Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

Sveikos merginos,
jau tris iš eilės buteliukus naudoju Dior Sculp, tikrai man ši pudrytė superinė, bet kaip ir pabodo, tai kažin į kokią panašią pakeisti, gal kuri žinote, kad būtų panašios tekstūros, gerai maskuotų, nesausintų odos. Gal iš Guerlain kuri būtų panaši?
Dar kartais dienom naudoju Isadora High Perfomance, ji tokia lengvai maskuojanti, skystoka (lengvai užtepti), irgi tinka sausai odai. Tik va, po kelių valandų toks jausmas kad jos nebelieka. bet gal tik man taip atrodo, kai tuo tarpu Sculp išlieka puikiai visą dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 27 sausio 2012 - 16:19
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 27, 17:16)
Sveikos merginos,
jau tris iš eilės buteliukus naudoju Dior Sculp, tikrai man ši pudrytė superinė, bet kaip ir pabodo

bandziau sita pudryte kaip tik vakar.. jusu koks odos tipas? nesausina jinai?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 26, 22:57)
kai padejuoju, kad reikia drėkinančios nesunkios pudros, kuri nebūtų stipriai maskuojanti Vitulka vis Photogenic siūlo pabandyti, tai bandžiau Kristėj pasidairyti, šviesiausias buvęs atspalvis man ryškiai per tamsus verysad.gif

Va va as irgi noriu lengvos drekinancios pudros bigsmile.gif bet kad ir pamaskuotu nors kiek blush2.gif mano oda nera is sviesiausiuju, pastoviai bunu padegus, tai gal atitaikysiu atspalvi g.gif

QUOTE(Irisinė @ 2012 01 27, 14:42)
Belieka laukti vakaro ir žiūrėti, kaip ji tebegulės ant odos  ax.gif
Gal dar kas turėsite komentarų  4u.gif

Lancome as turiu. Is pradziu labai patiko, bet su laiku ji man pairode per sunki. Ant veido atrodo kaip miltuota unsure.gif
Taciau neatmetu galimybes kad taip yra todel kad dabar ziemos sezonas g.gif
O del antrosios bent jau as iskarto atsisakyciau net svarstyti galimybe ja pirkti, taciau gal jusu oda nera tokia islepus blush2.gif Man jeigu nors truputi jauciasi dilgciojimas ar nezejimas dienos begyje pridarytu tikrai siaubu doh.gif
Atsakyti
Šiandiena dienos šviesoje apžiūrėjau labai gerai savo veidą..O dievuli...*****, nuotaika sugedo ilgam...Gilios raukšlės kaktos srityje, raudonis skruostuose ir dar pudra..sušokusi ant veido ir dar labiau išryškinanti visas raukšles..Nepagalvokit, kad pirmą kartą į veidrodį pažiūrėjau, bet anksčiau kažkaip viskas geriau atrodė..Gal diena šiandiena tokia.Žodžiu-atbėgau paieškoti patarimų dėl pudros. Mano oda sausa, yra raukšlių-kokia pudra labiausiai tiktų ir geriausiai padengtų visus tuos defektus ir nesusimestų į ,,gabalus" (net nemoku paaiškinti...)?? Iki šios naudojau Make up forever, bet db nebežinau..nebetinka, bent jau ne žiemą...Help-ką siūlytumėt Jūs???Manau supratot, kad oda mano jau, deja, brandi....
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 27, 18:03)

