QUOTE(lapute33 @ 2012 01 25, 14:52)
Isigijau maxfactor second skin, ir nusivyliau, nes bent jau man prastokai maskuoja, per daug lengva. Matyt teks kitos ieškoti
pavadinimas pats už save kalba. Pudra lyg antra oda, tokios dažniausiai nemaskuoja
QUOTE(convict @ 2012 01 25, 15:37)
Aciu uz rekomendacijas uzsirasiau
zadu butinai abi pabandyti. o kodel butent sitas rekomendavot? o kaip pvz chanel vitalumiere?
būtent Lancome Photogenic arba Dior Sculpt, jei reik maskavimo. Jei nereik, bandykit Vitalumiere
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 27, 16:16)
Sveikos merginos,
jau tris iš eilės buteliukus naudoju Dior Sculp, tikrai man ši pudrytė superinė, bet kaip ir pabodo, tai kažin į kokią panašią pakeisti, gal kuri žinote, kad būtų panašios tekstūros, gerai maskuotų, nesausintų odos. Gal iš Guerlain kuri būtų panaši?
Pabandykit Lancome Photogenic. Dior Sculpt riebesnė
skaičiau Dior temoj, kad jei patinka Dior Sculpt, tai patiks ir Dior Capture totale, bet ji brangi ir brandžiai odai, nors man tas
nė motais aš ją testuoju dabar, galiu tik pasakyt, kad maskuoja galima sakyt labai gerai, atspalvis 010 Ivory neutralus ir tikrai šviesus
QUOTE(Mil@na @ 2012 01 27, 19:06)
Šiandiena dienos šviesoje apžiūrėjau labai gerai savo veidą..O dievuli...*****, nuotaika sugedo ilgam...Gilios raukšlės kaktos srityje, raudonis skruostuose ir dar pudra..sušokusi ant veido ir dar labiau išryškinanti visas raukšles..Nepagalvokit, kad pirmą kartą į veidrodį pažiūrėjau, bet anksčiau kažkaip viskas geriau atrodė..Gal diena šiandiena tokia.Žodžiu-atbėgau paieškoti patarimų dėl pudros. Mano oda sausa, yra raukšlių-kokia pudra labiausiai tiktų ir geriausiai padengtų visus tuos defektus ir nesusimestų į ,,gabalus" (net nemoku paaiškinti...)?? Iki šios naudojau Make up forever, bet db nebežinau..nebetinka, bent jau ne žiemą...Help-ką siūlytumėt Jūs???Manau supratot, kad oda mano jau, deja, brandi....
Dior Sculpt ir Dior Capture totale yra skirtos brandžiai oda. Nors man nėra 30, Dior Sculpt turėjau, kai 25 m neturėjau, o Capture Totale nusipirkau dabar.
dar pabandykit Lancome photogenic, jei oda sausa
QUOTE(amber123 @ 2012 01 27, 19:21)
man ji kiek sunkoka vis del to.. bet bandysiu gaut meginuka ir normaliai pabandyt
man didelio maskavimo nereikia, jau geriau as skaitau zandus pamaskuot kazkuo papildomai o ant viso veido det lengva pudra, mano atveju Vitalumiere, nei ant viso veido del ta Dior..
bet noriu normaliai pasibandyt ant viso veido
Dior Sculpt nepatiks tau
ji tiršta, maskuoja gerai, palyginus su Vitalumiere, tai Vitalumiere vandenėlis
Dior Forever sutrauks. Ji
žiauri sausai odai
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 28, 09:32)
jeigu jūsų oda mišri linkusi į riebumą tai Dior Scukp abejoju ar tiks, blizgės jūsų veidukas, nes ji tokia rieboka
nepatiks tiesiog, nes ji pati iš savęs duoda veidui švytėjimo, atrodo lyd drėgna. O jei riebalas išlįs, manau bus per daug to drėgnumo vaizdo ir nuplauks greičiau
QUOTE(Evelinna @ 2012 01 28, 14:56)
Rasiau buvo misri ir riebuma
dabar gi ka betepu pleiskanoja baisiausiai
reikia ir rkema atsitaikyt, o spuogai en paprasti, o roziniai
cia kita liga... bet va pudros ir norisi gerai maskuojancios ir kad nesausintu
atstatykit odą pirmiausia
jūs ją išsausinus esat, bet dėl to odos tipas nepasikeitė