Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 28, 15:42)
Esu bandziusi ir Ivory ir Buff, tai Ivory tokiai porcelianinei odai. O buff grazi, sviesi spalvyte, bent man jau ji atrode tikrai graziai  blush2.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif o kuri spalva jums labiau patiko ? bigsmile.gif Mano sviesi, bet nera porcelianine. Apsistosiu tuomet prie Buff smile.gif
Atsakyti
kokios pudros is pigesniu firmu yra geresnes-vidutiniskai,graziai maskuojancios? mano oda normali, T zona blizga pasitepus pudras... girdejau loreal yra lyginima su chanel firma,nes is vienos gamyklos jos abi g.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolespan @ 2012 01 28, 19:20)
girdejau loreal yra lyginima su chanel firma,nes is vienos gamyklos jos abi  g.gif

Bourjois - Chanel dukterinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolespan @ 2012 01 28, 20:20)
girdejau loreal yra lyginima su chanel firma,nes is vienos gamyklos jos abi  g.gif

loreal su lancome dukterine 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau jusu tema blink.gif maniau pasisemsiu ideju kokia man pudra nusipirkti, o patekau i aklaviete wacko.gif nebezinau nei kokia oda, nemokeciau net paaiskinti ir visi pavadinimai tamsus miskas, net geda sakyti kokias pudras naudojus angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 28, 18:29)
Aciu uz atsakyma 4u.gif o kuri spalva jums labiau patiko ? bigsmile.gif Mano sviesi, bet nera porcelianine. Apsistosiu tuomet prie Buff smile.gif

Vienareiksmiskai Buff blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2012 01 29, 00:08)
Paskaiciau jusu tema  blink.gif  maniau pasisemsiu ideju kokia man pudra nusipirkti, o patekau i aklaviete  wacko.gif  nebezinau nei kokia oda, nemokeciau net paaiskinti ir visi pavadinimai tamsus miskas, net geda sakyti kokias pudras naudojus  angel_sadangel.gif
Sveika. Žinok ir man čia miškas, nedaug esu išbandžius ir čia skaitydama visa atsilikus tame reikale jaučiuos biggrin.gif Kaip tik dabar sau ieškausi pudros, oda šiaip mišri, su riebesne T zona, bet pastaruoju metu vėl viskas mainosi, žandai išsausėjo kaip niekad, pirma pradėjau griebtis geresnių veido kremų, o dar ir pudrą padoresnę reikia įsigyt. Tik vis svarstau ar verta brangesnę pirkti, ar dar išbandyt tas pigesnes...
Beskaitant šią temą kol kas spėjau tik kelis pavadinimus įsiminti. Bet poveikius ir kam kuri- eeem.. doh.gif Grybauju blush2.gif
O tavo oda sausa, iš esmės, ar kaip tik rieboka?
Atsakyti
Pries perkant brangia pudra susigundziau isigyti
Essence Stay all day , ir nenusivyliau kiek esu isleidus ant vidutinio brangumo pudru, Manhatan, net max factor tai sita man tiko labiausiai, pastebejimas tai kad lyg ir i oranzini atspalvi nesa, bet mano veidukui tai tiko, jaunesnis veidukas net atrodo. Pabandymui tikrai negaila nusipirkt ir ismegint kaina tai juokinga smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 01 29, 14:50)
Pries perkant brangia pudra susigundziau isigyti
Essence Stay all day , ir nenusivyliau kiek esu isleidus ant vidutinio brangumo pudru, Manhatan, net max factor tai sita man tiko labiausiai,  pastebejimas tai kad lyg ir i oranzini atspalvi nesa, bet mano veidukui tai tiko, jaunesnis veidukas net atrodo. Pabandymui tikrai negaila nusipirkt ir ismegint kaina tai juokinga  smile.gif
O kokia jūsų oda? Šviesesnė/tamsesnė?
Atsakyti
Vitulka, ačiū labai už patarimus. Dabar dar jei gali pašnibždėk, kur tos pudros pigesnės-kokioje parduotuvėje ar salone....Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As nesenai nusipirkau Bourjois Flower Perfection tai labai patiko, nes mano oda ziauriai sausa, o ypac dabar kai taip salta, bet sita kremine pudra visai nesausina ir labai patiko dengimas, paslepe visus paraudimus ir nelygumus:) O ir kaina gera:)
Nusprendziau ja pabandyti, nes idomiai sugalvota ta kempinele itaisyta dangtelyje, tai ziauriai patogu nereikia su pirstais teptis, o ir nepasimeta:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauravnm @ 2012 01 30, 20:03)
As nesenai nusipirkau Bourjois Flower Perfection tai labai patiko, nes mano oda ziauriai sausa, o ypac dabar kai taip salta, bet sita kremine pudra visai nesausina ir labai patiko dengimas, paslepe visus paraudimus ir nelygumus:) O ir kaina gera:)
Nusprendziau ja pabandyti, nes idomiai sugalvota ta kempinele itaisyta dangtelyje, tai ziauriai patogu nereikia su pirstais teptis, o ir nepasimeta:)

gal esat Bourjois HM naudojusi, ir galėtumėt abi pudras konkrečiai sulyginti?
Atsakyti