Jau susigundei Dior'u? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 01 27, 20:06)
Jau susigundei Dior'u?  smile.gif

man ji kiek sunkoka vis del to.. bet bandysiu gaut meginuka ir normaliai pabandyt 4u.gif biggrin.gif man didelio maskavimo nereikia, jau geriau as skaitau zandus pamaskuot kazkuo papildomai o ant viso veido det lengva pudra, mano atveju Vitalumiere, nei ant viso veido del ta Dior.. unsure.gif bet noriu normaliai pasibandyt ant viso veido biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 27 sausio 2012 - 19:28
QUOTE(convict @ 2012 01 27, 17:52)
Va va as irgi noriu lengvos drekinancios pudros bigsmile.gif  bet kad ir pamaskuotu nors kiek  blush2.gif  mano oda nera is sviesiausiuju, pastoviai bunu padegus, tai gal atitaikysiu atspalvi g.gif
Lancome as turiu. Is pradziu labai patiko, bet su laiku ji man pairode per sunki. Ant veido atrodo kaip miltuota unsure.gif
Taciau neatmetu galimybes kad taip yra todel kad dabar ziemos sezonas g.gif 
O del antrosios bent jau as iskarto atsisakyciau net svarstyti galimybe ja pirkti, taciau gal jusu oda nera tokia islepus blush2.gif  Man jeigu nors truputi jauciasi dilgciojimas ar nezejimas dienos begyje pridarytu tikrai siaubu doh.gif
Tas dilgciojimas buvo kelias sekundes, o va per visa diena nieko nejutau, pudra lengva, oda atrodo labai svelni ir neblogai uzmaskuoti raudonumai ax.gif tik gal dar reiktu pasiieskoti kur pigiau ja Kaune galeciau rasti.
O del Lancome... Neblogas variantas ji man atrodo, taciau kai siandien isgirdau, kad ji brandesnei odai, susimasciau... Kazi kiek ten tiesos. Dar issinagrinesiu abieju ingridientus.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 27, 18:03)

šeip sausa, na, kartais mišri, ne, tikrai nesausina, ji tokia riebesnė, bet sunkoka, jeigu norit daugiau drėkinančios geriau rinktis Forever.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 27, 21:55)
šeip sausa, na, kartais mišri, ne, tikrai nesausina, ji tokia riebesnė, bet sunkoka, jeigu norit daugiau drėkinančios geriau rinktis Forever.

vat tas ir man pasirode, kad sunkoka.. man tik skruostai linke raudonuot, ant ju labai gerai ji man butu, bet ant viso veido.. g.gif Forever daugiau drekinanti..? Man reiktu vidutiniskai maskuojancios ir vidutiniskai svytincios.. gal Chanel Pro lumiere dar pabandyt g.gif nors nzn ko as cia stresuoju.. turiu dar puse butelio Vitalumiere biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 27, 21:48)
vat tas ir man pasirode, kad sunkoka.. man tik skruostai linke raudonuot, ant ju labai gerai ji man butu, bet ant viso veido..  g.gif Forever daugiau drekinanti..?

Jei čia kalba eina apie Dior Forever, tai tikrai ji nedrėkinanti...,- labai matinė, labai paryškina sausumus, tik riebesnei odai ją rekomenduočiau. Irgi sunki, pilno dengimo (full coverage) pudra.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 27, 20:21)
man ji kiek sunkoka vis del to.. bet bandysiu gaut meginuka ir normaliai pabandyt  4u.gif  biggrin.gif man didelio maskavimo nereikia, jau geriau as skaitau zandus pamaskuot kazkuo papildomai o ant viso veido det lengva pudra, mano atveju Vitalumiere, nei ant viso veido del ta Dior..  unsure.gif bet noriu normaliai pasibandyt ant viso veido  biggrin.gif

Nu tu pasibandyk gal dar smile.gif Arba kitų firmų, ne vien Dior ar Chanel.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 01 21, 15:46)
Isbandziau Revlon colorstay misriai/sausai odai, pirmas ispudis,kad labai panasi i Chanel vitalumiere aqua (tik aqua daug dregnesne,dar lengviau sklaidosi),maskavimas taip pat labai panasus i Chanel. Revlon tokia pusiau matine, patiko kaip dengesi, tik isryskino pasausejimus (naudojau pries tai seruma ir krema) iskart aplink nosi ir ant keleto vietu, kur buvo naudota priemone su siera.

Kokia spalva bandei? Idomu Revlon Colorstay sviesiai odai kuri geriau Ivory ar Buff rolleyes.gif
Atsakyti