Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(Irisinė @ 2012 01 27, 15:42)
Guerlain- tas padilgčiojimas privertė nerimaut ar vėliau nesukels ji man kokios netinkamos odos reakcijos  unsure.gif
Belieka laukti vakaro ir žiūrėti, kaip ji tebegulės ant odos  ax.gif
Gal dar kas turėsite komentarų  4u.gif

As turejau ta guerlain ax.gif mano oda jautri, bet kazkokiu nemalonumu nesukele tikrai schmoll.gif o bet taciau biggrin.gif kai pirkau mano oda buvo misri ir riebuma... tai neatlaikydavo ji man ilgai schmoll.gif o dengesi ir maskavo neblogai, bet ant veido taip jau labai naturaliai neatrode kazkaip g.gif as nekartociau ax.gif

Mano oda isvis yra pazeista rozines (raudonoju spuogu) doh.gif zodziu man ziauriai sudetinga rast pudra, kuri gerai maskuotu, drekintu ir dar naturaliai atrodytu ir nejautrintu odos doh.gif ar tokia pasaulyje yra? biggrin.gif dabar turi vichy dermablend, bet spalva per tamsi doh.gif ir pharmaceris kremine (cia vaistinej pirkta) maskuoja neblogai ji, bet nu ziuariai issausejus mano oda, tai nesidengia graziai... o drekiklis is visu turimu joks nepadeda... noreciau dior sculpt ismegint is aprasymu...

Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 01 28, 09:08)
As turejau ta guerlain  ax.gif mano oda jautri, bet kazkokiu nemalonumu nesukele tikrai  schmoll.gif o bet taciau  biggrin.gif kai pirkau mano oda buvo misri ir riebuma... tai neatlaikydavo ji man ilgai  schmoll.gif o dengesi ir maskavo neblogai, bet ant veido taip jau labai naturaliai neatrode kazkaip  g.gif as nekartociau  ax.gif

Mano oda isvis yra pazeista rozines (raudonoju spuogu)  doh.gif zodziu man ziauriai sudetinga rast pudra, kuri gerai maskuotu, drekintu ir dar naturaliai atrodytu ir nejautrintu odos  doh.gif ar tokia pasaulyje yra?  biggrin.gif dabar turi vichy dermablend, bet spalva per tamsi  doh.gif ir pharmaceris kremine (cia vaistinej pirkta) maskuoja neblogai ji, bet nu ziuariai issausejus mano oda, tai nesidengia graziai... o drekiklis is visu turimu joks nepadeda... noreciau dior sculpt ismegint is aprasymu...

jeigu jūsų oda mišri linkusi į riebumą tai Dior Scukp abejoju ar tiks, blizgės jūsų veidukas, nes ji tokia rieboka g.gif
Gal kitos merginos dar pakomentuos.
Mano draugės tokia oda irgi yra (rmišri į riebumą+ spuoguota), tai ji naudoja kažką iš Clinique, tik kurią jau nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 28, 10:32)
jeigu jūsų oda mišri linkusi į riebumą tai Dior Scukp abejoju ar tiks, blizgės jūsų veidukas, nes ji tokia rieboka g.gif
Gal kitos merginos dar pakomentuos.
Mano draugės tokia oda irgi yra (rmišri į riebumą+ spuoguota), tai ji naudoja kažką iš Clinique, tik kurią jau nežinau rolleyes.gif

Rasiau buvo misri ir riebuma biggrin.gif dabar gi ka betepu pleiskanoja baisiausiai doh.gif reikia ir rkema atsitaikyt, o spuogai en paprasti, o roziniai doh.gif cia kita liga... bet va pudros ir norisi gerai maskuojancios ir kad nesausintu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 28, 06:37)
Kokia spalva bandei? Idomu Revlon Colorstay sviesiai odai kuri geriau Ivory ar Buff rolleyes.gif

Esu bandziusi ir Ivory ir Buff, tai Ivory tokiai porcelianinei odai. O buff grazi, sviesi spalvyte, bent man jau ji atrode tikrai graziai blush2.gif

