QUOTE(ViShy @ 2012 01 30, 22:47)
Sekantis pirkinys artimiausiu metu bus Revlon PhotoReady, isbandziau ja parduotuvei, labai patiko svytejimas
Aš ją irgi turiu, mano pastebėjimai: maskuoja neblogai, nes pas mane yra ką maskuoti, spindesys irgi gražus, bet jo šiek tiek per daug. Netgi ant viršaus sausą pudrą uždėjus, jis lieka toks pats ir ant ribos tarp skaistumo ir riebalų blizgesio. Iš arti lyg per daug, o iš toli gražus lygios, skaisčios odos efektas. Bet pastebėjau, kad jei sušylu (mano oda mišri, tai pasiriebaluoja), riebalai neišlenda, bet ta blizgesys pasidaro jau daug artimesnis riebaluoto veido vaizdui ir tas man nelabai patinka. Dabar maišau per pus su Bourjois Detox, tai daug geriau atrodo.
O pati konsistencija jos tikrai labai faina, tepasi irgi maloniai.
O Jūsų oda kokia? Nes aš irgi mąstau pabandyti ColorStay.
Dar pastebėjimas dėl Boujois detox-kvapas mane erzina, bet ištveriamas. O pati pudra dengiasi sunkokai, labai greitai džiūsta ant rankos išspausta ir sunkokai išsilygina. Maskuoja tikrai neblogai, bet pati konsistencija man per tiršta atrodo. panašios konsistencijos turėjau Inglot riebiai odai, tiršta, bet dengdavosi daug lengviau ir lygiau.