejauciu, gal cia kaip kam.
Atsakyti
Gal bandėt kokią nors krempudrą iš Rimmel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 31 sausio 2012 - 10:52
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 01 31, 10:51)
Gal bandėt kokią nors krempudrą iš Rimmel?

Turiu, matt stay kazkaip 16h... Nebloga, tik kad ziemai sviesiausias atspalvis man tamsus... Bet tikrai einama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 30, 22:47)
Sekantis pirkinys artimiausiu metu bus Revlon PhotoReady, isbandziau ja parduotuvei, labai patiko svytejimas  bigsmile.gif

Aš ją irgi turiu, mano pastebėjimai: maskuoja neblogai, nes pas mane yra ką maskuoti, spindesys irgi gražus, bet jo šiek tiek per daug. Netgi ant viršaus sausą pudrą uždėjus, jis lieka toks pats ir ant ribos tarp skaistumo ir riebalų blizgesio. Iš arti lyg per daug, o iš toli gražus lygios, skaisčios odos efektas. Bet pastebėjau, kad jei sušylu (mano oda mišri, tai pasiriebaluoja), riebalai neišlenda, bet ta blizgesys pasidaro jau daug artimesnis riebaluoto veido vaizdui ir tas man nelabai patinka. Dabar maišau per pus su Bourjois Detox, tai daug geriau atrodo.
O pati konsistencija jos tikrai labai faina, tepasi irgi maloniai. smile.gif
O Jūsų oda kokia? Nes aš irgi mąstau pabandyti ColorStay.

Dar pastebėjimas dėl Boujois detox-kvapas mane erzina, bet ištveriamas. O pati pudra dengiasi sunkokai, labai greitai džiūsta ant rankos išspausta ir sunkokai išsilygina. Maskuoja tikrai neblogai, bet pati konsistencija man per tiršta atrodo. panašios konsistencijos turėjau Inglot riebiai odai, tiršta, bet dengdavosi daug lengviau ir lygiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 31 sausio 2012 - 14:04
As ir pamaniau, kad gali buti ber daug to svytejimo is Photo Ready, todel as maisyciau su Colorstay rolleyes.gif
Atsakyti
O Colorstay nesausina? Dabar jau bandau iš eilės visas pudras, nes tragiškai sausėja oda, kad ir kiek drėkinčiau ir matosi pleiskanojimas labai.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 30, 22:47)
Vakar nusipirkau Revlon ColorStay kremine pudra, spalvyte Buff. Esu nerealiai patenkinta, tiek spalva atitiko idealiai tiek pati pudra pateisino lukescius. Is tiesu as ja isbandziau tik viena karta dar, bet jau dabar galiu sakyti, super thumbup.gif Dengiasi lengvai, maskavimo taip pat pilnai uztenka, matiskuma islaiko. Is uzienio komentaru susidariau ispudi, kad daugeliui nepatiko kvapas, o jis man visiskai nekliudo, neikirus ir nera nemalonus. Vienintelis minusas, buteliukas be pompos blush2.gif O visa kita tik pliusai.

Sveiki su geru pirkiniu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 01 31, 18:01)
Sveiki su geru pirkiniu laugh.gif

Aciu. Esu 100% ja patenkinta, kainos ir kokybes atzvilgiu 10 balu thumbup.gif
Atsakyti