Dar isbandziau Rimmel Wake me up pudra. Tai dengesi graziai, turi svytinciu daleliu sudetyje, todel veidas atrodo gyvesnis. Tepasi graziai, nesunkiai, neisryskina pasausejimu ir maskavimas labai neblogas, sakyciau vidutinis. BET mano sviesiai bet ne porcelianinei odai sviesiausia spalva buvo per tamsi doh.gif Nezinau, gal tik testeriu sviesesniu nebuvo g.gif pas mane 103 numeris buvo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 01 28, 02:15)
Jei čia kalba eina apie Dior Forever, tai tikrai  ji nedrėkinanti...,- labai matinė, labai paryškina sausumus, tik riebesnei odai ją rekomenduočiau. Irgi sunki, pilno dengimo (full coverage) pudra..  smile.gif

tai vat as ir galvoju, gal mergaite turbut susimaise kazka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 01 28, 02:36)
Nu tu pasibandyk gal dar  smile.gif  Arba kitų firmų, ne vien Dior ar Chanel..  g.gif

bandzius as tu pudru mln.. biggrin.gif ir clarins ir clinique ir guerlain ir bourjois ir loreal, nivea.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2012 01 25, 14:52)
Isigijau maxfactor second skin, ir nusivyliau, nes bent jau man prastokai maskuoja, per daug lengva. Matyt teks kitos ieškoti 

pavadinimas pats už save kalba. Pudra lyg antra oda, tokios dažniausiai nemaskuoja ax.gif

QUOTE(convict @ 2012 01 25, 15:37)
Aciu uz rekomendacijas uzsirasiau bigsmile.gif  zadu butinai abi pabandyti. o kodel butent sitas rekomendavot? o kaip pvz chanel vitalumiere?

būtent Lancome Photogenic arba Dior Sculpt, jei reik maskavimo. Jei nereik, bandykit Vitalumiere drinks_cheers.gif

QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 27, 16:16)
Sveikos merginos,
jau tris iš eilės buteliukus naudoju Dior Sculp, tikrai man ši pudrytė superinė, bet kaip ir pabodo, tai kažin į kokią panašią pakeisti,  gal kuri žinote, kad būtų panašios tekstūros, gerai maskuotų, nesausintų odos. Gal iš Guerlain kuri būtų panaši?

Pabandykit Lancome Photogenic. Dior Sculpt riebesnė ax.gif
skaičiau Dior temoj, kad jei patinka Dior Sculpt, tai patiks ir Dior Capture totale, bet ji brangi ir brandžiai odai, nors man tas nė motais irnesakyk.gif aš ją testuoju dabar, galiu tik pasakyt, kad maskuoja galima sakyt labai gerai, atspalvis 010 Ivory neutralus ir tikrai šviesus ax.gif

QUOTE(Mil@na @ 2012 01 27, 19:06)
Šiandiena dienos šviesoje apžiūrėjau labai gerai savo veidą..O dievuli...*****, nuotaika sugedo ilgam...Gilios raukšlės kaktos srityje, raudonis skruostuose ir dar pudra..sušokusi ant veido ir dar labiau išryškinanti visas raukšles..Nepagalvokit, kad pirmą kartą į veidrodį pažiūrėjau, bet anksčiau kažkaip viskas geriau atrodė..Gal diena šiandiena tokia.Žodžiu-atbėgau paieškoti patarimų dėl pudros. Mano oda sausa, yra raukšlių-kokia pudra labiausiai tiktų ir geriausiai padengtų visus tuos defektus ir nesusimestų į ,,gabalus" (net nemoku paaiškinti...)?? Iki šios naudojau Make up forever, bet db nebežinau..nebetinka, bent jau ne žiemą...Help-ką siūlytumėt Jūs???Manau supratot, kad oda mano jau, deja, brandi....

Dior Sculpt ir Dior Capture totale yra skirtos brandžiai oda. Nors man nėra 30, Dior Sculpt turėjau, kai 25 m neturėjau, o Capture Totale nusipirkau dabar.
dar pabandykit Lancome photogenic, jei oda sausa

QUOTE(amber123 @ 2012 01 27, 19:21)
man ji kiek sunkoka vis del to.. bet bandysiu gaut meginuka ir normaliai pabandyt  4u.gif  biggrin.gif man didelio maskavimo nereikia, jau geriau as skaitau zandus pamaskuot kazkuo papildomai o ant viso veido det lengva pudra, mano atveju Vitalumiere, nei ant viso veido del ta Dior..  unsure.gif bet noriu normaliai pasibandyt ant viso veido  biggrin.gif

Dior Sculpt nepatiks tau ax.gif ji tiršta, maskuoja gerai, palyginus su Vitalumiere, tai Vitalumiere vandenėlis smile.gif
Dior Forever sutrauks. Ji žiauri sausai odai
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 28, 09:32)

nepatiks tiesiog, nes ji pati iš savęs duoda veidui švytėjimo, atrodo lyd drėgna. O jei riebalas išlįs, manau bus per daug to drėgnumo vaizdo ir nuplauks greičiau ax.gif

QUOTE(Evelinna @ 2012 01 28, 14:56)
Rasiau buvo misri ir riebuma  biggrin.gif dabar gi ka betepu pleiskanoja baisiausiai  doh.gif reikia ir rkema atsitaikyt, o spuogai en paprasti, o roziniai  doh.gif cia kita liga... bet va pudros ir norisi gerai maskuojancios ir kad nesausintu  rolleyes.gif

atstatykit odą pirmiausia ax.gif jūs ją išsausinus esat, bet dėl to odos tipas nepasikeitė
Atsakyti
AČIŪ, VITULKA, TADA PABANDYSIU Dior Capture totale (man jau 30), gal visai patiks, nes man reikia maskuojančios, bet gal norėčiau šiek tiek lengvesnios nei Sculp mirksiukas.gif
jeigu spalva Sclp naudoju 040, tai kazi ar ta pacia rinktis ir Capture Totale?(vyras rytoj nupirks orouoste)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 28 sausio 2012 - 16:56
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 28, 17:46)
Dior Sculpt nepatiks tau  ax.gif ji tiršta, maskuoja gerai, palyginus su Vitalumiere, tai Vitalumiere vandenėlis  smile.gif

Pazysti tu mane drinks_cheers.gif biggrin.gif bandziau as ja jau zinok.. bet noriu normaliai ant viso veido pabandyt.. man ji tikrai per sunki pasirode.. tikrai Vitlumiere vandenelis, lyginant su ja.. gal geriau Pro kokia pabandyt.. man vitalumiere ta labai faina, bet galetu ciut daugaiu maskuot ir maziau svytet, bet tuo paciu nebut kaip kauke ir nesausint, tai pro gal ir butu toks varijantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(blue_pixie @ 2012 01 27, 16:57)
As nusipirkau jau. Man visai patiko. Douglase kaip keista konsultante sake, kad ji gana stipraus maskavimo, bet man tokia visai vidutine pasirode. Dengiasi lengvai ir maloniai, gerai laiko. Kolkas visai patenkinta pirkiniu.
Sakyciau nelabai tiktu toms, kuriu oda nelygi, nes kazkaip issryskina tuos nelygumus, bet pas ka nebloga oda, suvienodinti spalvai pats tas.

O koki atspalvi nusipirkot? Bandziau ir vel siandien 120, Ivory jei neklystu... 115 ir vel nebuvo sad.gif Tai su tuo 120 kaip koks parsiukas Ciukas gavosi spalvyte... g.gif
Atsakyti
Gal kurios esat naudoje Collistar lifting fondation? kokie atsiliepimai? As gavau dovanu, keleta kartu panaudojau, bet pasirode, kad lyg ir sausina oda g.gif
Atsakyti
Dar ziauriai noreciau pabandyt Clinique Repairwear focus pudra.. turiu seruma tos linijos.. bigsmile.gif gal kuri turit?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 sausio 2012 - 17:13